0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sis farı ile takviye yapın yada ampülünü güçlendirebilirsiniz
O zaman polis amcalar ceza yazacağım diyor ama En iyisi ampüllerinizi kaliteli Osram, philips gibi ampüllerle değiştirin. İnanın osram nightbraker ampül ile gerçekten orjinal ampülden daha fazla aydınlık almıştım ve yaklaşık %30 oranında daha beyaz bir ışığı vardı.
selam alkosram marka %90 daha fazla ışık veren bir ampül var.çok işe yarıyor tavsiye ederim. şu an ismi aklıma gelmedi ama elektrik malzemesi satan yerler bilir..(night... gibi bir ismi vardı). çifti 50tl civarında..
bizim muayenede de far ışık şiddeti yetersiz gibi bir ibare vardı sanırım Bende zenon ya da beyaz ampul düşünüyorum.
Osram nightbreaker H4 2'li 3700 K almayı düşünüyorum. 37,90 Tl ye buldum Tekzende. Şimdi 3 sorum var: 1.) farları söktüğümde üstündekilerinde Osram olduğunu gördüm. acaba çok bir fark olmayacak mı?2.) far ayarını nasıl yapabilirim, nasıl biraz daha kaldırabilirim?3.) lambanın ayaklarının bağlandığı soketi nasıl temizleyeyim? baya kirli duruyor. içini temizlersem daha iyi bir elektrik akışı olacağına eminim.