Gönderen Konu: 96 corolla ateşleme sorunu  (Okunma sayısı 2735 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
96 corolla ateşleme sorunu
« : Ağustos 15, 2012, 21:31:16 »
merhabalar arkadaşlar ben ömer yaman samsundan 25 yaşındayım 96 corolla sahibiyim benim aracımın silindir kapak contası değişti ama şimdi aracı çalıştıramıyorlar arac ateşleme yapmıyor distribitöre elektrik geliyor fakat ateşleme yapmıyoor distribitör başka aracda çalışıyor burada yardımlarınızı bekliyorum ..

Toyota Club Türkiye

96 corolla ateşleme sorunu
« : Ağustos 15, 2012, 21:31:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Ynt: 96 corolla ateşleme sorunu
« Yanıtla #1 : Ağustos 15, 2012, 21:34:38 »
Bujiler ve buji kablolari ? icindeki yakit ne? arac ne?
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Ağustos 15, 2012, 21:39:17 »
bu arada arkadaşlar benim distribitör başka araçda çalışıyor kesinlikle dikkatimi çeken şey şu oldu usta hava filtresini takmadı hava filtresine giden bir kablo var (hava müşürü mü bilmiyorum öyle bişey duydum)bunun soketi takılı değil acaba bu müşür beyine (takılı olmadığını gösteren bir komut gönderip beyinde müşürü algılamadığında bobine ateşleme komutu göndermiyor olabilirmi lütfen acil yardım yarın tekrar sanayideyim arabayı yeni aldım daha 1 gün binemedim lütfen yardım edin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Ağustos 15, 2012, 21:41:04 »
serdar hocam 96 xei corolla aracım bujiler yeni kablolar yeni hocam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ağustos 16, 2012, 07:45:18 »
bu arada arkadaşlar benim distribitör başka araçda çalışıyor kesinlikle dikkatimi çeken şey şu oldu usta hava filtresini takmadı hava filtresine giden bir kablo var (hava müşürü mü bilmiyorum öyle birşey duydum)bunun soketi takılı değil acaba bu müşür beyine (takılı olmadığını gösteren bir komut gönderip beyinde müşürü algılamadığında bobine ateşleme komutu göndermiyor olabilirmi lütfen acil yardım yarın tekrar sanayideyim arabayı yeni aldım daha 1 gün binemedim lütfen yardım edin
aracın aynısı bende de var ve o kablo bende de takılı değil
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #5 : Ağustos 19, 2012, 21:26:40 »
96 xei bendede var. Atesleme yapmiyor. 3kez bobin 2kezde modul degisti. Atesleme yapiyor ama arac isininca tekrar kesiyor. Yuruyen arac istop ediyor. Yardim lutfen...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ağustos 19, 2012, 23:20:19 »
96 xei bendede var. Atesleme yapmiyor. 3kez bobin 2kezde modul degisti. Atesleme yapiyor ama arac isininca tekrar kesiyor. Yuruyen arac istop ediyor. Yardim lutfen...
Yururken stop etme sekli bende de su sekilde arac rolantide durmuyo hic subablardan suphelendiler gungorende toyotronik servisine goturduk araci bayramdan sonra alip motordan girip bujiden cikacak kisa bir not 2 aydir parcacilardan orjinal diye 40 tlye buji kablosu aldim ve herbiri dandikmis dedigim  servis bunlarin 2sindede calismayan var dedi ben ondan aldim kabloyu orjinal 80 tl arada daglar kadar fark var ve calismasi super

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 20, 2012, 14:54:37 »
arabanın krank konum sensörüne bakın arızalı ola bilir