Apple iPad2 16GB Wi-Fi / Beyaz arkadaşlar bu ürünü kullanan varmı nasıldır tavsiye edermisiniz? sizce artıları eksileri nedir?
Yaklaşık 5 aydır ipad2 kullanmaktayım ve çok memnunum. Sadece tek dezavantajı usb takamamanız ( ek aparat almak gerekiyor) ve flash desteğinin olmaması...
Kullanımı çok rahat, kendi kendime soruyorum neden daha önce almadım diye
6303 kullanıyorum.çelik kasa olması nedenıyle sorunsuz gayet güzel.yere düşünce arka kapak ön kapak ve tuş takımının birbirinden ayrılarak darbeyı en aza indiren sistemi iyi düşünülmüş.
6303 kullanıyorum.çelik kasa olması nedenıyle sorunsuz gayet güzel.yere düşünce arka kapak ön kapak ve tuş takımının birbirinden ayrılarak darbeyı en aza indiren sistemi iyi düşünülmüş.
Tuncay abi,
Arkadaşalr Tablet PC'den bahsediyorlar

Ben de Tablet PC alayım mı diyorum. Ama şu an işime yaramaz. Anadolu lisesine geçersem belki lazım olur
ben de kullanıyorum, yaklaşık 1 ay oldu alalı. alet hızlı çalışıyor henüz hiç takıldığını kastığını falan görmedim. flash player haricinde bir eksiği yok gibi. her sitede video falan izleniyor aslında sıkıntı olmuyor ama mesela digitürk play kullanıyorum orada maçları izleyemiyorum. tek sıkıntım şimdilik bu tavsiye ederim
Apple iPad2 16GB Wi-Fi / Beyaz arkadaşlar bu ürünü kullanan varmı nasıldır tavsiye edermisiniz? sizce artıları eksileri nedir?
Kamerasi disinda herseyi guzel.
Abimde var gayet iyi güzel bir şey
Kamerasi disinda herseyi guzel.
evet onu söylemeyi unuttum

rezalet bi kamerası var
evet onu söylemeyi unuttum
rezalet bir kamerası var
Katılıyorum Kamerası anlamsız şekilde vasat.
Alırsanız 16 GB almayın derim, benim telefon 16 GB bana yetmiyor. Böyle bir cihaz minumum 32 GB olmalı.
bimekste gözüme takıldı 900 tl world karta peşin fiyatına 10 taksit yaptılar aldım az önce

ipad 3 tabi daha güzel ama oahalı geldi bana ... kullandıkça görücez bakalım iyimi yaptım kötümü yaptım bilemedim ama
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Aydi hayırlı olsun tecrübelerini paylaşırsın
Güle güle kullan Mehmet.. Telefonda samsung u tercih ettim ama bakalım tablette aklım ipad a kayıyor..
@ mehmet , hayırlı ugurlu olsun, güle güle kullanın.
@ kerem , süphesiz dogru karar olucak abi .
Mehmet bey hayirli olsun.
Kerem Galaxyler zaten yari pad kadar var ayrica bir pad almaya gerek yok
teşekkür ederim abiler... merak ettim aldım i phone dan pekte bir farkı yok ama inanılmaz rahat bir aletmiş iyiki almışım ne lap top gibi ısınma sorunu var ne donma takılma dizileri film leri yattığım yerden seyrediyorum .... bende i phone3 umu parçalara ayırdım şimdi maddii durumları düzelteyim azcık samsung galaxy alabilirim şimdilik kapaklı samsungla idare ediyorum
850 ye galaksy s 2 alırdık sana
850 ye galaksy s 2 alırdık sana 
abi telefon a da sıra gelicekte merak ettim aldım bir tane tablet pc

çok ta beğendim iyiki almışım herkese tavsiye ederim ... hemen el altında ... benim gibi pc yi sadece internette dizi film izlemek sosyal ağlara bağlanmak için kullananlar için mükemmel bir alet... oyunlarıda fena değilmiş şimdilik çok hoşuma gitti...