0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
5 çok, 2-3 versen tamam da...
bnm araba . 37 civarı gitmiş oluyor . gerçekten çok adamı arayıp 3 vereym diyeyim kabul ederse eder etmezse etmez napalm. dün geldiler 39 a anlaştık satacaktım ama plakamı vermeyince bozuldu iş.
abi araban gayet güzel bence, avensis de oldukça güzel bir araç tabi, ama arada 5000 liralık bir fark yok buna emin ol...dediğin gibi 3000 mantıklı bir rakam enim gözümde, daha yukarısına değmez...
eğer paran varsa al durma bence
çok çok fazla bir fiyat 5000 tl bence hiç bulaşma zaten aracın elegant o avenıstekı tum özellık sende'de var bı el frenı elektronık o kadar avensısın ayrıca ıkıncı elde'de muthiş zarar edersın
Ben de 2011 corolla ve 2011 avensis var kıyaslamam bile 2 sini aralarında 5000 tl den çok büyük farklar var, görüntüleri benziyor sadece malzeme kalitesine kadar ap ayrı 2 araç .
herkese yorumları için teşekkür ederim. ama benim için mantıklı olanı aracımı elden çıkarıp sonra nakit olarak bir araba almak. benzlin ve lpg li yada dizel bir arac almayı düşünüyorum. aracımın ederi 38 bin demişssiniz doğru haklıısnız ama km düşük boya darbe olmayıp jelatinleri üstünde olduğundan 38.750 39 veriyorlar ama 80 EL 001 plakamı yeni alacağım arabaya takmak istediğim için vermeyince pazarlık bozuluyor. 39 a veremedim bir plakamı verseler bir ah. hala ilanda duruyor bakalım hayırlısı olr inş .
Plakaya takılma ver gitsin
İnşallah umduğundan yüksek fiyata gider Cantekin. Ver plakayı nasıl olsa 1 ay bekleme süren var yeni plaka çıkartacağın zaman o 1 ay içinde geçici ruhsatla gez belki bulursun kafana göre bir plaka..
inş . bizim burada özel plakaya 1000 diolar . diğer plakalar ztn sıradan. yani 39 verip plakamıda vericek birini bulursam ne hoş. vermezlersede. tüp taktırıp bincem daha km 23 bin nasıl olsa. 40 bin yapar 38 e veririm düşmezse fiyatlar