Gönderen Konu: d4-d comfort .  (Okunma sayısı 2045 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
d4-d comfort .
« : Temmuz 31, 2012, 19:33:55 »
arkdaşlar bugün arabama alıcı çıktı bende acil araba arıyorum. bugün adanadaki arabalara bakarken beyaz d4-d ile karşılaştım 30 bin km de sol ön kapı ve sol ön çamurlukta boya var sağ ön kapıda da vernik varmış. fiyat olarak 40.500 e anlaştım sizce alayım mı ? boya olunca kafamda bi soru işareti oluştu ya . arabanın linkide burda bıyrun bakın.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-cok-temiz-toyota-d4d-extra-94481152/detay

Toyota Club Türkiye

d4-d comfort .
« : Temmuz 31, 2012, 19:33:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Araç: Başka Marka
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Ynt: d4-d comfort .
« Yanıtla #1 : Temmuz 31, 2012, 19:57:26 »
fiyat ve km iyi bence
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Temmuz 31, 2012, 20:02:47 »
fiyat ve km iyi bence

2 parçada boya ve sağ kapıda vernik olması takılmadı kafama. aldığımda satarken bana soru nyaratırmı bu boya ve verniğin olması. ve zararım olur mu aynı fiyatlarda satabilirmiyim ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Temmuz 31, 2012, 20:04:35 »
2 parçada boya ve sağ kapıda vernik olması takılmadı kafama. aldığımda satarken bana soru nyaratırmı bu boya ve verniğin olması. ve zararım olur mu aynı fiyatlarda satabilirmiyim ?
bence bu fiyat üzerinden pek zarar etmezsin ama araba dedikleri gbi ise

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Temmuz 31, 2012, 20:14:39 »
bence bu fiyat üzerinden pek zarar etmezsin ama araba dedikleri gbi ise

anladım 40.500 e alsam yinede zarar ederm yani. bu arbadab 2.5 zarar var yine zarar edeceğim bi araba almak istemiyorum . gelince servise götürelim dediler. bakalm başka bişi çıkacakmı yarın görcez. bnm aracımada 39 veriyorlar 22 binde boya darbe yok 2009 1.6 elegant iyi bi fiyatmı sattığım fiyatta onuda bilmiyorum kafam karıştı iyice ya.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Temmuz 31, 2012, 20:35:02 »
anladım 40.500 e alsam yinede zarar ederm yani. bu arbadab 2.5 zarar var yine zarar edeceğim bir araba almak istemiyorum . gelince servise götürelim dediler. bakalm başka birşi çıkacakmı yarın görcez. bnm aracımada 39 veriyorlar 22 binde boya darbe yok 2009 1.6 elegant iyi bir fiyatmı sattığım fiyatta onuda bilmiyorum kafam karıştı iyice ya.
valla ben 42 000 e aldım mayısta  2011model 20 000 kmde  comfort extra 1.6 sıralı sistemli alaşım jantlı zenonlu falan filan derken üzerinde 5000 liraya yakın extrası var(darbe boya çizik bile yok garaj arabası) . hesabını sen yap işte bence bu parayı yapar bu araba .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Temmuz 31, 2012, 21:03:57 »
valla ben 42 000 e aldım mayısta  2011model 20 000 kmde  comfort extra 1.6 sıralı sistemli alaşım jantlı zenonlu falan filan derken üzerinde 5000 liraya yakın extrası var(darbe boya çizik bile yok garaj arabası) . hesabını sen yap işte bence bu parayı yapar bu araba .

2 bin kmde var 41.500 dio comfort extra  onuda alayım diorum gümüş gri ben beyaz istiyorum. ama büyük ihtimalle bu d4-d yi alırım hem dizel hem beyaz istediğim gibi. her nek adar klima analog olsada :D yarın bide servise girdireyim bakalm arabayı bişi çıkmazsa eğer alırım çünkü elde başka seçenek yok bende arabasız duramam bugün sabaha kadar araba arıyacam :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Temmuz 31, 2012, 21:16:39 »
2 bin kmde var 41.500 dio comfort extra  onuda alayım diorum gümüş gri ben beyaz istiyorum. ama büyük ihtimalle bu d4-d yi alırım hem dizel hem beyaz istediğim gibi. her nek adar klima analog olsada :D yarın bide servise girdireyim bakalm arabayı birşi çıkmazsa eğer alırım çünkü elde başka seçenek yok bende arabasız duramam bugün sabaha kadar araba arıyacam :D
bende siyah istiyordum ama peder bey kendi kafasına göre gitmiş almış :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 31, 2012, 21:55:36 »
anladım 40.500 e alsam yinede zarar ederm yani. bu arbadab 2.5 zarar var yine zarar edeceğim bir araba almak istemiyorum . gelince servise götürelim dediler. bakalm başka birşi çıkacakmı yarın görcez. bnm aracımada 39 veriyorlar 22 binde boya darbe yok 2009 1.6 elegant iyi bir fiyatmı sattığım fiyatta onuda bilmiyorum kafam karıştı iyice ya.
Auris niye düşünmüyorsun?
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Ağustos 01, 2012, 07:39:56 »
Auris niye düşünmüyorsun?

sedan tipi araçlar hoşuma gdiyor. ayrıca corollaya beyazı çok yakıştırıyorum ondan :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Ağustos 01, 2012, 07:41:51 »
bende siyah istiyordum ama peder bey kendi kafasına göre gitmiş almış :)

gümüş gri çok sıradan gelmeye başladı artık bana :) beyazdan sonra düşündüğüm renk siyah benimde :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 01, 2012, 08:27:19 »
arkdaşlar bugün arabama alıcı çıktı bende acil araba arıyorum. bugün adanadaki arabalara bakarken beyaz d4-d ile karşılaştım 30 bin km de sol ön kapı ve sol ön çamurlukta boya var sağ ön kapıda da vernik varmış. fiyat olarak 40.500 e anlaştım sizce alayım mı ? boya olunca kafamda bir soru işareti oluştu ya . arabanın linkide burda bıyrun bakın.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-cok-temiz-toyota-d4d-extra-94481152/detay

Bu aracın fiyatı oldukça düşük sadece lokal boyalardan dolayı olduğunu düşünmüyorum. Eğer almaya niyetliyseniz her yerine iyice baktırın araç galeri de bile bu fiyat çok iyi geçmişi iyice araştırılmalı. Benim aracım benzinli 1.6 8000 km de ekstraları ile birlikte 46 binden aşağı vermem.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Ağustos 01, 2012, 09:16:09 »
Bu aracın fiyatı oldukça düşük sadece lokal boyalardan dolayı olduğunu düşünmüyorum. Eğer almaya niyetliyseniz her yerine iyice baktırın araç galeri de bile bu fiyat çok iyi geçmişi iyice araştırılmalı. Benim aracım benzinli 1.6 8000 km de ekstraları ile birlikte 46 binden aşağı vermem.

servise götürüp iyi bi baktırcam . eğer hiç bi sorun yoksa araç böyle ise fiyatı iyimidir sizce ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ağustos 01, 2012, 10:30:05 »
yağ yakma problemine aman dikkat Cantekin bey.. çünkü bu konuda canı yanan çok arkadaş var.. aman o konuya özellikle dikkat edin, detaylıca baktırın öyle alın.. selamlar :)
2012 Opel Astra 1.3 CDTİ var ama sıkı bir Avensis hastası..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ağustos 01, 2012, 11:16:27 »
servise götürüp iyi bir baktırcam . eğer hiç bir sorun yoksa araç böyle ise fiyatı iyimidir sizce ?

Fiyat konusunda iyi olduğunu belirtmiştim. Ama Mesut arkadaşında dediği gibi dizellerde malum yağ yakma vs bazı problemler olduğunu biliyoruz. Km de oldukça iyi dizel bir araç için. Ben sıfır dizel araca dahi sıcak bakmazken ikinci el nasıl kullanıldığı bilinmeyen turbo ve dizel bir araç hiç düşünemem. Tabi bu benim şahsi düşüncem. Fakat alacaksanız dediğim gibi çok iyi kontrol ettirip öyle alın bir de aracı Comfort extra olarak düşünmüştüm ama başlangıç donanımlı Comfortmuş öyle bile olsa sıfırı 53600 olan bir araç için fiyatı gayet makul. Hayırlısı olsun.