dün aracımızı birkaç göçük ve tampon onarımı için davutpaşadaki sanayiye götürdüm oraları iyi bilen bi arkadaşımla arkadaşımın tanıdığı bir çıkma lastikçi buldum hemen sordum bizim corollaya göre kışlık 205 55 r 16 var mı diye çok şanslıyım 0 dan farksız goodyear ultragrip 7+ buldum lastiğin üzerinde çizik yok o kadar iyi ve 4 adetin fiyatı sadece 220 tl

sıfır alsan en az 850 tl kışlık lastiğide ucuza kapatmış olduk
Lastiklerin durumu iyiyse bence çok iyi bir olay ama, lastiklerde yanaklarında şişlik tellerinde eziklik, balon, yırtık vs. gibi durumlar yoksa alınmalı.
Lastiklerin durumu iyiyse bence çok iyi bir olay ama, lastiklerde yanaklarında şişlik tellerinde eziklik, balon, yırtık vs. gibi durumlar yoksa alınmalı.
abi lastiği baya inceledim 1 ay bile kullanılmamış dişleri daha yepyeni tertemizdi parmağım dişerin arasına baya girdi yani
abi lastiği baya inceledim 1 ay bile kullanılmamış dişleri daha yepyeni tertemizdi parmağım dişerin arasına baya girdi yani 
Anladım güzek kardeşim valla iyi şansmış güle güle kullanın Ailecek.
Fakat demek istediğim diş derinliğinden çok lastikte kalıcı bir sorunun olmaması
dot tarihine dikkat ettiniz mi?
dot tarihine dikkat ettiniz mi?
bakmadım ona müsait olduğum bir zaman bakıp yazarım bende merak ettim şimdi kaç yıllık acaba 2 den fazla değildir herhalde
iyimiş. valla iyimiş. daha 2 saat önce 820 TL vererek googyear ug8 alan biri olarak

hayırlı olsun. sıfırına 5 kış gider diyorlar sen iki kış kullansan bile baya karlısın.
zaten lastikçiye gidecekken birde baktım ki sol dikiz aynasına vurmuş biri. bırakmış kaçmış öyle de

ayna çatlamış, sol alt köşe tarafının da plastiği kırılmış

çıkma bulsam ne iyi olur. olmadı böyle kullanacam
dün aracımızı birkaç göçük ve tampon onarımı için davutpaşadaki sanayiye götürdüm oraları iyi bilen bir arkadaşımla arkadaşımın tanıdığı bir çıkma lastikçi buldum hemen sordum bizim corollaya göre kışlık 205 55 r 16 var mı diye çok şanslıyım 0 dan farksız goodyear ultragrip 7+ buldum lastiğin üzerinde çizik yok o kadar iyi ve 4 adetin fiyatı sadece 220 tl
sıfır alsan en az 850 tl kışlık lastiğide ucuza kapatmış olduk 
"goodyear ultragrip" bu markayı sıfır vw golf ta görmüştüm. Lastiği inceledim hoşuma gitti. Notunu falan aldım, bu lastikten düşünüyorum.
İyi lastik, iyi fiyat. Hayırlı olsun.
Benim UG 7'ler 5. senesindeler ve hala çok iyi durumdalar. Aracı sattığım kişi hala kullanıyor.
Hayırlı olsun..Okadar temiz lastiği neden aldıgınız yere sattılar acaba..Size 220 liraya verdiklerine göre ,orası nekadara aldı acaba.?Yanlış anlama kardeşim bu senin güvenliğin için merak ettiklerim..Sonuçta onların üzerinde gidiyor bu araçlar..Can taşıyor..
Hayırlı olsun..Okadar temiz lastiği neden aldıgınız yere sattılar acaba..Size 220 liraya verdiklerine göre ,orası nekadara aldı acaba.?Yanlış anlama kardeşim bu senin güvenliğin için merak ettiklerim..Sonuçta onların üzerinde gidiyor bu araçlar..Can taşıyor..
Bir sorun olacağını sanmıyorum zaten tanıdık lastikçi kötü lastik olsa alma derdi
genelde lastikçiler kiralama şirketlerinden alırlar (leasplan/çelikmotor/altır/derindere)
alma sebebleri hem ticaret hemde sözlşemeleri biten kiralık araçların depolarda kalan lastik fazlalıklarını eritmek...
kiralık araç aldım 3 yıllığına, yaz+kış lastikleri mevcut,50.000 km de bir lastik hakkım var... sözleşme bittiğinde aracı iade ediyorum, kiralama şirketide hemen satıyor aracını, dolayısıyla lastikleri elde kalıyor... dolayısıyla lastikler 2.el piyasına akıyor...
genelde lastikçiler kiralama şirketlerinden alırlar (leasplan/çelikmotor/altır/derindere)
alma sebebleri hem ticaret hemde sözlşemeleri biten kiralık araçların depolarda kalan lastik fazlalıklarını eritmek...
kiralık araç aldım 3 yıllığına, yaz+kış lastikleri mevcut,50.000 km de bir lastik hakkım var... sözleşme bittiğinde aracı iade ediyorum, kiralama şirketide hemen satıyor aracını, dolayısıyla lastikleri elde kalıyor... dolayısıyla lastikler 2.el piyasına akıyor...
Açıklama için teşekkür ederim..Çok mantıklı..
Goodyear ultra grip serisi iyi lastik.Hayırlı olsun iyi fiyata almışınız.
Goodyear ultra grip serisi iyi lastik.Hayırlı olsun iyi fiyata almışınız.
Teşekkürler cok memnunum lastiklerden 3 gün kullandım sorun yok
Hayırlı olsun, çok güzel fiyat.
2005 corollaya sıfır ug7+ almıştım, memnun kaldım.
Versoya ikinci el petlas aldım. 2010 36. hafta çıkışlı(300tl) şimdilik bundan da memnunum
Kışlik lastikte Goodyear'in daha iyi olduğu söyleniyor normalde Michelin kullanıyorum ama Michelin'in kışlıklari o kadar iyi degil diye biliyorum.