0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
+1 Çok doğru.
Ercü kardeşim valla yazarken senden turstim yazsammi yazmasam mi diye, konya ya geciyordum erken çıkıp Eskişehiri gezelim dedi eşim, çocukta var tabi, bilim kültür parki, odunpazari, bir de porsuk taraflarini gezip kactik hemen. Aklima direk sen geldin ercü ögrenirse kizar dedim icimden yakalandik.
Samsunda daha bu yaz 4gün araba kullandım abi Eskişehirde de 4 yıl aktif kullanmış biri olarak eskişehiri Türkiyenin en rezil trafiği ilan ediyorum
Abi eskişehire gelin Mesut abiyle direk sizi 2-3 araba oraya götüreceğim hep birlikte ceza yiyelim Ciddiyim hani saçma bir ceza evet suç var ama buna bizi trafik planlama sürüklüyor malesef aynı şeyi otobüslerde yapıyor. Dediğim gibi iş çıkışı saatleri orası kilit otobüslerin son ve ilk durakları. Orası 3 şeritli düz gidenler için sağ tarafın akması gerekiyor iş çıkış saatleri diğer 2 şerit malesef arkadaki ışıklarıda geçiyor odunpazarı evlerine kadar gidiyor ışık süresi taş çatlasın 15-20 saniye ya var ya yok kimse kimseye yol vermiyor akan şerite geçsen otobüsler arkandan sövüyor daha neler neler olaylar olaylar
Yoksa olaylar olaylar olaylar. El frenini çekmeden inen otobüsçü mü istersin, kuralsız taksi şöförleri mi istersin, haa birde orada duran askeri kocaman otobüslerde cabası
Bugün zor Ercüment ama; birgün bir buluşma yapalım. Güzel olur.