0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dalyan ortaca dalyan herhalde orada dalyan turları şlfalı çamur banyoları yapabilirsiniz yanlış hatırlamıyorsam iztuzu sahili diye biryer olması lazım orayıda görünüz. Ölüdeniz fethiye ben gitmedim ama kelebekler vadisini tavsiye ediyorlar genelde fethiyeden sonra pataraya varmadan saklıkent var dağların arasında eşen çayının çıkış noktosasına bir yolculuk yapın derim. Orayı geçince patara gelir sahili meşhurdur oradan sonra kalkandasınız sonra kaşa devam ederken kaputaş plajı var orasınıda görmenizi tavsiye ederim ve kaş fazla anlatmaya gerek yok sonra demre geliyor ( benim memleket ) noel baba müzesi myra antik kenti gezilir müze kartı almayı ihmal etmeyin batık şehir tekne turunuda mutlaka yapmalısınız.Sonra güzergahınız finike kumluca ve adrasan çıralı yanartaş buraları anlatmama gerek yok güzel yerler teleferik var birde onada binebilirsiniz sonra ulupınarada uğrayın derim aklıma şimdilik bu kadar geliyor güzel tatiller diliyorum.
serkan ne kadar tatil süren var senin ona göre yazalım bu arada demreye gelirsen bir çayımızı iç beklerim
öğrenci gezmeleri güzeldir batık şehir için ısrar ediyorum istersen internetten bir bak resimlerine adrasandan sonra kemer antalya yolunda yol yapım çalışmaları var dikkatli olunuz.
Yol üstünde Fetiye de "saklı kent" var görmeye değer bir yerhttp://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=3036
Çok teşekkürler, Kekova Tekne Turu oluyor galiba bu . Vakit yetirebilirsek mutlaka gideceğiz