0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaslar 2004 elegant 98 binde avensisimi satıp otomatik bir araç alma fikrim var bu aralar. 3 buçuk yılı askın avensisimi kullaniyorum ufak tefek problemleri ( far ve klima komprasoru) hariç ciddi sorunları olmadı. Genel olarak arabamdan memnunum..neden otomatik derseniz, genel olarak eşlerin de sorunsuz olarak araç kullanabilmesi ki bizim hanımın debriyajla Sorunu var özelde ise evi taşıyacağım işyerimle mesafe biraz daha artacak hergün araçla gidip gelmem gerekecek, otomatik vitesin daha elzem olduğunu düşünmeye başladım bu yüzden..bütçe olarak avensisimi ederinin üstüne çıkamıyorum çünki ev kredisi oduyorum..o ederler de alabileceğim otomatik vitesli araçlar sınırlı.. Baktığım araçlar arasında benim alabileceğim ve beğendiğim audi a6 1.8 turbo quatro lar var kilometreler doğal olarak biraz yüksek ama forumlarda okuduğum kadarı ile multitronik şanzıman kullaniyormus audi ve arıza yaptığında da tuzlu bir hesap cikabiliyormus..bizim avensislerin otomatigine de bakıyorum lakin LPG konusunda çekincelerim var, tamam LPG uygulayan arkadaslar var fakat yaygın olmaması ve çok uzun kilometreler yapılmamış olması, avensisin far sorunu nedeniyle aynı şeylerle uğraşma ihtimali ve farklı bir marka kullanma istegi sebebi ile biraz cekinserim....ne dersiniz daha evvel Audi kullanmış olanlarınız veya cevreniz de bu aracı kullananlar var mı? Alinir mı ya da tavsiye edeceğiniz d sınıfı marka ve model var mı otomatik araç...
Benim arabadan da alabilirsiniz, özellik olarak 1.6 Avensisler den fazla. %10 eğilimli yokuşlarda hafif kaydırma yapıyor. Ama önemli değil ayağı frenden gaza atmak 1 sn. sürmez. Tabii Avensis bir bayana göre çok büyük diyeceksiniz.
aslında hanım bahane ben de otomatik istiyorum, bundan sonra hergün araçla gidiş geliş yapacağım için vitesle uğraşmak istemiyorum...audi a6 lar hoşuma gidiyor ama alabileceğim modelleri km olarak biraz yüksek.....bu aracı beğeniyorum mesela.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-acill-mukemmel-bir-arac-a6-turbo-quattro-105031638/detay/
Şehir dışına çıkıyorsanız, 2.0 Yarı Otomatik çok rahat gelecek. Bende Corolla 1.6 Sol düz varken, gittiğimde sol ayağımı hissetmiyordum. Sollamalarda zorlukta cabası. Bu sene bu arabayla gittim otomatik gibisi yok dedim. Birde 2.0 olunca ağır vasıtaları sollamak çok rahat oluyor.
uzun yol yine neyse Manuel'de ama sehir ici çekilmiyor, sürekli debriyaja bas vites değiştir...a6 ların 1.8t leri 150 hb bizim avensislerin 2 bini 147 idi galiba, 1.8 Lerde biraz daha vergi avantajı var galiba ama temiz 2 bine de binilir..bakalım kısmet ama avensisimi de seviyorum, benim ilk arabam...hep babamin arabasına binmiştim....
kadir bey bu subarular c segment mi?