Gönderen Konu: Aracımı satamıyorum. :(  (Okunma sayısı 3234 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
Aracımı satamıyorum. :(
« : Kasım 29, 2012, 20:11:33 »
aracımı bi türlü satamadım . 41.500 42 ye aldım 1 sene önce şimdi 39.500 e koydum 38 750 veren olmuyor bi türlü  geçen gün geldiler baktılar yine arabamın tek hatası yüzünden anlaşamadık . çarşıda gezerken ufak bi tıklatılma sonucu kapının alt kısmında ufak bi eziklik oldu onuda çekiçlettim bu hele geldi adam gelio bakıyor bu kapıda çamurlukta boyanacak diyor bu paraya bize yaramaz diyor . satamazmıyım ben bu aracı bu fiyata ? aracımın kusuruda şu fotoyu paylaşıyorum. he bide kapı ve çamurluk komple boyanır mi ?

Toyota Club Türkiye

Aracımı satamıyorum. :(
« : Kasım 29, 2012, 20:11:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
Ynt: Aracımı satamıyorum. :(
« Yanıtla #1 : Kasım 29, 2012, 20:23:52 »
abi bence arabanı yaptır öyle satmaya çalış, görüntü önemli...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 29, 2012, 20:25:13 »
Halbuki sizin Osmaniye Toyota cenneti mibarek ;) Toyota'nın en fazla tutulduğu illerin başında gelir... Amma millet artuk diyor ki 39-40 vereceksem 3-5 daha koyar sıfır alırım diyor amma ;) 33-35 derseniz alan olur bence...

Yine de siz bilirsiniz... Bir de millet artık dizel peşinde...
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ''İTİBAR'',İleti veya alkış ile kazanılmaz !!!
  • Araç: Yaris
« Yanıtla #3 : Kasım 29, 2012, 20:29:03 »
abi bence arabanı yaptır öyle satmaya çalış, görüntü önemli...
+++ Oğuzhan bey e katılıyorum..Yaptır boyat iyi görününce,bir parça local boyalı dediğin zaman(Kaput-tavan hariç)Herhangi bir sıkıntı olmaz.Heleki senin kapı ve resimleride mevcut...Eminim daha rahat satarsınız..Oğuzhan beyin dediği gibi görünüş çok önemli..
“Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verilecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye.
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 29, 2012, 20:29:24 »
aracımı bir türlü satamadım . 41.500 42 ye aldım 1 sene önce şimdi 39.500 e koydum 38 750 veren olmuyor bir türlü  geçen gün geldiler baktılar yine arabamın tek hatası yüzünden anlaşamadık . çarşıda gezerken ufak bir tıklatılma sonucu kapının alt kısmında ufak bir eziklik oldu onuda çekiçlettim bu hele geldi adam gelio bakıyor bu kapıda çamurlukta boyanacak diyor bu paraya bize yaramaz diyor . satamazmıyım ben bu aracı bu fiyata ? aracımın kusuruda şu fotoyu paylaşıyorum. he bide kapı ve çamurluk komple boyanır mi ?

O fiyata satabilir misiniz bilmiyorum.Ne desem yalan olur ancak gelip araca bakıp bunun şurası boyanacak,burasına şu yapılacak diyen ve bu fiyata bize yaramaz lafını kullananlar büyük ihtimalle galerici veya o tarz düşünce yapısına sahip birisidir.Normal bir kullanıcı geçmişini görmeden boyalı aracı almaktansa o halini görmeyi tercih eder en azından ben öyle yaparım.Elbette illa boyanması gerekiyorsa ve istediğiniz fiyata hasarsız denk araçlar varsa güzel bir şekilde indirim isterler.Sizde size uygunsa kabul edersiniz.2005 yılında bende corollamı aldığımda aldığımın haftası kendini bilmezin birisi arka sol depo kapağının üst kısmına yumruk atmıştı.vakumlattırdım öyle kullanıyorum.Bu parçayı boyatsam satarken neden boyandı gibi sorulara maruz kalacağımı biliyorum.Aynı sizinki gibi benimde boyada bir sorun yok.Bu arada o küçük dalgalanmalarıda dolu göçüklerini yapan yerler düzeltebiliyor.bir bakın isterseniz.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 29, 2012, 21:07:10 »
Alıcı gözüyle bakıyorumda o hasarla bende almam göze hoş gelmeli araç. Bence yaptırıp satın fiyat konusunu gelince 38.verene ver derim.
Opel Astramı satarken 32 verdiler satmadım 1 ay sonra 31 e sattım :) Kapı çamurluk kaporta boyalı halde 1.3 Enjoy paketti 2007 trafiğe çıkışlı 50 bindeydi Orjinal Km

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 29, 2012, 21:15:38 »
hocam fiyatta iskonto yapmazsan hayatta satamazsın ayrıca kapı o şekilde hiç hoş değil
“fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 30, 2012, 17:12:44 »
39 verdielr plakamı vermeyince satmadım .38 500 veriyorlardı. ilanı tekrar koydum . artık 38.500 e vericem talibi çıkarsa olmazsa 1 sene daha binerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 30, 2012, 17:22:22 »
39 verdielr plakamı vermeyince satmadım .38 500 veriyorlardı. ilanı tekrar koydum . artık 38.500 e vericem talibi çıkarsa olmazsa 1 sene daha binerim.
Aslında 38.500 ucuz gibi geldi bana. Çünkü fiyatı 47.000TL ye kadar çıkıyor(fiyat sıralaması yaptığımızda).

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Araç: Başka Marka
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 30, 2012, 17:59:39 »
ben 2011 modeli comfort extra 1.6 benzinliyi 3 hafta önce 39.500 e zar zor sattım üzerinde 5.000 tl civarı extrası vardı... satılmamasının sebebi ise çok basit corolla çok var piyasada dolayısıyla 2. eldede satan çok belki siz paraya sıkışık değilsiniz ama paraya sıkışan biri anında fiyat  kırıyor ve pat diye satılıyor aracınızı eş dost dışında değerinde satmanız imkansız 35.000 den yukarı çok zor satarsınız internet aracılığıyla ... bence o kapıyıda güzelce yaptırın bu şekilde itici gelebilir fotoları gösterirsiniz alacak olan kişiye...
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)