0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaç kuruş yaktığını felan hesaplayamıyorum daha doğrusu nasıl hesaplandığını bilmiyorum.36 Lt gaz ile 350 km yok yapıyorum 140-150 ile gittiğimde. Arkadaşlar bu rakam çok fazla değilmi?
Son ölçüm degerim 50 tl lik benzin ile 119 km şehir içi sakin kullanım tarzı ile .=0,420 bin Geçen hafta köye gidip gelirken birkaç yer hariç basmadım 90-120 bandında kullandım 100 tl lik benzin aldım ne kadar ölçüm varsa sıfırladım .Kapının önünden köy git gel 93 km yol bilgisayarı ortalama hız 57 km gösteriyor ortaklama yakıt 7,6 km gösteyor.Benzin ibresi yarım deponun hafif üzerindeydi şu an yarım depo ile çeyrek depo nun arasında biryerde .Anlam veremedigim araca çok yüklenmedigim halde ortalama 7,6 nın altına düşmedi .yanlız araç biraz kalabalıktı 4 yetişkin 3 çocuk ve 2 ailenin genel yükü vardı .Malum 4 lastik vakumlu kışlık Birde lastik havalarını süspansiyon rahat olsun diye 28 yapmıştım sanırım yakıtı etkilyor bu da 32 yapayım
son veriler=litre fiyatı: 2.66 tl (PO [Petrol ofisi] )verilen para: 88 tlalınan litre: 33 litre (fullendi)gidilen yol şehir içi: 320 km (prins)
dikkatli sürersem 360 dikkat etmezsem 310-320 km 34 litre lpg ile