Gönderen Konu: Carina Radyo Anteni  (Okunma sayısı 4493 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
Carina Radyo Anteni
« : Temmuz 17, 2012, 12:05:03 »
merhabalar,1997 toyota carina aracımın radyo açıldığında yukarı çıktığını(çalıştığını),Radyo kapandığında ise anten geri kapanmıyor.Bu antenlerin tamiri mümkünmü veya yenisini nereden temin edebilirim.Vereceğiniz bilgilere şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım.

Toyota Club Türkiye

Carina Radyo Anteni
« : Temmuz 17, 2012, 12:05:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 265700
  • Model Yılı: '98
  • 18 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
Ynt: Carina Radyo Anteni
« Yanıtla #1 : Temmuz 17, 2012, 16:57:10 »
yukarı çıkıyorsa aşağıyada inmesi gerekir, öncelikle yağlayıp güzelce silmenizi ve bir kaç defa inip çıkarken yardımcı olmnızı öneririm. düzelmezse linkteki anten uyabilir belki

http://www.hepsiburada.com/Liste/modacar-space-full-otomatik-amfm-radyo-anteni-760203/ProductDetails.aspx?productId=otm760203&categoryId=264129
2013 mk3 leon style, 98 Carina E 2.0 GLİ (satıldı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #2 : Temmuz 17, 2012, 20:15:00 »
Merhabalar,Söylediklerinizi tamamen uyguladım ama maalasef olmadı.yardımlarınız için teşekkür eder saygılar sunarım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 291000
  • Model Yılı: '97
« Yanıtla #3 : Temmuz 24, 2012, 16:14:18 »
 :)isterseniz karttaki lehimleri kontrol ettirin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 24, 2012, 16:20:27 »
Zamanla bu tarz antenlerin hepsinde oluyor, bir arkadaşım Land Cruiserınkini değiştirmişti, yapılan işlem komple makara değişti.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #5 : Temmuz 25, 2012, 22:12:15 »
merhabalar bende megan-2 dizelden toyota carina-e'ye terfi ettim diyelim ve bu foruma yeni üye oldum ve ilk mesajım size. arabanını ufak tefek sorunları vardı bende el atmaya karar verdim. bunların ilki radyo anteni. anten yukarı çıkmış durumdaydı, araba çalışırken ve kapatırken motor sesi geliyordu ancak anten inip çıkmıyordu. anteni arabadan zorda olsa söktüm içini açtım ve antenin çıkmasını ve içeri girmesini sağlayan anten cubuğunun içindeki plastik dişlinin kırıldığını gördüm. anten cubuğunun içindeki kalan plastik dişliyi mekanizmanın içine koydum ve kapattım. arabaya taktığımda antenin içinde kalan plastik dişli kadar çıkıp inmeye başladı. tabi tam açılmaya odaklanmış motor anteni tam çıkarmak için biraz ses çıkarsada şuan için antenin %70'i inip kalkıyor. muhtemelen sizinde aynı sorununuz vardır. tabi 14-15 yıllık arabalar plastiğinde bir ömrü var zamanla kırılıyor. bu parçayı bulubilirmiyiz bilmiyorum. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim