Adult only (hava yastığının sadece yetişkin içinse sarı yanar hava yastığını devre dışı bırakırsanız kırmızı olur.
evet evet adult only isigi yaniyor ve hava yastigi isareti cikiyor. ben o zaman durum normal olarak algiliyorum icim daha da rahat olacak bundan sonra.
peki herhangi bir hava yastigi manuel olarak devreden cikarilir mi? pek mantikli gelmiyor cunku. zannediyorum motor arizasi gibi bir arizayi gosteren uyari lambasi. bence o lambanin sadece ariza oldugunda yanmasi lazimdi. insani rahatsiz ediyor
konsolun sol yan tarafından (yolcu tarafına geçip kapıyı açtığinizda görmeniz lazım) kontak anahtarı ile kapatabiliyorsunuz. Işığın yanması güvenliğin sağlandığını bildirmek amacıyla yapılmış. Zaten kapattığınızda sadece yolcu hava yastığı kapanıyor, sürücü hava yastığı aktif kalıyor.
Eğer zamanınız varsa, aracın kullanıcı kitapçığına bi göz atın derim, orada bunların çoğu yazıyor çünkü. Yine aklınıza takılan bir durum olursa, foruma yazdığınız takdirde mutlaka cevap alırsınız
Valla bencexe yeni aracı kurcalayıp birilerine sorup öğrenmek daha hoş kitapcıklar boğuyor beni birgün bi cls alırsam hiç kitapcığına bakmayacağım
O kitapcığı görünce insan bu ne diyor ama içinde gereksiz bölümlerde az değil hani
Valla bencexe yeni aracı kurcalayıp birilerine sorup öğrenmek daha hoş kitapcıklar boğuyor beni birgün bir cls alırsam hiç kitapcığına bakmayacağım 
yani o isik sonerse yolcu hava yastigi pasif duruma geciyor oyle mi? isik sonsun diye hava yastigi devreden cikarilir mi yahu?

yapan var midir acaba.
Kitapcık değil zaten onlar ansiklopedicik

Ohoooo o ne ki kaza yaparsam hava yastığı açılıp masraf olmasın diye kapatanı bile gördüm ben
O kitapçık okunası gibi görünmese bile merak ettiğiniz soruların cevaplarını güzel bir gruplama ile içinde barındırıyor. Tamamını okumak zorunda değilsiniz ama sorularınızın cevaplarını bulmak için epey yardımcı olacaktır.
yani o isik sonerse yolcu hava yastigi pasif duruma geciyor oyle mi? isik sonsun diye hava yastigi devreden cikarilir mi yahu?
yapan var midir acaba.
Işık sönmüyor zaten on ya da off yazısı çıkıyor ışık sönerse sistemde arıza var demektir.