Gönderen Konu: serviste yağ değişim fiyatı  (Okunma sayısı 10363 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
serviste yağ değişim fiyatı
« : Kasım 26, 2012, 10:40:26 »
auris 1.4 dizel aracımın yağ değişimi için servisle görüştüğümde sadece yağ değişimi için 200 tl ücret istediler.Birde en yakın servis bana gidiş dönüş 130 km.Yol masrafımda olacak tabiki.Bulunduğum yerde güvendiğim ve daha önceki araçlarımında yağını değiştirdiğim tamircide 4,5 KG. SELENİA 10/40 dizel yağ, yağ filtresi ve hava filtresi işçilik dahil 110 TL. değiştirdim.Neden servislerde bukadar fiyatlar yüksek acaba.20-30 TL gibi fark olsa eyvallah ama sade yağ 200 bunun filtreleri işin içinde yok bide....

Toyota Club Türkiye

serviste yağ değişim fiyatı
« : Kasım 26, 2012, 10:40:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Ynt: serviste yağ değişim fiyatı
« Yanıtla #1 : Kasım 26, 2012, 11:07:28 »
Veli bey bence filtreside içindedir.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 26, 2012, 13:55:39 »
auris 1.4 dizel aracımın yağ değişimi için servisle görüştüğümde sadece yağ değişimi için 200 tl ücret istediler.Birde en yakın servis bana gidiş dönüş 130 km.Yol masrafımda olacak tabiki.Bulunduğum yerde güvendiğim ve daha önceki araçlarımında yağını değiştirdiğim tamircide 4,5 KG. SELENİA 10/40 dizel yağ, yağ filtresi ve hava filtresi işçilik dahil 110 TL. değiştirdim.Neden servislerde bukadar fiyatlar yüksek acaba.20-30 TL gibi fark olsa eyvallah ama sade yağ 200 bunun filtreleri işin içinde yok bide....

Veli bey servisin verdiği fiyata filtrede dahildir . Bir de dışarıda toyotanın orjinal filtreleri yok özellikle yağ ve mazot filtresini orjinal kullanmanızı tavsiye ederim .

Diğer yandan 200 tl normal bir fiyat ben 100 tl ye yaptırmıştım 10000 bakımını fakat yağımı kendim götürdüm kattıkları yağda dışarıda 50 tl toplamda 150 tl ye halledilebilirdi gerçi sizin yol masrafı da var ama araç garantili ise serviste yaptırsaydınız daha avantajlı olurdunuz .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 26, 2012, 14:31:09 »
aracım 2008 model.garanti dışı.Dediğiniz gibi sadece yağ filtresi var içinde.Hava filtresi yoktu yalnız.Milas dışında başka serviste çalışan arkadaşım var ona danıştığımda selenia 10/40 yağın iyi olduğunu problem olmayacağını söylemişti.Ama genede bilgiler için teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 26, 2012, 14:35:59 »
aracım 2008 model.garanti dışı.Dediğiniz gibi sadece yağ filtresi var içinde.Hava filtresi yoktu yalnız.Milas dışında başka serviste çalışan arkadaşım var ona danıştığımda selenia 10/40 yağın iyi olduğunu problem olmayacağını söylemişti.Ama genede bilgiler için teşekkürler.

Yağda problem çıkmaz zaten ama birdahaki bakıma tavsiyem orjinal filtre kullanın . Yağıda 5w40 veya 0w40 tam sentetik castrol veya mobil 1 tavsiye ederim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 26, 2012, 16:25:59 »
Şunu belirtmekte fayda görüyorum km ile yağ arasında da ilişki vardır bilginize ;)
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey