Gönderen Konu: İzmir borovalı servise arabayı bıraktıktan sonra nasıl geri dönerim?  (Okunma sayısı 3624 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
yarın sabah 11 de bakıma bırakacağım, ilk defa borovalıdan aldım, yerine de bakmadım ne yazık ki, bornova diye atladım hemen, bir baktım şehrin dışında.
hangi ulaşım araçları ile en yakın metro istasyonuna/izban istasyonuna giderim?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 125 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
merhaba
izmir toyota borovalı nın şehir içine kalkan ve ring yapan servisleri var. merak etmeyin rahatlıkla gider gelirsiniz. arabayı almaya geri dönmenizde sorun olmaz. ben eski toyota yı bir kaç defa götürmiş idim. ancak benim size tavsiyem tokullara gitmeniz. ben her 2 arabam da da kızımın arabasında da oraya götürürüm çok ama çok memnunuz. tabiki takdir sizin nasıl gönlünüz rahat edecek ise öyle yapın. iyi günler dilerim.
2010 MMT Dizel Corolla Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
bunu bilmiyordum, bu iyi oldu. tokullardan almadığıma pişmanım, sanırsam istasyona da yakınmış halbuki. karşıyakada oturduğum için borovalı-bornova yazısını görür görmez atlamış bulundum, kötü yorum da duymadım.

siz konumu haricinde neden tokulları tavsiye ediyorsunuz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
bende tokullara gidiyorum arkasında izban durağı var ve biliyorsunuz ki ordan karşıyakaya kadar gidebilirsiniz ben tokullardan memnunum
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
orda rüca ederseniz sizi en yakın metro veya otobüs durağına bırakacaklardır ayrıca tekrar gidişinizde alsancaktan kalkan servisleri var arayıp randevu alınız sonrasında sizi borovalıya götüreceklerdir. sanırım izmirin dışına kurdukları için bu konuda baya bi yardımcı oluyorlar sıkıntı yaşamazsınız. servistede pazarlık yapmayı unutmayın  ;)
2000 şahin 1.4 i.e > 2011 honda civic i-Vtec > 2012 toyota corolla D-4D Comfort > ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
arabayı ordan almıştım kibar bir servisleri var isterseniz ikea civarına bırakıp sözleştiğinizde gelip alıyorlar
ben yeşilyurtta olduğumdan son bakımlarda tokullara gittim az yavaşlar ama herşeye yakınlar
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
şu an araba serviste, karşıyakaya servisleri var dendiği gibi, servisle karşıyakaya gittim, saat 4 de gene servisle döneceğim.

servis hizmetinden memnun kaldım, yaşım 21 orada sırıttım resmen, diğerleri yaşlı ya da orta yaşlı amcalar teyzeler, sıra beklerken görevli kız diğer herkesin plakasını söylerken bana işaret etti, söylemedi çünkü oradaki tek genç bendim, hatırladı beni  :alkis:

yalnız biraz pahalı buldum, babam pazarlığa sinir oluyor, beğenmiyorsan gitme der, pazarlık yapmama şartı ile gönderdi.

80.000 bakımı için tahmini 550.0 tl bedel çıkardılar, fiyatlar ise istanbulda bakıma götürdüğüm nataş toyotaya göre pahalı, mesela borovalıda yağdan 103 lira almışlar, istanbul nataş ise 70.000 bakımında yağa 85 lira almış. ben gene de bu konuyu konuşacağım.

bir dahaki sefere, yani seneye tokulları deneyeceğim, tokullardan memnun kalmazsam bakımı istanbulda yaptıracağım, nataş biraz soğuk yerdi, ama gene de kötü fiyat vermiyorlardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 125 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
bu gün arabayı 50.000 km bakım ve piston sekman değişimi için tokullara bıraktım. orada yeni başlayan akdemirin eski servis müdür var. ziya bey. çok pırıl pırıl ve bilgili bir insandır. yani izmir deyimi ile cankuş dur. araba abi benim sen rahat ol dedi. şimdilik 50.000 km bakımı için 224 tl yağ filitre dahil fiyat verdiler. tabiki araba garantiden yağ, yağ filitresi, antifiriz, conta takımı değişeceği için bu rakkam oldukça düşecek. ama yinede toplam üzerinden %10 otomatik servis indirimi var. ayrıca bana özel bir daha indirim yaparlar. bazen de işçilik için sadece sembolik rakkam alırlar. yani sonuçta müşteri memnuniyetini tam sağlamaya çalışırlar sizi dinlerler kaldıki ben çok pipirikli ve zor memnun olan zor bir müşteriyoim. araştırırım sorarım imtihan yaparım beni hem tatmin ederler. Yani anlayacağınız çok da memnunum. tavsiye ederim. hatta benim adımı verin ismail caran direk servis müdürünü arayabilirsiniz mümtaz bey. sizede çok yardımcı olacaktır. sağlıcakla kalın.
2010 MMT Dizel Corolla Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Akşam saaatlerine kalırsanız servisler bitiyor bilmeyenler için .. Dolmuş da geçmiyor ordan bela yani sırf bu yüzden tokullara gidicem..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Buradan borovalıya teşekkür etmek istiyorum.

lastiklerin değişmesi gerekiyordu, anneme sormuşlar, annem de tamam demiş tabi lastiği sormamış.

energy saver takmışlar.

benim iyi bulmadığım bir lastik, izmir gibi sürekli yağış alan, ve de yolları bozuk bir şehir için iyi tercih değil.

ayrıca lastikler 2011 üretimiydi.

anneme dedim, yağışlı bölgeler için vasat bir lastik diye, bir de 2009 lastiğini çıkarıp 2011 lastiği takmışlar diye, ertesi gün servisten aramışlar memnun kaldınız mı diye, annem de lastiklerden bahsetmiş, getirin değiştirin dediler, götürdüm 1 gün kullandığım lastikleri geri aldılar, daha önce er300 kullandığım ve memnun olduğum için isteğim doğrultusunda ağustos üretimi er300 takıldı, üstelik gayet uygun fiyata verdiler, üstüne 100 lira aldım.

borovalıyı sevdim, bundan sonra ipleri kendim almak koşulu ile borovalıyı tercih edeceğim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
bu gün arabayı 50.000 km bakım ve piston sekman değişimi için tokullara bıraktım. orada yeni başlayan akdemirin eski servis müdür var. ziya bey. çok pırıl pırıl ve bilgili bir insandır. yani izmir deyimi ile cankuş dur. araba abi benim sen rahat ol dedi. şimdilik 50.000 km bakımı için 224 tl yağ filitre dahil fiyat verdiler. tabiki araba garantiden yağ, yağ filitresi, antifiriz, conta takımı değişeceği için bu rakkam oldukça düşecek. ama yinede toplam üzerinden %10 otomatik servis indirimi var. ayrıca bana özel bir daha indirim yaparlar. bazen de işçilik için sadece sembolik rakkam alırlar. yani sonuçta müşteri memnuniyetini tam sağlamaya çalışırlar sizi dinlerler kaldıki ben çok pipirikli ve zor memnun olan zor bir müşteriyoim. araştırırım sorarım imtihan yaparım beni hem tatmin ederler. Yani anlayacağınız çok da memnunum. tavsiye ederim. hatta benim adımı verin ismail caran direk servis müdürünü arayabilirsiniz mümtaz bey. sizede çok yardımcı olacaktır. sağlıcakla kalın.

dediğim gibi borovalıdan memnun kaldım, ama bir sonraki servis zamanı tokullardan da fiyat alacağım, eğer tokulların fiyatı aklıma yatarsa orayı da deneyeceğim. net açıklamanız ve referansınız için de teşekkür ederim.