Gönderen Konu: 2009 Model Toyota Corolla Elegance Pert Kayıtlı Araç Ne Kadar Fiyat Düşer  (Okunma sayısı 5725 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
    • Teknolojig.Net
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Merhabalar kısa bir süredir Toyota sahibiyim ama 2 günde hevesim kursağımda kaldı aldığımız araç bilinçli olarak pert e çıkarılmış bir araç Güngören'de ki toyotronic servisine götürdüm ustanın kanaati de bu yönde araç ı 39.000 TL ye aldım takasta galeriye başka bir araç vermiştim olayı fark edince galeriye vermiş olduğum vekaleti iptal ettim şimdi galerici benim ile orta yolu bulmak istiyor sizce araç bu hali ile ne kadar eder araç ile ilgili eski ilanı aşağıya ekliyorum ve acil yardımlarınızı bekliyorum gelecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:LBn-ot9UVYkJ:www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2009-corrolla-elegance-dizel-otomatik-orjinal-navigasyon-tv-93375490/detay/+&cd=4&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

Araç İle İlgili hasar Raporu

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
ORJİNAL (Aracımızda değişen parça yoktur 1 parça çizikten dolayı boya mevcuttur)

ilandaki bu ibare doğru mu?

takasta verdiğiniz araç hala sizin üzerinizde mi ?

yeni aldığınız corollayı noterden üzerinize aldınız mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
   Aracınızın devrini vermediyseniz aracınızı geri alın.Perte çıkmış aracı satmanız Cok zor olacaktır.Elimde fotograf olmasına rağmen(küçük hasarlı) camurlugu ve kaputu değişmiş aracımı satmakta gercekten zorlanıyorum.ARACİ ALMAYIN ya da elinde temiz baska bir arac varda onu değerlendirmeye alın.Gecmis olsun
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 115000
  • Model Yılı: '14
  • 1 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Bir avukata danışıp mahkemeye verin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
araç mutlaka bi fiyat edicektir .. Bu 35 de olabilir 30 da ama önemli olan araç içinize sinecekmi? Aldığımız araca en ufak bişey olduğunda soğuduk deriz araçtan. Sizde kullanacağınız sürece bu durumu kabullenmiş olabilecekmisiniz? Sonuç olarak en ufak arıza bu perte dayanacak ve siz bunu bileceksiniz..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
araç mutlaka bir fiyat edicektir .. Bu 35 de olabilir 30 da ama önemli olan araç içinize sinecekmi? Aldığımız araca en ufak birşey olduğunda soğuduk deriz araçtan. Sizde kullanacağınız sürece bu durumu kabullenmiş olabilecekmisiniz? Sonuç olarak en ufak arıza bu perte dayanacak ve siz bunu bileceksiniz..
   Bu da farklı ama dogru bir bakış acısı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
    • Teknolojig.Net
Öncelikle cevaplar için teşekkürler Uğur Bey evet ilanda yazan ibare doğru Corollayı ben kendi üzerime aldım ruhsatı da çıkardım takasta verdiğim araç için vekalet vermiştim galericiyi vekaletten azlettim sanırım Kerem bey ve Özcan beyin dediği gibi yapıp aracı geri vereceğim gelen cevaplar için teşekkür ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
araba valla fotolarda çok güzel taş gibi duruyor ama pert arabayı satamazsınız ... geçmiş olsun . geriverin kurtulun
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
Öncelikle cevaplar için teşekkürler Uğur Bey evet ilanda yazan ibare doğru Corollayı ben kendi üzerime aldım ruhsatı da çıkardım takasta verdiğim araç için vekalet vermiştim galericiyi vekaletten azlettim sanırım Kerem bey ve Özcan beyin dediği gibi yapıp aracı geri vereceğim gelen cevaplar için teşekkür ederim

zaten bu durumda galerici size mecbur yada kaba tabirle gebe... tüm masrafları düşerek arabayı geri iade edin... karşı çıkarsa da elinizdeki kozu kullanın derim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
araba valla fotolarda çok güzel taş gibi duruyor ama pert arabayı satamazsınız ... geçmiş olsun . geriverin kurtulun
   Mehmet,iki ay önce Rav4 kullanıcısı biri arkadan kaza (arka koltuga kadar girmisti) yapmıştı.Suc onda olduğu İcin ve kaskosu olmadıgı İcin aracini kendisi yaptırması gerekiyordu.Aracin o haline de çok düşük fiyat verilince gidip arkası sağlam siyah bir Rav4 alıp kendi aracıyla birleştirdi.Gri siyah olan araç komple griye boyandı.Adam en son periyodik bakıma gelmişti Dörtnal'a.Aracin arkasının değiştiği belli olmuyordu ;)
   Eski forum yoneticilerinden İsmail Timurcioglu'nun perte çıkan aracini Ankara'dan bir cikmaci satın almıştı.Ayni renk Corolla'nin önünü pert'e çıkan araca takmistilar.Araci hangi boyacıya kaportaciya götürseniz hatasız çıkacaktı.İsmail Musteri gibi adamla arabayı konuşuyor.Sonra telefonda ne muhabbet geçiyorsa İsmail'in laz damarı tutuyor veriyor veristiriyor :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
    • Teknolojig.Net
Galericiyi bilgilendirdim yapmış olduğum tüm masrafları karşılamaları kaidesi ile aracı geri iade ediyorum en kısa zamanda yeni bir corolla almayı düşünüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
Galericiyi bilgilendirdim yapmış olduğum tüm masrafları karşılamaları kaidesi ile aracı geri iade ediyorum en kısa zamanda yeni bir corolla almayı düşünüyorum

vekaleti hemen iptal ettirmeniz çok yerinde olmuş.. geçmiş olsun..

ortağımın kardeşinde sıfır kmden beri corolla var araç çam ağacı reçinesi yüzünden komple boyandı. aracın en ufak bir kazası yok pert kaydı falan yok. yetkili servis raporu mevcut olduğu halde aracı satamadık... gerisini siz düşünün

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
   Güzel haber :) Sevindim sizin adınıza

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla + RaceChip
  • Kan Grubu: ---
Furkan bey geçmiş olsun...
UMuT  -  RaceChip  ---

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
iyiki galeri kabül ediyor geri almayı kabül etmeme hakkı da alırken neden bir yetkili servise götürüp eskper cıkartmıyorsunuz39 nin tl araba alıyorsunuz sonucda  en fazla 300  400 tl niz gider ama içiniz rahat olur alırkende satarkende
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ..
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Bu ikinci el piyasasına da hiç güvenilmiyor. Araç 2. el alınacaksa eş dosttan alınacak...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
geçmiş olsun gerçekten de.. erken farketmeniz güzel olmuş..

bu arada 2009 comfort var bende, 25 bin kilometrede lpg takıldı  yan, benzinli model. lpg bu yılın ekim ayında takıldı, araç şu anda 46 bin kilometrede. yani lpgden sonra km başına maliyet düşünce bol bol gezildi :) kilometre ankara-izmir arasında yapıldı çok büyük çoğunluğu. bir de 2 kere istanbul-izmir, 1 kere de güneydoğu gezisi yaptım araçla 5 bin kilometre civarı bir kilometre de orada yapıldı.

aracı sitedeki bir çok kişi biliyor, beni de tanırlar. araç 100 kilometredeyken dedem tarafından garaj kapısına sürtüldü, sağ arka kapıda boya var, auto king tarafından boyandı. aracın yedek anahtarları, servis formları, bakım kağıtları, faturası, incik cincik aklınıza ne gelirse her şey duruyor. kapılarında yalıtım yapıldı (ben ses sistemi için yapmıştım ancak araç daha tok oldu) kaporta olarak başka dert tasa boya yok. bir kere arkadan bir araç çarptı dur-kalk trafikte, benim arka tamponum tokullar serviste tamir edilip boyandı, bir kere de ben arka tamponu çarptım o da ankara reis plazada değişti. yani tramerde kayıt çıkacaktır, 700 lira arka tampon çıkar sadece.

aklıma başka bir şey gelmiyor. ille de dizel diye düşünmezseniz, düşük kilometreli lpg takılmış benzinli düşünürseniz ben aracımı satabilirim.

pekii, neden satıyorsun aracı madem bu kadar seviyorsun diye sorabilirsiniz, araç annemindi, ben 1.93 boyundayım, biraz da yatarak kullanıyorum, arkama insan oturamıyor, kendime D sınıfı bir araç alma arifesindeyim bu ay içinde alacağım. ancak anneme de bu araç büyük geliyor, o da gerildi şimdi kendine büyük alcan bu da bana büyük diyor. ona da bir auris ya da golf almayı planlıyoruz. o yüzden bu aracın satılması en mantıklı durum olarak gözüküyor.

fiyat olarak 36 bin lira istiyorum. aracı daha plazadan çıkarmadan ziebart boya ve döşeme koruma yaptırdım. her yıl boya koruması yapıldı, fırça değmedi araca, araç plazadan çıktığı günkü gibi, harelenmesiz çiziksiz.. bak ayna diye üstünü başını düzelt o derece
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
Furkan bey ikinci el pazarında kapıda bulunan bir lokal boyayı söylediğiniz anda kapı komple boyalı bu kapı imajı oluşuyor ve haklı oldukları noktalarda var orası ayrı konu. Pert olmuş bir araçla gerçekten uğraşmak istemezsiniz. Şu anda en doğru olanı yaptığınızdan emin olabilirsiniz umarım istediğiniz sonuçları tez zamanda alırsınız iyi günler.
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
    • Teknolojig.Net
Gelen cevaplar için tekrar teşekkürlerimi sunarım öncelikle haklısınız aracı yetkili bir servise götürmedik ama aracı benim adıma babam satın aldı böyle bir hata yapacağını hiç düşünmemiştim ayrıca karşımızda nasıl bir şebeke varsa aracın plakasını dahi değiştirip öyle satışa sunmuşlar gittiğim 3 kasko şirketinden sadece 1'i aracın pertli olduğunu anladı usta dahi araç güzel al kullan dedi ayrıca galericinin benim şartlarımı kabul etmeme gibi bir şansı yok takasta verdiğim aracı geri aldığım için araç bana 25.000 TL ye gelmiş oldu eğer galerici bana karşı aksi davranırsa tüm kozlar elimde alır iki aracıda giderim hiç bir hukuksal yaptırımda bulunamaz. Bazı arkadaşlar sağ olsunlar bana araçlarını sunuyorlar aracı verir vermez yine bir corolla almak istiyorum aradığım koşullar ise 2009-2010 Elegance dizel ve manuel vites olmalı açıkçası yarı otomatik vites çok sıkıntılı ve mümkünse bu araçlarda siyah renkten hoşlanıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
yazık günah bi araç bir insanın kaç senelik emeği yani Allah korkusu denen bişeyde kalmamış bence en güzeli sıfır alınacak garantisi bitene kadar binilecek hiç değilse insanın kafası kulağı rahat eder tekrardan geçmiş olsun..