Haşmet kardeş herkesin görüşü farklı haklı olabilirsin millet petlas ın kışlık lastiğini öve öve bitiremedi aldım benim hoşuma gitmedi babam aracına bir takım aldı daha 1 yıllık lastik yanağında kılcal çatlaklar oluşmuş lastikçiye göstermiş ama daha yıl bile olmamış ne biçim iş demiş yani anlayacağın çevremdekilerden kullanıp ta memnun olan yok birde memnuniyet kişiye göre değişkenlik gösteren bir şeydir
Gerçekten ilginç bir durum bir arkadaşın dediği gibi 55 km hızla sıfır çizmek lastikler kabaktan bile olsa olacak iş değil...Eğer sorunun nedenini bulursanız burda paylaşırsanız çok makbule geçer...merak ettim hakkaten sorunu...
Avensis ile 55 - 60 kilometre hızla seyrederken eskimiş lastiklerle aniden 90 derece kırdım direksiyonu test amaçlı savurma olmadı.
VSC ve herhangi bir sistem de yok.
Viraj sola ise sağ arka
Viraj sağa ise sol arka lastite
gözden kaçan lastik hatası da olabilir.
Michelin tek gecerim Turkiyedede yurtdisindada michelin kullaniyorum ve yurtdisindaki arabam 3000cc v6 235hp lik bi arac yinede tutunucam diye ugrasiyor

)))
petlası hafife alıyorsunuz pt515 michelin energy kadar kaliteli bir lastiktir
6 ay kadar kullandım sert araba kullanırım sıfır problem. michelin ise 4 defa balon yaptı
Katılıyorum gayet güzel bir lastik. Starmaxx navaro kullanıyoruz megane 2 de. 20.000 km oldu ve hiçbir sıkıntı yaşatmadı bize. diğer lastklerden ucuz olması kalitesiz olması anlamına gelmiyor. 300 tl verip 1 lastk aldığımızda belli zaman sonra lastik özelliğini kaybediyor. Sertleşiyor aşınıyor vs vs. Fakat petlas kaybetse ,aşınsa bile sıkıntı yok. Git 4 tane daha al
kişisel görüşümdür: 120 den sonra hiç bir araca güvenmek doğru değil,