0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ürünün resmi ; üstünde Aluminyum yazıyor
daha ciddi şeylerden bahsedelim 5cm spor yay gören, duyan, nerede satılır bilen var mı? eibach, h&r gibi markalarda.
Rami Kuru Gıda Halinin tam karşısında Desi Alarm sistemleri satan aksesuarcıdan aldım. Fabrikayı aradı auris için üretilen yok dediler. Adamda başka araçlarınkini denedi arkası biraz uzun kalmıştı onuda makinayla kesip düzeltti orjinal gibi oldu. 100 tl ye taktırdım.
1 hafta önce spolier taktırdım 220 tl (vidali + yapıştırmalı )görmek isteyenler içinde resimleri yükledim.
bende bu tampon koruyucularından bakıyorum özellik hanım bebek arabasını bagaja koyarken biraz sıkıntı yapıyor
servise mail atmıştım ne kadar fiyatı diye; cevap:251,00 tl cik bilgilerinize arkadaşlar.
Yok ben hiç görmedim forumda pekde sanmıyorum alıp kullanacak kişiyi, Aurisine takacak.
Bana yetiyor Aurisin kolçak malum biraz yapım olduğu için koltuk hafif geride cuk oturuyor.
sıkıntı olsa zaten alır takardın sen ama ben alıcammm
aurisin arka diz mesafeside garip ama corolladan daha fazla corolla sedan olacak bide :S aurisimde tek bana cuk oturmuyan kolçak onun için bu ürün işime fazlasıyla yarıcak