Gönderen Konu: Auris hakkında bilgi  (Okunma sayısı 2235 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
Auris hakkında bilgi
« : Ekim 12, 2012, 00:22:11 »
Arkadaşlar corolla hb  derken aurislere gözüm takıldı. Hoşuma da gitti açıkcası. Bu aurisler nasıldır. Bütçem 31.000 tl. otomatik manuel arasında ne gibi değişkenler vardır. Otomatik tavsiye edilirmi?

Toyota Club Türkiye

Auris hakkında bilgi
« : Ekim 12, 2012, 00:22:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Auris A/T
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris hakkında bilgi
« Yanıtla #1 : Ekim 12, 2012, 01:35:54 »
tam otomatikse gözün kapalı al ama mmt ise mutlaka biraz dene. çok şikayetçi olanlar var, 2. eli zor; alışıp beğenenler de var. donanım, güç, konfor, sessizlik ve sorunsuzluk tatminkar. genel olarak göğüsten tık sesi geliyor, lastikleri sert hamur olduğundan ve direksiyon kutusu boşluk yaptığından ve direksiyon mafsalı sebebiyle çukurlarda takırtı geliyor standart problemleri gibi görünüyor. başka da kayda değer kronik sorunu yok. aldım memnunum, yine olsa yine alırım. :)
2010 Auris A/T Elegant + Nav + Body Kit + Deri + Krom + Mugen Logo + Snowflakes Jant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 12, 2012, 08:49:27 »
1.4 dizel mmt kullanıyorum (2012) anlatılanların hiç birine katılmıyorum.2.araç alsam yine aynısını alırım.söylenen sorunların hiçbirini yaşamadım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.benyunus.com
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 12, 2012, 09:47:05 »
Bende MMT kullanıcısıyım aşırı derecede memnunum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 12, 2012, 10:11:50 »
Bende MMT kullanıcısıyım  bende çok memnunum dikkat edildiği taktirde hiçbir sorunu yok.  rampa tırmanacakken manuele alıp kullanmak lazım ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 12, 2012, 10:16:05 »
Eğer illa dizel veya otomatik düşünmüyorsan Auris 1.33'i tavsiye edebilirim. Benzinli manuel ama ortalama 6-6,5 litre yakıyorum(ş.içi+ş.dışı) ve 1-2 yaşında düşük kilometreli bi araç alabilirsin o fiyata. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '20
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 12, 2012, 12:32:46 »
2 yıl 2008 model 1.6 manuel vites kullandım. Geçenlerde sattım. Motor sesi pek yok, motoru gayet kuvvetli yalnız alt devirlerde çok cansız. Çok ta konforlu olduğu söylenemez özellikle kilolu insanlar için ön koltuklar sıkıntı olabilir çıkıntıları sebebiyle ve baldır desteği yok, uzun yolda sıkıntılı olabiliyor. Ön göğüsten özellikle iki koltuğun arasındaki vitesin olduğu bölümden tıkırtılar çıtırtılar geliyor. Sizin aracınız öyleymiş diyenler olabilir ama eğer auris kullananların büyük çoğunluğu bu seslerden bahsediyorsa istisna bir durum değildir bence. Makyajlı kasalarda biraz daha özen gösterilmiş bu sesler konusunda. Ben michelin lastik aldım biraz faydası olmuştu. Yüksek hızlarda rüzgardan etkileniyor araç yüksek olduğu için. Sorun, arıza gibi huyları yoktur. Ben müziğimi açarım sağından solundan gelen seslere kulak asmam dersen kesinlikle alınır...2.eli zayıftır yalnız bir corolla kadar hareketli değildir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 12, 2012, 13:53:58 »
Dizel diye bir şartım yok. Focus titanyum ile ikisi arasında kaldım. Ancak en full olanı almak istiyorum. En otomatik olmasını istiyorum ama manuelde olabilir çok olmazsa olmaz değil. Ama otomatik olması duruma göre tercihtir. Beni üzmeyecekse yakıtta çok farketmeyecekse, performansta aşırı fark yoksa olabilir. titanyum ve auris arasında kaldım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Auris A/T
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 12, 2012, 19:00:09 »
2. elinin zayıf olduğuna katılıyorum. özellikle mmt ise daha zor elden çıkması bence. galerilere toyotam var satıyorum diye sorunca ilk sordukları "mmt şanzıman mı?" oluyor.
2010 Auris A/T Elegant + Nav + Body Kit + Deri + Krom + Mugen Logo + Snowflakes Jant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 13, 2012, 10:03:15 »
2 yıl 2008 model 1.6 manuel vites kullandım. Geçenlerde sattım. Motor sesi pek yok, motoru gayet kuvvetli yalnız alt devirlerde çok cansız. Çok ta konforlu olduğu söylenemez özellikle kilolu insanlar için ön koltuklar sıkıntı olabilir çıkıntıları sebebiyle ve baldır desteği yok, uzun yolda sıkıntılı olabiliyor. Ön göğüsten özellikle iki koltuğun arasındaki vitesin olduğu bölümden tıkırtılar çıtırtılar geliyor. Sizin aracınız öyleymiş diyenler olabilir ama eğer auris kullananların büyük çoğunluğu bu seslerden bahsediyorsa istisna bir durum değildir bence. Makyajlı kasalarda biraz daha özen gösterilmiş bu sesler konusunda. Ben michelin lastik aldım biraz faydası olmuştu. Yüksek hızlarda rüzgardan etkileniyor araç yüksek olduğu için. Sorun, arıza gibi huyları yoktur. Ben müziğimi açarım sağından solundan gelen seslere kulak asmam dersen kesinlikle alınır...2.eli zayıftır yalnız bir corolla kadar hareketli değildir...

Bu paylaşımınızla aslında Auris ile ilgili forumda açılan onlarca başlığın ve sayısız paylaşımın güzel bir özetini yapmışsınız.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • KralFerdi
  • Kan Grubu: 0-
  • 12 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 14, 2012, 00:02:29 »
    Bende 2011 1.6 132 beygir manuel Auris var. çok ama çok memnunum. Yazılan sorunların hiçbirisi ile karşılaşmadım çok şükür. kulak asmayın derim alın Aurisi sizde memnun kalın ALLAH herkesin gönlüne göre versin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ekim 14, 2012, 00:36:40 »
7 aydır bende auris kullanıyorum sadece şunu söyleyebilirim alacagım araba tekrar auris olur heyacanla yeni kasayı bekliyorum.Düşünme al derim bende