Gönderen Konu: Abartı Kasko fiyatı  (Okunma sayısı 1380 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Abartı Kasko fiyatı
« : Eylül 18, 2012, 20:56:47 »
Arkadaşlar geçen sene bu zamanlar 1300 TL ye Ergodan kasko yaptırdım. Hasarım yok bu sene tekrar teklif aldım %30 indirim.

Bu seferki fiyat 1200 TL. Oysa ben 1000 TL civarı bekliyordum. Yani sigortacı arkadaşlar bir yılda yüzde 30 zam yapmışlar  >:(

İşin kötüsü hepsi böyle, Grouapamadan %45 indirimli poliçe ücreti 1285 TL.

En düşük Toyota Gümüş Kaskodan aldım 1080 TL. Onda da Mini Onarım yok..

Sizce onu mu tercih etsem yoksa 200 tl daha verip mini onarım ve kapsamlı olan Groupamayı mı?

Aklıma Mini onarımlık bütün işleri şimdi yapıp, eğer önümüzdeki 1 sene mini onarımlık birşey olursa 3. kasko dönemine bırakmak geliyor.

Mantıklı mı?

Toyota Club Türkiye

Abartı Kasko fiyatı
« : Eylül 18, 2012, 20:56:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '15
  • 47 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
Ynt: Abartı Kasko fiyatı
« Yanıtla #1 : Eylül 18, 2012, 21:13:47 »
araç neydi? Kasko değeri nedir, klozlar nedir?
başka acente ile görüşmeyi isterseniz benim kaskoyu yaptırdığım yerin tel.ini vereyim. piyasaya göre uygun fiyat verdiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 18, 2012, 21:28:25 »
Hocam aynı durumla ben de karşı karşıya kaldım. Halk kaskodan 1200 liraya geçen yıl yaptırmıştım. Bu sene için de tahminim 850 lira gibi bir fiyatt. Bu yıl yenileme için gittiğimde 1100 lira fiyat verdiler %30 indirimli olarak. En uygunu Sompo Japan'dı. 860 liraya yaptırdım. İçinde mini onarım paketi de var. Sordurmadıysanız bir de oradan fiyat alın isterseniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 18, 2012, 21:32:10 »
ben yeni yaptırdım 30700 tl kasko bedeli ile halkbank kasko  1253 tl mini onarım vs ful yani hatta önümüzdeki ay mini onarım için bile gün aldım ufak tefek yerleride yaptıracağım mini onarımdan
yine toyota inadına corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 18, 2012, 22:54:12 »
Cevabınız için tesekkürler. Araç 2011 corolla comfort extra. Kasko değeri 50800 TL. Klozlar hemen hemen aynı.

Bülent Bey numarayı verir misiniz.

Osman Bey Sompo Japanı da deneyeyim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • 148 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Eylül 18, 2012, 22:59:09 »
Cevabınız için tesekkürler. Araç 2011 corolla comfort extra. Kasko değeri 50800 TL. Klozlar hemen hemen aynı.

Bülent Bey numarayı verir misiniz.

Osman Bey Sompo Japanı da deneyeyim

Bence bir sordurun fiyatı. Baktığınız zaman piyasadan aldığım en düşük fiyattı. Kasko yaptırmadan önce teklif alın ve çıktısını da alıp inceleyin. Belki aklınıza yatmayan yerleri olabilir. Çok dalavere oluyor bu kasko işlerinde. Kaskoda mini onarım bence de çok önemli. Bunun dışında bazı şirketler bir defaya mahsus olmak üzere far değişimi bile yapıyorlar kasko delinmeden. Bu da güzel bir ayrıntı. Yalnız Sompo Japan'da bu yok gördüğüm kadarıyla. Bir çok yerden fiyat alın derim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Araç: Başka Marka
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Eylül 18, 2012, 23:27:46 »
ben axa yaptırmıştım.kaza yaptım aracımın pert kararı hızlı bı şekılde verilirken aynı zamanda aracın sıfır değeri tarafıma ödendi.hiç kimseyle ugrasmadım ankara bölge müdürü aradı biz gereğini yapar size bilidiririz dediler ve de gereğini yaptılar.kaskonuzu bilindik büyük firmalara yaptırmakta fayda var başınıza olmadık bi iş geldiğinde olay çingene pazarlığına dönmesin.
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • 148 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Eylül 19, 2012, 14:56:03 »
ben axa yaptırmıştım.kaza yaptım aracımın pert kararı hızlı bı şekılde verilirken aynı zamanda aracın sıfır değeri tarafıma ödendi.hiç kimseyle ugrasmadım ankara bölge müdürü aradı biz gereğini yapar size bilidiririz dediler ve de gereğini yaptılar.kaskonuzu bilindik büyük firmalara yaptırmakta fayda var başınıza olmadık bir iş geldiğinde olay çingene pazarlığına dönmesin.

Hocam haklısınız bilindik firmalarla yapmak daha güvenilir. Axa da bu firmayalardan biri. Şöyle bir durum var yalnız. Geçen yıl gittiğimde bana 6,200 liralık fiyat çıkardılar. Ben de gayet normal bir şekilde acente çalışanlarına dönüp " Beş sene Axa'dan koska yapmazsam o paramla bir tane daha Avensis alırım dedim " Haklısınız aslında efendim dediler ve oradan ayrıldım. Axa nın baharatı biraz fazla nedense.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Eylül 19, 2012, 15:15:36 »
Osman bey nasıl yani ya 6200 tl pardon senin araba avensis mi yoksa porche mi:)))iyi laf söylemişin valla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • 148 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Eylül 19, 2012, 15:17:47 »
Osman bey nasıl yani ya 6200 tl pardon senin araba avensis mi yoksa porche mi:)))iyi laf söylemişin valla

Hem de 2004 Avensis. Sıfır alsaydım ve bu fiyatı verselerdi ona da eyvallah diyecektim aslında. Belli ki biraz zengin gözüktüm arkdaşlara =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Eylül 19, 2012, 15:24:54 »
valla saçmalamışlar bence aynı olay benimde başıma gelmişti yaklaşık 2 yıl önce honda civic vardı 2001 ray sigorta 2800 tl fiyat vermişti bende demiştim o riski göze alır vereceğim parayı kenara atar sonra üst model araba alır daha düşük fiyata yaptırırım diye:)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • 148 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Eylül 19, 2012, 17:19:16 »
valla saçmalamışlar bence aynı olay benimde başıma gelmişti yaklaşık 2 yıl önce honda civic vardı 2001 ray sigorta 2800 tl fiyat vermişti bende demiştim o riski göze alır vereceğim parayı kenara atar sonra üst model araba alır daha düşük fiyata yaptırırım diye:)))

Sigorta firmaları kafalarına göre fiyat veriyorlar galiba. Bir de şunu öğrenmiştim, yüksek fiyatlı arabalara kasko yapmıyor kolay kolay ya da  hiç yapmıyorlar. Bu da ilginç bir ayrıntı. Tabi haklılar kendilerince =)