0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
neyse ben bu polemikler yüzünden bu siteyle aram açıldı polemiğe girip işi çirkinleştirmek istemiyorum. isteyen istediği gibi fikrini açıklasın. isteyende 30 kururşa görülecek işi arabamın orjinalliği deyip 50 kuruş ödesin. bana inanmayan bir arkadaş varsa veya onuda geçtim benim aracıma sahip bir arkadaşın sisteme karşı bir merakı ve kaygısı varsa muğlaya gelip misafirim olup sistemi yakından görür, performansını ve ekonomisini görebilir. ben de bu club deki birçok iyi niyetli arkadaş gibi iyi niyetle arkadaşların doğru denenmiş sağlıklı bilgiye ulaşmasını sağlamaya çalışan biriyim. fizik mühendisi değilim ,ne prins bayisiyim ne tüpçüyüm nede palavracı. alkollü içkiler sektöründe muğla da parmakla gösterilen iki işletmem var. acık atarlı kullanırım aracımı 10 - 10,5 lt tüketimle kullanır hakkınıda hazzan alır geçerim. ne arabamdan, nede kullanım şeklimden geçerim . kullandığım yakıtı değiştirerek çözdüm. herkese kendi doğrusu yakındır, herkesi saygıyla selamlıyorum. lütfen polemik uzamasın saygılar...