Gönderen Konu: Angel Far Nasıl daha fazla Aydınlatır.  (Okunma sayısı 1290 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
Angel Far Nasıl daha fazla Aydınlatır.
« : Temmuz 14, 2012, 10:12:48 »
Arkadaşlar Sonar Marka Angel Farlarımın Halkalarının BMW lerdeki gibi Parlak yanmasını istiyorum bunun için Ne yapmam gerekir bilgisi olan varsa anlatısamemnun olurum. Halkaların renklerini değiştire bilirmiyim sadece ampul müdür. halkanınmı değişmesi gerekiyor andınlatırsanız beni memnun olurum.

iyi paylaşımlar.
Olacak Elbet Bir Şeyler Sadece Sabır

Toyota Club Türkiye

Angel Far Nasıl daha fazla Aydınlatır.
« : Temmuz 14, 2012, 10:12:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: Angel Far Nasıl daha fazla Aydınlatır.
« Yanıtla #1 : Temmuz 15, 2012, 00:04:56 »
Bildiğim kadarıyla halkalar değişecek renk değişimi için.. Aralarında direnç var mı bilmiyorum da biraz düşük bir dirençle değiştirilse parlak yanar fakat sorun yaratır mı bilmiyorum bu sadece bir öneri..
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 15, 2012, 07:48:36 »
Bildiğim kadarıyla halkalar değişecek renk değişimi için.. Aralarında direnç var mı bilmiyorum da biraz düşük bir dirençle değiştirilse parlak yanar fakat sorun yaratır mı bilmiyorum bu sadece bir öneri..

+1
 zamaninda sormustum renk olayini renkler degismiyor hangi renk istiyorsaniz onu aliyorsunuz degitirmek isterseniz halkayi komple degistirmeniz lazim
parlaklik icin bisi diyemiyecem sormadim ama onlarinda cesitleri var sorarken 3-4 cesit gostermislerdi.
sanirim floresan lambalar gibi hazir urun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
« Yanıtla #3 : Temmuz 19, 2012, 10:07:31 »
anladım teşekkürler arkadaşlar

her halükarda açılmasıgerekiyor yani far ın ne sacma bi sistem yapmışlar ya:((
Olacak Elbet Bir Şeyler Sadece Sabır