Ben bu konuda ahkam kesecek yeterli teknik bilgiye sahip değilim ama size lpgli araç kullanımı konusunda deneyimlerimi aktarayım dedim. Bu arada benim şu an ki aracım sizin aracın elegantı. Daha önceki aracım ise 2003 Toyota Corolla Terra idi. O aracıma da BRC Kit taktırmıştım ve taktırdığım usta ıvır zıvır gaz kullanma kaliteli bilindik gazları kullan örneğin Aygaz, BP,Shell, İpragaz, Total gibi. dedi. Çünkü ucuzluğuna aldanıp yol üstü adı sanı belli olmayan gaz aldığında 1 depoda 5 TL oynar fakat aracın perfomansı, çekişi herşeyi etkilenir. Daha önemlisi gazdaki pislik enjektörleri tıkarsa 5 TL lik ucuzluk sana çok büyük masraflar açar ona göre dedi. Üstelik aracını aynı gaza alıştırırsan hem performansın hemde yakıt tüketimin düşer demişti. Bende bu gazları sırasıyla 2 şer 3 er kez denedim. Hem km hemde aracın performansı açısından Opet Aygaz veya Mogaz daha iyi geldi. Araç lpg de bile benzinli performansı sunar oldu ve aracıma sürekli bu gazı kullandım. Yeri geldi 15-20km benzinle sürdüm ve Opeti bulduğum yerde Aygaz aldım. Hem aracın perfomansı yükseldi hemde yakıt tüketimi düştü. Size bulduğunuz yerden değil hep aynı gazı kullanmanızı tavsiye ederim.