0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ne olursa olsun otomatik bir dizel sıfır auris alcam.Ama 2014 başında.E anca o zamana kadar denklerim parayı Ama alcam yazın bir yere;)
Erdem kardeşim ben not alıyorum Şaka bir yana Allah kalbine göre versin hayırlısıyla alırsın inşallah.
Sağolasın Sercan.İnşallah alırım.Çok hoşuma gitti.Allah herkesin kalbine göre versin...
bilgisi olan varsa diye soruyorum ama auris yeni kasa ne zaman satışa çıkacak tam olarak? bugun denizli yarımcada sordum satış temsilcileri araç satıyordu ön bürodaki bayana sordum oda 2014te gelmesini bekliyoruz dedi. nasıl olur Türkiyedeki fabrika auris üretimini durdurmadımı 2014 corolla için? aynı şekilde yeni auris üretimi ingilterede yapılmıyordu ? 1 yılmı sürecek gelmesi bana saçma ve yanlış bilgi gibi geldi ama ne dersiniz 2011 corolla var 2013 aurisle değiştirmeyi düşünüyorum tasarım olarak hosuma gitti bir anda önce gelsede içini incelesem derken 2014 moral bozdu açıkcası
2014'te gelecek model Corolla diye biliyorum, Auris 2013 Şubat ile Haziran arasında gelmesi bekleniyor.
Benim bilgim Mart Ayinda satisa cikacagi yonunde. Autoshow daki eleman boyle soylemisti.
Aynen
NTV'de Saffet'in garajında Yeni 2013 Auris2i tanıtıyor Saffet Bey....Duyrulur..........................!
Otomatik park sisteminden de bahsedilmedi Fuarda gördüğüm Auriste mevcuttu.
Kanka otomatik park için videonun en sonuna baktın mı, yoksa videoyu fazla mı kırpmışım