0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bugün denk geldi kendi aracıma bineceğim sıra bir tane passat çarptı gözüme galeri önünde arabaya bakarken (araç galerinin değil yalnız) aracın sahibi de benim arabama bakıyormuş.Daha sonra yanıma geldi takas düşünür müsün dedi?Benim aracım 2010 makyajlı corolla dizel elegance paketi km 41.000'de boya ıvır zıvır yok sadece arka kapımda göze batan bir çizik var yaklaşık 15 cm çok derin olduğu için boyatmak istemdigimden duruyor.Bunun harici bir degişen veya aksayan yönü yok orjinal duruyor.Passat ise 140.000 km de 2007 otomatik 2.0 dizel degişen yok 1 parça boya var.Passatın hangi paket olduğunu bilmiyorum ama TDI oldugunu biliyorum.Siz olsanız ne yapardınız?
sebebini sor. neden d sınıfından c sınıfına ve neden almandan japona geçtiğini... bunlar sana daha fazla fikir verebilir. tabiki samimi cevap verip vermeyeceği de meçhul
Hocam passatta iyi arabadır da hem 2007 hemde 140 binde olması sebebiyle ben değiştirmezdim şahsi fikrim yani...
Sırf passat diye 2007 140 bınde arac için 2010 41 bin deki aracımı vermezdım
Bence passat için 140000 falan km değildir ama aceba gerçek km mi bu? Sanırım çok km yapan biri değilsiniz eğer passat düşünüyorsanız aracınız ile benzinli çok daha iyi takas seçenekleri bulabilirsiniz
2003 190 binde highline passat var amcamda.güzel araba ama ne zaman ne çıkartacak heyecanla beklıyorlar.
2.0 TDİ Çok atik ve canlı bir motor bir tanıdğımda 250.000 km civarında hala çok iyi şekilde gidiyor.700 TL civarında periyodik bakımının tuttuğunu söylüyor.O kmde sizi üzmez donanımı ve kullanım hissi çok hoş ama aracı iyi araştırmanız gerekir bence bir deneyin kafa kafaya takas düşünürse şahsen ben düşünürdüm