0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şu passatta ne varda bukadar övüyorlar anlamıyorum arkadaş. avensis bence her konuda passatla başedebilir. motor konusunda ise volkswagen motorlarına göre ne kadar dayanıklı ve sorunsuz oldukları ortada.
Abi passatı çekici yapan yol tutuşu donanımı ilk oturuştaki konfor ve iç malzeme kalitesi sessizliği...Dizel ekonomisi...Benzinli gücü...Alman oluşu
anlıyorumda avensiside bukadar yerin dibine sokmanın bir anlamı yok diğer otomobil forumlarında sahinden başka arabaya binmemiş insanlar avensis kötü die yorum yapıyorlar bizede gülmek düşüyor tabikii
Forumda benim diğer yorumlarımı görsen bu almancılara nekadar güldüğümü görürdün...Avensisi kötülemiyorum avensis 2010 6ileri 130hp 160tork modeline çok bindim nasıl bir araç olduğunu biliyorum...Ama passat dediğim gibi konforlu oturaklı ve donanimi çok...İç malzeme kısa vadede kaliteli.
Passat D sınıfı araç full konfor Avensis C-D arası bir şey. Konfor diyorsanız Passat sorunsuzluk diyorsanız Avensis. Bu 1.6 motor yeterince güçlü diyenlerin kıstası ne bilemiyorum ama o kadar para verdikten sonra o performans beni kesmez. En güzel araç içinize sinendir bence. İkisiyle de test sürüşü yapın, hangisi içinize sinerse gerisi teferruattır.