Gönderen Konu: Saçma bir kırmızı ışık cezası yedim !!  (Okunma sayısı 4083 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: Saçma bir kırmızı ışık cezası yedim !!
« Yanıtla #40 : Kasım 15, 2012, 11:40:56 »
+1 Çok doğru.

Abi eskişehire gelin Mesut abiyle direk sizi 2-3 araba oraya götüreceğim hep birlikte ceza yiyelim :P Ciddiyim hani saçma bir ceza evet suç var ama buna bizi trafik planlama sürüklüyor malesef aynı şeyi otobüslerde yapıyor. Dediğim gibi iş çıkışı saatleri orası kilit otobüslerin son ve ilk durakları. Orası 3 şeritli düz gidenler için sağ tarafın akması gerekiyor iş çıkış saatleri diğer 2 şerit malesef arkadaki ışıklarıda geçiyor odunpazarı evlerine kadar gidiyor ışık süresi taş çatlasın 15-20 saniye ya var ya yok kimse kimseye yol vermiyor akan şerite geçsen otobüsler arkandan sövüyor daha neler neler olaylar olaylar :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Kasım 15, 2012, 11:40:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #41 : Kasım 15, 2012, 11:49:56 »
Ercü kardeşim valla yazarken senden turstim yazsammi yazmasam mi diye, konya ya geciyordum erken çıkıp Eskişehiri gezelim dedi eşim, çocukta var tabi, bilim kültür parki, odunpazari, bir de porsuk taraflarini gezip kactik hemen. Aklima direk sen geldin ercü ögrenirse kizar dedim icimden yakalandik. :D

Konyadan dönüşüde var bu işin diyeceğimde birde burdan geçip dönmüşsündür abicim sen demiyorum hiç birşey herkese gelin her zaman görüşelim tanışalım dediğimde es geçiyor beni artık gelmeyin diyorum gelmeyin istemiyorum hiçbirinizi ey ahali :P :lol:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Kasım 15, 2012, 12:10:05 »
Samsunda daha bu yaz 4gün araba kullandım abi Eskişehirde de 4 yıl aktif kullanmış biri olarak eskişehiri Türkiyenin en rezil trafiği ilan ediyorum :lol:

İstanbul trafiği bize cennet diyorum :) Anlayın artık.
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #43 : Kasım 15, 2012, 12:12:48 »
Abi eskişehire gelin Mesut abiyle direk sizi 2-3 araba oraya götüreceğim hep birlikte ceza yiyelim :P Ciddiyim hani saçma bir ceza evet suç var ama buna bizi trafik planlama sürüklüyor malesef aynı şeyi otobüslerde yapıyor. Dediğim gibi iş çıkışı saatleri orası kilit otobüslerin son ve ilk durakları. Orası 3 şeritli düz gidenler için sağ tarafın akması gerekiyor iş çıkış saatleri diğer 2 şerit malesef arkadaki ışıklarıda geçiyor odunpazarı evlerine kadar gidiyor ışık süresi taş çatlasın 15-20 saniye ya var ya yok kimse kimseye yol vermiyor akan şerite geçsen otobüsler arkandan sövüyor daha neler neler olaylar olaylar :D

Yoksa olaylar olaylar olaylar. El frenini çekmeden inen otobüsçü mü istersin, kuralsız taksi şöförleri mi istersin, haa birde orada duran askeri kocaman otobüslerde cabası :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Kasım 15, 2012, 12:27:07 »
Yoksa olaylar olaylar olaylar. El frenini çekmeden inen otobüsçü mü istersin, kuralsız taksi şöförleri mi istersin, haa birde orada duran askeri kocaman otobüslerde cabası :)

Askeri otobüslerin elleri mahkum abicim karargahın verdiği bir güzergah var askeriyede kural biliyorsun ne erken durabilir nede geç durabilir emir demiri kesiyor o yüzden askerlerin elleri mahkum :) Ayberk abi bugün buluşmamı yapsak biz seninle ne yapsak bilemedim ki :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Kasım 15, 2012, 12:42:11 »
Bugün zor Ercüment ama; birgün bir buluşma yapalım. Güzel olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Kasım 15, 2012, 13:05:35 »
Bugün zor Ercüment ama; birgün bir buluşma yapalım. Güzel olur.

Olur abicim her zaman :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ''İTİBAR'',İleti veya alkış ile kazanılmaz !!!
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #47 : Kasım 15, 2012, 19:08:27 »
Geçmiş olsun,siz aslındao an için doğru olanı yapmışsınız ama malesef kural hatası.Öncede o yolu bildiğiniz düşünerek, baştan girmeniz gerekiyordu.
“Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verilecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye.
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?”