0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araç önden mükemmel ötesi duruyor(nikelajlı hali ile) Yay ve jant olsa...
cok guzel masallah Allah kaza bela vermesin. Bizimde kirmizi 2006 hilux 4x4 vardi acayip dikkat cekiyordu bayinin demesine gore 8 adet gelmisti. Bayinin elinde kalmisti renginden dolayi kimse almamis 2007de 2006 model sifir almistik 49milyardan 44milyara vermisti bize
maşallah çok güzel . kazasız belasız inş . acaba ön ızgara ve sislerdeki kromları nereden aldınız ? komple set olarak mı aldınız daha doğrusu ve fiyatını öğrenebilirmiyim ?
Jant ve Lastik istiyor.
Bence ön nikalajlar hıc yakısmamıs . Far stop folyolarıda cok bogmus arabayı ya . Cam cerceve ,kapı nıkalajları ve bagaj kapagındakı nıkalaj yakısmıs ama . Bence folyolardan kurtul abı bıranonce..
Öncelikle teşekkür ederim hepimiz için kazasız belasız sürüşler inş.Jant ve kırmızı kapiler için kredim bitsin diyorum da yay yerine bizim ailenin maşallahı var tam kadro bindiğimizde en spor yaydan daha spor oluyor arac:),Daha önce de bahsetmiştim 2009 ötv indiriminde yegane otomatik araç buydu.aksesuarcılardan birinde vardı 100tl ye takalım mı demişti hoşumuza gidince kabul etmiştik.Sis farlarındakini ise ben yaptım OKEY yani lastiklerime yeni kavuştum nokian H zor vazgeçerimfolyolar zaten seneye muayenede gidecek.
Maşallah abi aracın çok güzel kırmızısını ilk defa görüyorum.İlk fotografı görür görmez agzım açık kaldı çok yakışıklı buldum Allah kaza bela vermesin.Kırmızı olmasından dolayı sevmiyosunuz ama çok farklı bir hava katmış bence forumdaki hiç bir araba böyle dikkatimi çekmemişti.