0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracıma kavşakta arkadan vurdular.vuran araba kartal ön tarafı resmen dağıldı.benim arka tanpon yırtıldı. kaportada çizik bile yok çok şükür.Arkadan vurmalarına rağmen kavşağı kontrolsuz terkten polis 8/6 suçu bana verdi.versonun tanpon ücreti kaskoyu deldirmeye değermi?Zira %60 kaskom indirimli.Boya ile birlikte tahmini bana kaça mal olur?Bilgisi olan ve görüş bildiren dostlara teşekkürler.
Tanponu serviste yaptırdım.Fakat arka park sensörlerinin 2 tanesinin yerlerini yanlış delmişler.Tanpondaki kedi gözlerinin hizasından delinmiş.Delinen yerde oluklu olduğu için sensörler oturmamış,servise durumu anlattım.Yapan usta sensör yerlerinin oraya denk geldiğini söylemiş.Benim muhattabım hasar servisi şefi.Eski tanponun deliklerinin nereden delindiğine bakmamışmı dedim. Kendi hatasını örtbas edecek güya.Hasar servis şefide aracı bir getirin bakalım dedi.Ben arabanın orijinal haline göre olmasını istediğimi belirttim.Bakalım ne olacak göreceğiz.Bir tanpon bana 800 lira yazdı.Şimdi arka tanponun köşelerdeki yuvarlak kısımlarındaki 2 sensör orijinal yerinde tanponun orta kısmında olması gereken 2 sensörde aşşağıda kedi gözlerinin hizasında ve oturmamış bir vaziyette olmuş. Gelişmeleri daha sonra tekrar anlatırım.