0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lastiklerin durumu iyiyse bence çok iyi bir olay ama, lastiklerde yanaklarında şişlik tellerinde eziklik, balon, yırtık vs. gibi durumlar yoksa alınmalı.
abi lastiği baya inceledim 1 ay bile kullanılmamış dişleri daha yepyeni tertemizdi parmağım dişerin arasına baya girdi yani
dot tarihine dikkat ettiniz mi?
iyimiş. valla iyimiş. daha 2 saat önce 820 TL vererek googyear ug8 alan biri olarak hayırlı olsun. sıfırına 5 kış gider diyorlar sen iki kış kullansan bile baya karlısın.
dün aracımızı birkaç göçük ve tampon onarımı için davutpaşadaki sanayiye götürdüm oraları iyi bilen bir arkadaşımla arkadaşımın tanıdığı bir çıkma lastikçi buldum hemen sordum bizim corollaya göre kışlık 205 55 r 16 var mı diye çok şanslıyım 0 dan farksız goodyear ultragrip 7+ buldum lastiğin üzerinde çizik yok o kadar iyi ve 4 adetin fiyatı sadece 220 tl sıfır alsan en az 850 tl kışlık lastiğide ucuza kapatmış olduk
Hayırlı olsun..Okadar temiz lastiği neden aldıgınız yere sattılar acaba..Size 220 liraya verdiklerine göre ,orası nekadara aldı acaba.?Yanlış anlama kardeşim bu senin güvenliğin için merak ettiklerim..Sonuçta onların üzerinde gidiyor bu araçlar..Can taşıyor..
genelde lastikçiler kiralama şirketlerinden alırlar (leasplan/çelikmotor/altır/derindere) alma sebebleri hem ticaret hemde sözlşemeleri biten kiralık araçların depolarda kalan lastik fazlalıklarını eritmek...kiralık araç aldım 3 yıllığına, yaz+kış lastikleri mevcut,50.000 km de bir lastik hakkım var... sözleşme bittiğinde aracı iade ediyorum, kiralama şirketide hemen satıyor aracını, dolayısıyla lastikleri elde kalıyor... dolayısıyla lastikler 2.el piyasına akıyor...
Goodyear ultra grip serisi iyi lastik.Hayırlı olsun iyi fiyata almışınız.