0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fiyat ve km iyi bence
2 parçada boya ve sağ kapıda vernik olması takılmadı kafama. aldığımda satarken bana soru nyaratırmı bu boya ve verniğin olması. ve zararım olur mu aynı fiyatlarda satabilirmiyim ?
bence bu fiyat üzerinden pek zarar etmezsin ama araba dedikleri gbi ise
anladım 40.500 e alsam yinede zarar ederm yani. bu arbadab 2.5 zarar var yine zarar edeceğim bir araba almak istemiyorum . gelince servise götürelim dediler. bakalm başka birşi çıkacakmı yarın görcez. bnm aracımada 39 veriyorlar 22 binde boya darbe yok 2009 1.6 elegant iyi bir fiyatmı sattığım fiyatta onuda bilmiyorum kafam karıştı iyice ya.
valla ben 42 000 e aldım mayısta 2011model 20 000 kmde comfort extra 1.6 sıralı sistemli alaşım jantlı zenonlu falan filan derken üzerinde 5000 liraya yakın extrası var(darbe boya çizik bile yok garaj arabası) . hesabını sen yap işte bence bu parayı yapar bu araba .
2 bin kmde var 41.500 dio comfort extra onuda alayım diorum gümüş gri ben beyaz istiyorum. ama büyük ihtimalle bu d4-d yi alırım hem dizel hem beyaz istediğim gibi. her nek adar klima analog olsada yarın bide servise girdireyim bakalm arabayı birşi çıkmazsa eğer alırım çünkü elde başka seçenek yok bende arabasız duramam bugün sabaha kadar araba arıyacam
Auris niye düşünmüyorsun?
bende siyah istiyordum ama peder bey kendi kafasına göre gitmiş almış
arkdaşlar bugün arabama alıcı çıktı bende acil araba arıyorum. bugün adanadaki arabalara bakarken beyaz d4-d ile karşılaştım 30 bin km de sol ön kapı ve sol ön çamurlukta boya var sağ ön kapıda da vernik varmış. fiyat olarak 40.500 e anlaştım sizce alayım mı ? boya olunca kafamda bir soru işareti oluştu ya . arabanın linkide burda bıyrun bakın.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-cok-temiz-toyota-d4d-extra-94481152/detay
Bu aracın fiyatı oldukça düşük sadece lokal boyalardan dolayı olduğunu düşünmüyorum. Eğer almaya niyetliyseniz her yerine iyice baktırın araç galeri de bile bu fiyat çok iyi geçmişi iyice araştırılmalı. Benim aracım benzinli 1.6 8000 km de ekstraları ile birlikte 46 binden aşağı vermem.
servise götürüp iyi bir baktırcam . eğer hiç bir sorun yoksa araç böyle ise fiyatı iyimidir sizce ?