0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat her seferinde söylemekten dilimde tüy bitti.Biz üzerimize düşeni yaparız gelen gelir başımızın üstünde yeri vardır.O yüzden bırak biz davetimizde bulunuruz.
katılıyorum. belki okuyup katılacak fakat herhangi bir ileti göndermeye gerek duymayan üyeler vardır. illa bir şey mi yazmak gerekir ? oraya toyota club olarak değil, türk vatandaşı olarak gitmek önemli olan mevzudur. hoş, milyonlar meydanda toplansa kendini ateşe verse yine hiçbir şey değişmeyecek çünkü laikçiler ülke yönetimindeki kimsenin pek umrunda değil. geçtiğimiz gece yarısı galata köprüsü civarından geçiyordum. yüzlerce taksici camlarında türk bayrakları ile tepkilerini eyleme dönüştürdüler. hayatımda gördüğüm en uzun taksi konvoyu idi. içimizden helâl olsun dedik.
Evet. Tüm taraftar grupları kendi takım formalarıyla katılacak. Ama bizim forumdan pek ilgi olmadı. 27 okuma 3 yanıt...
Bende bu konuyu okuyup yorum yazmayacak kişilerden biriydim...Neden çünkü katılamayacağım imkanlar el vermiyor sonuç olarak buraya yorum yazmam gerekmez daha doğrusu lüzumsuz olur...Bu tip şeyleri takma derim ben kardeşim.
gelmiyorsan yazmanın anlamı yok. Buna bişey diyemem zaten. Gelip de yazmayacak olan üye yoktur diye düşünüyorum. Zeki abi kimse takmıyormuş zaten bizi. Orada yürüsek de yürümesek de ülke yönetimindekiler bizi sallamayacakmış.. Gelmiyosan hevesimizi de kaçırmaya çalışma. Konuya da bişey yazma.
Murat ben katılamıcam Adana'dayım doğruyu söylemek gerekirse Adana'da da olsa yine katılamazdım ama işi olmayanların mutlaka katılması gerekir gerçi bu şehit düşen askerlerimizi geri getirmicek fakat onları unutmadığımızı ve unutmuyacağımızı çok güzel bir şekilde gösterecek en önemlisi bu vatanın sahipsiz olmadığını herkeze gösterecek .
Cevabın özelde kardeşim...Aşağıyı bir oku bakalım ne yazılmış.
Duyarlılığınız için teşekkür ederim. Bu vatan bizim. Şehit olan vatansever insanların çoğu benim yaşıtım. Onlar vatanı için canını verirken benim kimsenin umrunda olmayacak zaten diye elimi kolumu bağlayıp beklemem olmaz. Ben bu durumda bekleyemem en azından. Orman ve su işleri bakanı Veysel Eroğlu çıkacak, KAZA'ydı diyecek. Konuyla çok ilgisi alakası varmış gibi. Sonra biz bu adamlara ülke yönetiyor diyeceğiz. Bir kişi de çıkıp o saatte o kadar adamın mühimmat deposunda ne işi vardı demeyecek. Çatışma olacak, gencecik insanlar şehit olacak. Adamın biri de çıkıp 1-2 mehmet öldü diye meclisi mi toplayacağız diyecek, ben yine tepkimi göstermeyeceğim. En sonunda birisi çıkacak ülke yönetiminin pek umrunda olmayacak zaten diyerek benim yaptığım eyleme çamur atacak. Yok öyle memleket Arda kardeşim çok güzel bir mesaj atmış. Mesajda Gelecek olan zaten oraya yazar diyor. Benim derdim birisinin gelip kimsenin umrunda olmuyor falan deyip benim hevesimi kırması. Gelemeyecek olan, işi gücü olan tabii ki çok kişi var. Ama -insanlar oraya yazmaya mecbur değil, okuyupta katılacak olan ama yazmayan- demeye gerek yok.
Rica ederim içinde zerre kadar vatan sevgisi olan herkezin böyle düşündüğüne eminim ve işi olmayıp sağlığı yerinde olan herkez bu etkinliğe katılacaktır yeter ki haberleri olsun bu vatan sahipsiz değil ama malesef bu vatanı yönetenler vatanı sahiplenmiyorlar . Murat inan bu etkinliğe katılmayı çok isterdim fakat dediğim gibi Adana'da düzenlense dahi katılmam çok zor çünkü bu hafta sonu AÖF sınavları var . Umarım sesinizi ulaştırmak istediğiniz yerlere ulaştırabilirsiniz .Afyon'daki olayında kaza olduğuna inanmıyorum . Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun .