0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçen sene kı gibi yine geri alacaklar bence.
Geçen sene marlboro gibi büyük firmalar biz zam yapmayacağız dedi.. Bakan şimşek nasıl tehdit etti hala takip edenler hatırlar.. Bu zamları rutin hale getirdi bu hükümet .. Geri çekilmez artık..Bu ne yüzsüzlük ya.. Rakı içmesinler diye ondan yapıyoruz diyor ordan.. Maaşlarımıza para lazım demiyorlarda..
Abi bizlere müstahak .Hükümetin bu dediklerine inanıp bu zamları haklı bulanlar var . Neymiş devlet milletin sağlığını düşünüyormuş . Madem bu devlet o kadar düşünceli yoldaki kusurlar yüzünden yılda onlarca , yüzlerce hatta binlerce kaza oluyor yolları onarsınlar . Aynı şey yakıtta da geçerli bir ara bizzat şahit oldum beyinsizin biri yakıt ucuz olursa trafik kalabalık olurmuş kalabalık trafikte de araç fazla yakacağından sonuçta cebimizden çıkan para aynı olurmuş diyordu . Beyinsiz gördüm ama bu kadarını görmedim .
Sigara içenler devleti ayakta tutuyor aslında abi.
Ben bizim fabrıkada çok görüyorum onlardan.. Adam asgari ücretli hergün bişeye zam geliyo ''ya ona oy vermeyeyim de kime vereyim '' diyo.. Öküz ya git diyorum boş oy at ona atma.. ama anlayana tabi.. 3+3 asgari ücrete zam gelir enflasyon o kadarmış der yılbaşı günü ötvden sigaraya bir sürü şeye zam gelince apışıp kalır ... Mahmut çok kızıyorum çok ...
Her sabah 50 TL benzin, 1 paket parlıament alan memur bir arkadaşım var benim. Bir trilyoner edasıyla yaşıyor adeta. Aldığı maaşın tamamını bu iki şeye harcıyor: Benzin ve sigara.Not: Arkadaşım çok mutlu.
Mustafa şimdi sigara kaçakçılığı nasıl artıyor gör bak...
Türkiye'de 2 karton Marlboro 200 tl ye denk geliyor. Şöyle bir şeyde var. Türkiye'den , Makedonya'ya gidip 2 karton alıp gelmek 220 tl ye denk geliyor. Gezmiş olursunuz..........Benden Söylemesi....
Abi desene 2 karton sigara alana Makedonya gezisi sadece 20 tl . Sigaraya mı başlasam ne yapsam .