0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tavsiye için teşekkür ederim
sercan bey ellerinize sağlık süper olmuş.maşallah allah esirgesin.kazasız belasız sürüşler.ben de yaklaşık iki,iki buçuk yıldır meguiars malzemelerini alıyorum ve boya koruma ve wax işlemlerini aveye kendim uyguluyorum
sercan hakikaten maşallahı var arabanın elinize sağlık,aracımı aldığımdan beri kimselere yıkatmam ve sürekli meguiars ürünleri kullanır 2-3 ay arayla da Nxt cilasını kendim yaparım.Aracım gümüş rengi olduğundan yaptığım işlemi tam manasıyla yansıtamıyor bir tek ona üzülüyorum makinam yok elle uygulama yapıyorum senin kullandığın ürünü elle uygulasam olur mu?
Sercan boyayi eskittin be ;-)
Sercan kardeşim araba maşallah süper olmuş.. bizim orda bir tabir var "cıncık gibi parlamış" ha bir de unutmadan belirtmem gerekiyor özellikle aksesuar olarak şapka çok yakışmış selamlar
sercan emeğine kollarına sağlık elle yapmak epey bir yormuştur.srp den sonra wax attınmı araca srp nin kalıcılığı boyanın korunması için.srp yi makina ile güvenle kullanabilirsin ama polishing pad ile hare yapmaz.aslında senin araca glaze uygulamasıyla bu parlaklığın dahada iyisini elde ederisin rengi çok hoş simler falan çok güzel. bende bu rengi alacaktım ama son anda beyaza döndük