0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
93 kasa efsanenin de efsanesi, orijinal caponama....19 yaşında yaşlanmış artıkınsat gitsin
Sen hayatının hatasını yapıyorsun... Çocukluğumdan beri araba kullanırım, ehliyetsiz tabikide. Yıllarca uslanmadım ama konyada yaşadığım son olaydan sonra forumda kendime bir söz verdim ehliyetsiz araç kullanmayacağım diye, o zaman yaşım 17 idi.Şimdi yaş 19,5 biri acil ihtiyaçtan dolayı öbürü test amacıyla olmak üzere iki defa şoför koltuğuna oturdum.
Hocam bende bir araba hastalığı var kullanmadan duramıyorum yapamıyorum daha ehlıyetım yok gıtmedıgım yer kalmadı ankara ıcınde.. arabanın ustunde ufak tefek oynama yapıcam yapmaya basladım zaten sımdı bı kac eksıklerı kaldı arabanın herseyı yaptırdıkdan sonrada bı boya yaptırıcam hersey tamamdır belkı ozamana kadarda ehlıyetımız olur
Hız yapmamaya dikkat et.. bende kullandım bende kullandım ehlysz ; bizimkiler anlatıyor araba gelirmiş karşıdan bakınca ama ben küçük çocuk gözükmezmişim karşıdan bakınca ... Ehliyetsiz araba kullanma ''* hızlı araba kullanma *''http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=44523.0;topicseen ---budurumu sakın yaşama.. geri dönüş keşke yookk
Hocam asla hız yapmam hızıda sevmem ben zaten gece saatlerınde ehlıyetsız dolasıyorum benım ınternet cafem var gunduz vakıt bulamıyorum aksam 11 gıbı cıkıp arkadaslarla gezıyoruz pıknık vs. gbı seyler yapıyoruz. Arkadasımızada cok gecmıs olsun allah yardımcısı olsun
bu ehliyetli kişiler içinde geçerli tabi.
Tabiki üstat hız saçmalıktan başka bir şey değil; hız anında arabanın keyfini çıkaramazsınki...