Gönderen Konu: Bursa-Ağva yol yardım  (Okunma sayısı 1388 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0-
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Bursa-Ağva yol yardım
« : Ağustos 27, 2012, 15:24:56 »
2 Günlük kısa bir tatil için Ağva da rezervasyon yaptırdım.Özellikle İzmitli arkadaşlardan yardım istiyorum...Google dan baktıgımda esas yol İzmit-kandıra-akça ova şeklinde,ancak birde kandıraya girmeden sanırım köy yollarından direkt olarak akçaovaya giden  bir yol var.Nereyi önerirsiniz?Bir de yollarda nerede mola vermeliyim?Nerenin yemekleri güzeldir?Vs Vs Vs....Cevaplayan herkese teşekkürler

Toyota Club Türkiye

Bursa-Ağva yol yardım
« : Ağustos 27, 2012, 15:24:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: Bursa-Ağva yol yardım
« Yanıtla #1 : Ağustos 28, 2012, 15:31:11 »
yok mu Ağva yolunu bilen Bir İzmit'li

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 28, 2012, 16:04:25 »
2 Günlük kısa bir tatil için Ağva da rezervasyon yaptırdım.Özellikle İzmitli arkadaşlardan yardım istiyorum...Google dan baktıgımda esas yol İzmit-kandıra-akça ova şeklinde,ancak birde kandıraya girmeden sanırım köy yollarından direkt olarak akçaovaya giden  bir yol var.Nereyi önerirsiniz?Bir de yollarda nerede mola vermeliyim?Nerenin yemekleri güzeldir?Vs Vs Vs....Cevaplayan herkese teşekkürler

İstanbuldan Ağva yoluna giderken Şileye 10-15 km kala sol tarafınızda görecegınız ahsap mustakıl yerler var orada karadenızlı bı sahısa aıt bı ısletme sanırım tabelasından da anlasılacagı uzere oranın gozlemesını tavsıye ederım :)
R1 3 5 
╚╬╬╬      2012 Auris 1.4 D-4D Comf.Extra M/M
  2 4 6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 28, 2012, 17:12:14 »
Volkan teşekkür ederim ancak İstanbuldan değil Bursadan geleceğim ve güzergahımda bursa-yalova-izmit-kandıra,akçaova-ağva.dediğin yer bana ters gibi ancak madem öneriyorsun uğramaya çalısırım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #4 : Ağustos 28, 2012, 17:18:29 »
kandıra-ağva arasında mola verilecek yer yok bildiğin köy yolları 2. viteste gidersiniz ancak şile tarafından yani istanbuldan giderseniz daha çok mekan var..ben bu arada 12 yıldır şilede oturuyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 28, 2012, 19:31:26 »
Volkan teşekkür ederim ancak İstanbuldan değil Bursadan geleceğim ve güzergahımda bursa-yalova-izmit-kandıra,akçaova-ağva.dediğin yer bana ters gibi ancak madem öneriyorsun uğramaya çalısırım :)

Rica ederim. Kısmet diyelim :)
R1 3 5 
╚╬╬╬      2012 Auris 1.4 D-4D Comf.Extra M/M
  2 4 6