0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok geçmiş olsun.ben her yakıt alımımda hususi iner pompayı takana kadar beklerim adamın başında
geçmiş olsun yapılacak en doğru şeyleri yapmışsıız zaten:) merak ettim para verdinizmi?)) şaka şaka büyü kgeçmiş olsun başlığı okuyunca içim cız etti açıkcası:(
genede büyük geçmiş olsun
Geçmiş olsun .Birşey olmaz merak etmeyin ama elinizde belge olması iyi olmuş her ihtimale karşı .Bu konuda lpg li araçlar çok şanslı isteseler de mazot veya benzin katamıyorlar .
benim arkadasimin esi illa gelin arabasi kirmizi yaris istiyom diyince olay dolayısıyla bana yansidi......rica minnet arabayi verdim...dügün bitip aksam benzinlige girince filim kopmus..........euro dizel dememe ragmen damat heyecandan fulle diyip benzin almis............. ..................pompada fisi okuyunca bu araba mazotlu diyince olay anlasilmis.....malesefki bu olaylardan bir hafta sonra haberim oldu...allahtan dugune bir tamirci abimizde davetliydi..gece onu aramislar benzinlikte gelin hanim arabadan inmis shopta beklemisş.arabayi iterek kenara almislar tamircinin ugrasmasi yapmasi 2 ssaati bulmus...bizim deli oglanda gelinle birlikte beklemis....suan arabada her hangi bir problem yok.....allaha sukur...endise etmenize gerek yok...