Anket

Sizce Hangisi İdeal ?

VW SCIROCCO 1.4 TSİ(160) WHITE EDITION
12 (23.5%)
MERCEDES-BENZ A180 URBAN STYLE
38 (74.5%)
BMW 118i
1 (2%)

Toplam Oy Verenler: 51

Gönderen Konu: VW Scirocco 1.4tsi / Mercedes A180 urban  (Okunma sayısı 8541 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
Ynt: VW Scirocco 1.4tsi / Mercedes A180 urban
« Yanıtla #20 : Aralık 23, 2012, 16:08:40 »
opel satın almam, nedenlerine gelince, bayiye gittiğimde genellikle muhattap dahi bulamıyorum. Ayrıca fiyat olarak baktığınızda, alacağım scirocco ayarındaki bir gtc, yaklaşık 70-73bin lira, 140 lığın performansı maalesef yetersiz, 160lık scirocconun dengi 180lik versiyon, yanılmıyorsam o da gtc de kullanılmıyor, veya aracı sipariş etmek lazım. Fazladan 10 bin tl vermek için, opeli çok inceledim, ve maalesef + bir yön bulamadım.
Garanti konusunda haklısnız, ama yasal olarak uğraşıldığın da , insanlar haklarını alıyor. Birçok örneği mevcut. Benimde bunun için oldukça fazla zamanım var.
Bilmiyorum düşünür müsünüz ama corsaların opc olanları var.fiyatlarıda çok uçuk değil.Astra gtc de 180 lik var.Yıl sonu olduğundan eğer ellerinde varsa çok güzel bir indirim alabilirsiniz.Opel bayileri bu konuda daha ılımlı oluyor.Opel bayilerinde muhattap bulamamanız ilginç.Özellikle istanbul için konuşuyorum odak çok beğeniliyor.araca yaptıracağınız bütün işlemleri kendileri yapabiliyorlar.Müşteri yanlısı bir tavırlerı var.Mesela garantiye girmez diye düşülen bir şeyi garantiden değiştirdiklerini biliyorum.Corsa GTC Opc donanım en dolusunu 52 ye falan alabilirsiniz.10000 lirada yine cebinizde kalır sciroccoya göre.Bence düşünülebilir.Hem daha az görürsünüz etrafta hemde bilmiyorum hiç gördünüz mü aracı ama çok güzel kendi küçük tam bi enerji deposu gibi duruyor.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 23, 2012, 16:08:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 23, 2012, 16:25:08 »
sercanım A ile C arasında alfabede tek harf olabilir ama, ses yalıtımı konusunda olağanüstü fark var.  C olsa bu rakamlara, kendimi ciddi zorlarım ama, A maalesef bence değmez gibi, herşeyi üst üste koyunca

Alperim A'yı çok detaylı kullanma fırsatım olmadı, illaki farkları mevcuttur. Fakat genel anlamda bakıldığında teknoloji alt yapısı aynı.
Dediğin gibi yalıtım farkı muhakkak vardır, ama Roccodan kötü olacağını düşünmüyorum.
Şu arabayı alda artık kurtulalım :D
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyotalı olmak ayrıçalıktır
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 23, 2012, 16:46:11 »
kesinlikle MERCEDES-BENZ A180 URBAN STYLE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 23, 2012, 17:01:25 »
A180 diyorum.
Şoför koltuğunda otururken kaputun önündeki yıldızı takip ederek gitmek güzel olur diyeceğim ama, bu modelde gözükmüyor. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 14 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 23, 2012, 17:32:15 »
Bu araçların örneklerinden sonra opel corsa mı? Bence ağrı dağından büyük farklar var aralarında opel corsanın adının geçmemesi gerekiyor şu sayfada. Sciroccadan belki 10 bin tl ucuz ama vw nerde Opel nerde?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 23, 2012, 18:33:22 »
Bu araçların örneklerinden sonra opel corsa mı? Bence ağrı dağından büyük farklar var aralarında opel corsanın adının geçmemesi gerekiyor şu sayfada. Sciroccadan belki 10 bin tl ucuz ama vw nerde Opel nerde?
  vw nerede opel nerede derseniz size orada bir durun derim.Çünkü her iki markanında birbirinden iyi veya kötü modelleri var.Bir modeli tutulmadı diye genel olarak markayı kötüleyemezsiniz.Ya da tam tersi yüceltemezsiniz.Nasılki corolla dizellerde yağ yakma sorunu yüzünden avensise bir şey diyemiyorsak corsanın veya başka bir modelin hatası kusuru yüzündende yine opeli veya başka bir markayı kötüleyemeyiz.0 km alınan tiguanlardan tutunda passatlara kadar size istemeyeceğiniz kadar örnek verebilirim.Ama asla benden vw kötü bir markadır kelimesini duyamazsınız.Başlıkta veya konu içerisinde herhangi bir mesajda c sınıfı d sınıfı veya benzeri bir sınıf ayrımı belirten mesaj gördünüz mü? Hayır.O zaman neden olamasın?Aranan araç genç işi,uygun fiyatlı,birazda performanslı bir araçsa bence corsada bu konuda yerini alabilir.Alıp almamak,beğenip beğenmemek farklı bir konudur.10000 Tl fark 50000 liralık bir arabada %20 fark demektir.Eğer kişinin ihtiyacını karşılayabilecek düzeyde ise,beklentileride verebiliyorsa neden daha fazlasını arasınki?Yanlış anlamayın sırf siz o şekilde saçma bir örnek göstermişim gibi davrandığınız için bunları soruyorum.Başka bir amacım yok.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Aralık 23, 2012, 18:43:03 »
yorum yapan arkadaşları takdirle karşılıyorum ama birisi merc diğer vw bence karşılaştırılmaları bile abes bütçe meselesine birşey diyemem ama eğer bütçe elveriyorsa hiçbir vw merc e rakip olamaz hiçbir konuda
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 23, 2012, 20:20:47 »
Bilmiyorum düşünür müsünüz ama corsaların opc olanları var.fiyatlarıda çok uçuk değil.Astra gtc de 180 lik var.Yıl sonu olduğundan eğer ellerinde varsa çok güzel bir indirim alabilirsiniz.Opel bayileri bu konuda daha ılımlı oluyor.Opel bayilerinde muhattap bulamamanız ilginç.Özellikle istanbul için konuşuyorum odak çok beğeniliyor.araca yaptıracağınız bütün işlemleri kendileri yapabiliyorlar.Müşteri yanlısı bir tavırlerı var.Mesela garantiye girmez diye düşülen bir şeyi garantiden değiştirdiklerini biliyorum.Corsa GTC Opc donanım en dolusunu 52 ye falan alabilirsiniz.10000 lirada yine cebinizde kalır sciroccoya göre.Bence düşünülebilir.Hem daha az görürsünüz etrafta hemde bilmiyorum hiç gördünüz mü aracı ama çok güzel kendi küçük tam bir enerji deposu gibi duruyor.
dediğiniz alternatifleri bende düşündüm ama b segmenti araçlar, corsa, polo, yaris, fabia, vs. vs. hepsine baktım bir çoğunu deneme sürüşü yaptım. Kalite hissi, aksesuarı, benim beklentilerimin ciddi altında, yani ukalalık anlaşılmasın ama, ben mecbur kalmadığım sürece, b segmenti araca binmem. Bahsettiğiniz gibi corsa opc ye denk gelecek polo gti mevcut, 47200 tl başlangıç fiyatı var, 50-52 bin liraya alınabiliyor derli toplu bir araç.
Bahsettiğiniz astra gtc nin 180lik versiyonu, öncelikle bulunması zor, ayrıca, çektikleri en düşük fiyat, 140 lık için bile, rocco dan yüksek, ben ne opel ne vw fanatiğiyim, amacım paramın karşılığını en fazla şekilde almak araçtan. Yoksa a180 de belli özellikleriyle roccodan üstün, ama 20-25 bin tl ye değecek şeyler değil bunlar. Bir de otomobil olayı biraz beğeni meselesi, opelin iç kokpit dizaynına bir türlü ısınamıyorum. Corsadan tutunda insigniaya kadar, bana pek hitap etmiyor. Genel alıcı gözüyle kıyaslandığında muhadil araçlar, ama opel biraz daha düşürmeli fiyatlarını, 7-8 binlere varan indirim olmasına rağmen, hala fiyatlar vw den yukarıda. Benim en rahatsız olduğum konu, japonların bu klasmanda bir araç üretmemeleri, keşke cr-z doğru düzgün bir araç olsaydı da, beni vw bayiinden dahi içeri sokmak zorunda bırakmasaydı.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Aralık 23, 2012, 20:29:27 »
Tamamen tarz meselesi.İkiside harika ama dizayn olrak VW daha başarılı bence..Aile yaşantım olmasaydı alacağım tek araçtı şuan.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Aralık 23, 2012, 20:37:14 »
yorum yapan arkadaşları takdirle karşılıyorum ama birisi merc diğer vw bence karşılaştırılmaları bile abes bütçe meselesine birşey diyemem ama eğer bütçe elveriyorsa hiçbir vw merc e rakip olamaz hiçbir konuda
Katılıyorum size kesinlikle, marka adı veya o amblem dahi yetiyor bir çok şeye. Fakat takdir edersiniz ki son dönemlerde üretilen araçlarda firmalar bazı hususları göz önüne alıyor. Farzı misal, şimdiye kadar hiç yokken, bmw 4-5yıl önce, mercedes ise bu yıl c segmenti araçlar üretip satmaya başladı. mercedesin başlangıç fiyatı 70bin gibi, bmw da yakın döneemde 65bin liraya 116 satmıştı. Araçlar bu fiyatlara çekilince, ister istemez birşeylerde eksik olmak zorunda, genel marka imajı bir yana bırakılarak, daha uygun araçlar üretip, c segmentinin pazarından da pay almak istiyorlar. Bu tür hususlarda olunca, farzı misal, yıllardan beri ses yalıtımı ve konforuyla beğeni toplayan mercedesin, artık iç kabine fazla ses geçiren bir aracı mevcut, 116 yı tanımıyorum, o da araştırıldığında mutlaka dezavantajları mevcuttur. Şimdi marka olarak bakıyoruz sadece, ama ben size şöyle söyleyeyim, kia cerato, mercedes a180 den daha az ses alıyor içine. Bambaşka bir kıyaslama, mitsubishi colt, toyota avensisten daha sessiz. Bunları görüp, araca binecek kişi kendiniz olunca, herşeyi üst üste koyup karar vermek gerekiyor. C segmenti, hothatch sayılabilecek motorlu bütün araçları inceledim, test ettim, pazarlıklarını yaptım. Baktığım markalar arasında da önyargım olan, en negatif olduğum marka vw. Ama gelgelim, adamlar sınıfında yer edinmiş aracı, en uygun fiyata satıyorlar. İnanın, rocconun muhadili aracı, kia ve hyundai de bile bu fiyatlara alamazsınız. Hatta vw grubu içinde yer alan, skoda ve seat bile, vw ye göre çok pahalı. Citroeni inceleyin, farklı bir uçuşlarda, peugeot keza öyle. Honda cr-z , ne hybrid ne tam bir spor araba performansına sahip, toyota bu konuları pas geçiyor. Benim aracımı vergi sever insanlar alsın diyor. Subaru yine aynı şekilde br-z çok güzel, ama vergisi daha güzel. Mitsubishide bu tarz bi seçenek yok. Fiat, 500 ü bile alsanız dünyaları istiyor. Renault, hangi motoru hangi kasayı sabit tutacak belirsiz. Fiyatları şişik. Mini cooperı inceledim, hoşuma gitti , fiyatıda uygundu ama bazı konularda onada tam güvenemedim. Minide malum delimserek bir marka, 4-5 yıl sonra bir rover olmaması için bir neden yok. Skoda bir fabia rs yapmış, akıllara zarar, içerisindeki malzeme kalitesi çok fena durumda, tofaşın kuş serisine eş tutulabilir ancak. Vs. vs. yani hepsine baktım açıkcası, kendi kafamda her araç için bişeyler oluştu.  Topicide, benim arabalarda gördüğüm göremediğim konularda yardım almak için açtım. Yoksa size c segmenti hothatchler konusunda şu an bir tez hazırlayabilirim. Velhasıl kelam fikrim böyle, çok gevezelik yaptım galiba.
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Aralık 23, 2012, 23:31:28 »
Alper Bey,

Toyota GT-86 için neler düşünüyorsunuz... O da AE86 ruhunu yansıtır. Dinamik bir arabadır... ;)
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Aralık 24, 2012, 00:40:00 »
Alper Bey,

Toyota GT-86 için neler düşünüyorsunuz... O da AE86 ruhunu yansıtır. Dinamik bir arabadır... ;)

Aşırı pahalı bir araç.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Aralık 24, 2012, 01:14:38 »
Alper abi Peugeot RCZ ve Hyundai Genesis Coupe yede bakabilirsin. :) benim tercihim scirocco olurdu muhtemelen..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Aralık 24, 2012, 01:53:37 »
bu ıkı arac bırbırıyle tamamen farklı kulvarlarda.

Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Aralık 24, 2012, 02:06:12 »
Alper abi Peugeot RCZ ve Hyundai Genesis Coupe yede bakabilirsin. :) benim tercihim scirocco olurdu muhtemelen..
genesis coupe hiç aklımdan geçmedi açıkcası, bu segmentte hyundai tercih etmeyi düşünmem pek, araçlar her ne kadar ciddi ilerleme katetsede, malzeme kalitesi beni hala rahatsız ediyor. RCZ aslında güzel bir alternatif, fakat, sınıfına göre çok ağır bir araç , yanılmıyorsam 1560kg olması gerekiyor, bu ağırlık yüzünden de , verimli motoruna rağmen iyi bir performans alınamıyor. 1.6 156hp lik versiyonunun performansı, bizim 1.6atmosferik corollalardan çok farklı değil, bu sebeptende pek cazip gelmedi. Tabi 200hp lik seçeneğide mevcuttu yanılmıyorsam, birazda peugeotun alışılagelmiş kronik sorunları beni korkuttu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Aralık 24, 2012, 02:06:45 »
Alper Bey,

maddi gücüm ona yetse, inanın diğer araçların mevzusu dahi geçmezdi burada

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 54 ES ?
  • 19 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Aralık 24, 2012, 10:19:24 »
Arkadaşım A3'ile A180 arasında kalmıştı , bayağı bir inceleme sonucu iç plastik aksamının çok kötü olduğunu hiç mercedes kalitesini yansıtmadığını söyleyerek gitti A3 aldı..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Aralık 24, 2012, 14:44:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Aralık 25, 2012, 16:30:24 »
Katılıyorum size kesinlikle, marka adı veya o amblem dahi yetiyor bir çok şeye. Fakat takdir edersiniz ki son dönemlerde üretilen araçlarda firmalar bazı hususları göz önüne alıyor. Farzı misal, şimdiye kadar hiç yokken, bmw 4-5yıl önce, mercedes ise bu yıl c segmenti araçlar üretip satmaya başladı. mercedesin başlangıç fiyatı 70bin gibi, bmw da yakın döneemde 65bin liraya 116 satmıştı. Araçlar bu fiyatlara çekilince, ister istemez birşeylerde eksik olmak zorunda, genel marka imajı bir yana bırakılarak, daha uygun araçlar üretip, c segmentinin pazarından da pay almak istiyorlar. Bu tür hususlarda olunca, farzı misal, yıllardan beri ses yalıtımı ve konforuyla beğeni toplayan mercedesin, artık iç kabine fazla ses geçiren bir aracı mevcut, 116 yı tanımıyorum, o da araştırıldığında mutlaka dezavantajları mevcuttur. Şimdi marka olarak bakıyoruz sadece, ama ben size şöyle söyleyeyim, kia cerato, mercedes a180 den daha az ses alıyor içine. Bambaşka bir kıyaslama, mitsubishi colt, toyota avensisten daha sessiz. Bunları görüp, araca binecek kişi kendiniz olunca, herşeyi üst üste koyup karar vermek gerekiyor. C segmenti, hothatch sayılabilecek motorlu bütün araçları inceledim, test ettim, pazarlıklarını yaptım. Baktığım markalar arasında da önyargım olan, en negatif olduğum marka vw. Ama gelgelim, adamlar sınıfında yer edinmiş aracı, en uygun fiyata satıyorlar. İnanın, rocconun muhadili aracı, kia ve hyundai de bile bu fiyatlara alamazsınız. Hatta vw grubu içinde yer alan, skoda ve seat bile, vw ye göre çok pahalı. Citroeni inceleyin, farklı bir uçuşlarda, peugeot keza öyle. Honda cr-z , ne hybrid ne tam bir spor araba performansına sahip, toyota bu konuları pas geçiyor. Benim aracımı vergi sever insanlar alsın diyor. Subaru yine aynı şekilde br-z çok güzel, ama vergisi daha güzel. Mitsubishide bu tarz bir seçenek yok. Fiat, 500 ü bile alsanız dünyaları istiyor. Renault, hangi motoru hangi kasayı sabit tutacak belirsiz. Fiyatları şişik. Mini cooperı inceledim, hoşuma gitti , fiyatıda uygundu ama bazı konularda onada tam güvenemedim. Minide malum delimserek bir marka, 4-5 yıl sonra bir rover olmaması için bir neden yok. Skoda bir fabia rs yapmış, akıllara zarar, içerisindeki malzeme kalitesi çok fena durumda, tofaşın kuş serisine eş tutulabilir ancak. Vs. vs. yani hepsine baktım açıkcası, kendi kafamda her araç için bişeyler oluştu.  Topicide, benim arabalarda gördüğüm göremediğim konularda yardım almak için açtım. Yoksa size c segmenti hothatchler konusunda şu an bir tez hazırlayabilirim. Velhasıl kelam fikrim böyle, çok gevezelik yaptım galiba.

söylediklerinizin neredeyse hepsine katılıyorum ama mini konusunda içiniz rahat olsun en doğru şekilde hayata döndürülen retro marka bmw ondan kazandıklarından o kadar memnun ki mininin birçok değişik versiyonunu çıkarıyor naçizane çalıştığım eski şirketteyken birsüre rent a car bölümüne bakmışlığım ve sayesinde bmw ve merc kullanmışlığım var ve şunu söyleyebilirm ki bugüne kadar hiçbir araba (Benim kullandığım clk cabrio idi) merc kadar keyif vermedi bmw 1.20ia otomatikti manevralarda direksiyonu ağır,plastik kalitesi o fiyattaki bir arabaya yakışmaz ama o araçla hiç viraja giremedim çünkü virajları neredeyse düz yol gibi alıyor o kadar keyifliydi bütçenizi ve ailevi durumunuzu bilmiyorum ama ben tek kapılı bir araba alacak olsaydım sıfırı yerine (ki düşündüğünüz miktara iyi örnekler bulmak mümkün) merc yada bmw alırdım bu benim şahsi görüşüm scriccoyu kötülemez ama bmw-merc ikilisi bambaşka
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Aralık 25, 2012, 16:49:16 »
Ya BAŞKAN BENCE BUNU SORMAN BİLE HATA YILDIZI ORTALAYIP GİDECEN GERİSİ TEFARRUAT
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "