Cam rüzgarlığına oldum olası kılım olum ben o yüzde mümkünatı yok kıskanmamın 
yok demiyon da sevmem diyon
cok sağol hıkmet'ım gorduklerın buzz 
Herkes diyor ya, sabah araçların camları buzluymuş. Ben evden geç çıktım o yüzden görmemişim.
Serdar kardeş senden ricam hareket halindeyken şoför tarafını 5 cm aç , (boyunu 190 cm olarak düşün : ) başına doğru hava gelecekmi.Rüzgarlığın en ön tarafının ucu açık gibide,sonucu burda paylaşırsan sevinirim
güzel olmuş

bu arada rüzgarlığın amacı nedir?(bilmediğimden soruyorum)
Serdar kardeş senden ricam hareket halindeyken şoför tarafını 5 cm aç , (boyunu 190 cm olarak düşün : ) başına doğru hava gelecekmi.Rüzgarlığın en ön tarafının ucu açık gibide,sonucu burda paylaşırsan sevinirim
serkan abi bizde e12 var cmı rüzgarlığın boyu kadar açıyorum içeri hiç hava girmiyor
Serdar kardeş hatırlatma
"Serdar kardeş senden ricam hareket halindeyken şoför tarafını 5 cm aç , (boyunu 190 cm olarak düşün : ) başına doğru hava gelecekmi.Rüzgarlığın en ön tarafının ucu açık gibide,sonucu burda paylaşırsan sevinirim"
Hayırlı olsun Serdar mugenci seni
Serdar kardeş hatırlatma
"Serdar kardeş senden ricam hareket halindeyken şoför tarafını 5 cm aç , (boyunu 190 cm olarak düşün : ) başına doğru hava gelecekmi.Rüzgarlığın en ön tarafının ucu açık gibide,sonucu burda paylaşırsan sevinirim"
serkan hocam denedim 5 cm actım cok hafıf saçları havalandırıyor o şekilde açınca