bende şuanda var ama limiti 500 telefon almak istiyorum ama limiti yetmiyor. limiti 2000 yapabilirimiyiz acaba işte üniversitelinin
Selçuk benim limiti kendileri yükseltti . Ben karttan çok alışveriş yaparım 300 tl yi o zamanlar 10 günde doldururdum o ay artık kullanamazdım ödemelerimi de düzenli yaptığım için limitimi ilk başta 500 yaptılar sonra 750 oldu daha sonra 1250 yaptılar böyle böyle yükseldi şu an 5000 civarı olması lazım tam bilmiyorum . Bide benim kartı normal maximum yaptılar fakat aidat ödemiyorum . Zaten ekstrada öyle birşey görürsem ilk işim kartı iptal ettirmek olur .
İş bankasının internet şubesinden limit arttırımı için başvuru yapabiliyorsun ordan bir başvur belki yaparlar .
karta alışırsam duramam ben abi 
Serdar öyle düşünüyorsan hiç başvurma benim yaptığım alışverişlerde araba ve evin sabit giderleri akaryakıt , market harcamaları , üst baş gibi . Gerçi kendi kartımı kullanmaya ara vermiştim son 2 aydır babam kartını aidat yüzünden iptal ettirince benim kart kullanılmaya başlandı bilseydim ogs cihazınıda harcama sözü vererek alırdım gitti 40 tl boşu boşuna .