0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
toyotalarda böyle bir sorun yok yada ben hiç duymadım. benim benzin ışığı hep yanar ibre yerlerde sürünür bilerek böyle yapıyorum bakalım pompaya zararr verecekmi diye 30.000 kmdir zarar vermedi maşallah bazı markalarda benzin pompası malesef sorun yapabiliyor... peugeotlarda benzin ibresi düşüyor doğrudur...
Aman abim pejo deme tansiyonum fırlıyor depoda iki defa kırmızı ışığa düşürün al başına bela gitte yakıt pompasını değiştir iki defa değişti 2008den bu yana araç daha 80000de
arda dün 4.60 tl yazısını okuduğumdan beri hala benzin almadım ışık yanıyor kaldığı yerde 1 litre pet şişe alıp dökecem depoya
Şükrü Bey hem zümreyiz hem de hemşeriyiz sanırım ben de yozgatlıyım.
Arkadaşlar benimde tam tersi sorunum var.Araç LPG de atlar tarzda tekliyor. Benzinde sorun yok. Önce 1. vitesteydi sadece, şimdi tüm viteslerde oluyor. Özellikle gaza abanınca ve yokuş çıkınca oluyor. Gaza hafif hafif basınca genelde olmuyor.LPG ciye götürdüm, filtreyi değişti, ayar yaptı değişen olmadı. Kötü LPG almışsındır dedi ama 3-4 defa farklı yerlerden en iyi Gazı aldım sorun düzelmedi.Bu arada araç auris elegant 1.6 mmt