0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Auris sınıfında çok önde şuanda bence ,hem fiyat olarak, hem de sürüş ve teknik özellikler olarak, fark atıyor,Corolla da bana göre yine çok satacak, bu model de hem gençlere hem de sınıfı olan ailelere daha fazla hitap ederek, beklentileri ve ihtiyaçlarını karşılayacaktır.saygılarımla.
Illaki begenen ya da begenmeyen oluyor her sey gibi ama cok ilginctir catir catir satiyorlar demek ki Toyota bizim gibi fanatiklerinin disinda da insanlara mantikli geliyor.
İç tasarım biraz ilginç... Şöyle azcık kıvrımlı bişey yapsalardı keşke (civic gibi) Klimaların olduğu bölüme(konsol mu diyorlar) düm düz duvar çekmişler resmen
tasarım anlamında Toyota'ya özür borçluyum. İlk fotolar geldiğinde Auris'i görünce Hyundai İ30 a benzerliği nedeniyle çok eleştirmiştik, hatta Toyota'nın çizgisini kaybettiği imajını sarsacağını bile söylemiştik. Şimdi i30'a dönüp bakmıyorum bile.Ama şimdi yeni Aurisleri yolda görüyorum ve İ30 ile olan farkını anlıyorum. Kesinlikle tasarımdaki detaylar ve kalitesi aracın dışına yansıyor ve ben Toyota'yım diyor nereden bakarsanız bakın. Auris şimdi ilk çıktığından daha çok etkiliyor beni, bazı tasarımlara göz alışır , zamanla çekiciliği kalmaz, bazılarına da göz zamanla alışır, alıştıkça çekici gelmeye başlar, keşfedilir. Corolla'nın da aynen böyle yola çıkıp zamanla keşfedildikçe yerini sağlamlaştıracağına eminim. Bu arada Türkiye Toyota'nın kaliteyi artırması gerektiğini söylemeye gerek yok. 2 Auris arasındaki muazzam işçilik ve kalite farklarını dikkatli gözler anlıyor. Çıktığında bakıp Auris'in kalitesinde olduğuna inanırsam Corollaya geçerim , yoksa 2014 sonunda yeni auris almayı planlıyorum.Toyotanın yeni tasarım anlayışındaki analizim şu. İç tasarımı ve sürüş hissi ile 'sadık toyota müşterisini' kendine çekiyor. Göğüsteki klasik dijital saati gerçek bir toyota fanatiği beğenir ancak. Aracın dış tasarımı ise markanın yeni tanışmak istediği , daha önce toyota kullanmamış, belki Mazda, Honda gibi spor yaklaşım sergileyen markalara yönelmiş kullanıcıları kendine çekmeyi amaçlamış. Ve kesinlikle başarılı. Honda'nın yeni tasarımlarını düşününce çok sayıda Honda müşterisini kendine çekecek.