Gönderen Konu: Ankara - Dalyan - Ölüdeniz - Kalkan - Adrasan Gezilecek Yer Tavsiyesi  (Okunma sayısı 2239 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Merhaba arkadaşlar,

Kısmetse Ankara'dan Dalyan - Ölüdeniz - Kalkan - Adrasan arasında bir tatil planlıyorum. Eşimle birlikte gideceğim. Bu rota üzerinde nerede ne yenir nereleri görmek gerekir giden gören varsa tavsiyelerinizi alabilir miyim.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
dalyan ortaca dalyan herhalde orada dalyan turları şlfalı çamur banyoları yapabilirsiniz yanlış hatırlamıyorsam iztuzu sahili diye biryer olması lazım orayıda görünüz. Ölüdeniz fethiye ben gitmedim ama kelebekler vadisini tavsiye ediyorlar genelde fethiyeden sonra pataraya varmadan saklıkent var dağların arasında eşen çayının çıkış noktosasına bir yolculuk yapın derim. Orayı geçince patara gelir sahili meşhurdur oradan sonra kalkandasınız  sonra kaşa devam ederken kaputaş plajı var orasınıda görmenizi tavsiye ederim ve kaş fazla anlatmaya gerek yok sonra demre geliyor ( benim memleket ) noel baba müzesi myra antik kenti gezilir müze kartı almayı ihmal etmeyin batık şehir tekne turunuda mutlaka yapmalısınız.Sonra güzergahınız finike kumluca ve adrasan çıralı yanartaş buraları anlatmama gerek yok güzel yerler teleferik var birde onada binebilirsiniz sonra ulupınarada uğrayın derim aklıma şimdilik bu kadar geliyor güzel tatiller diliyorum.
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
dalyan ortaca dalyan herhalde orada dalyan turları şlfalı çamur banyoları yapabilirsiniz yanlış hatırlamıyorsam iztuzu sahili diye biryer olması lazım orayıda görünüz. Ölüdeniz fethiye ben gitmedim ama kelebekler vadisini tavsiye ediyorlar genelde fethiyeden sonra pataraya varmadan saklıkent var dağların arasında eşen çayının çıkış noktosasına bir yolculuk yapın derim. Orayı geçince patara gelir sahili meşhurdur oradan sonra kalkandasınız  sonra kaşa devam ederken kaputaş plajı var orasınıda görmenizi tavsiye ederim ve kaş fazla anlatmaya gerek yok sonra demre geliyor ( benim memleket ) noel baba müzesi myra antik kenti gezilir müze kartı almayı ihmal etmeyin batık şehir tekne turunuda mutlaka yapmalısınız.Sonra güzergahınız finike kumluca ve adrasan çıralı yanartaş buraları anlatmama gerek yok güzel yerler teleferik var birde onada binebilirsiniz sonra ulupınarada uğrayın derim aklıma şimdilik bu kadar geliyor güzel tatiller diliyorum.

Çok teşekkür ederim Osman bey, hepsini not ettim. Heryeri gezmeye çalışacağım umarım vaktim yeter :) Müze kartı aldım yoksa çok pahalıya mal olur buralar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 36 kere teşekkür etti
serkan ne kadar tatil süren var senin ona göre yazalım :) bu arada demreye gelirsen bir çayımızı iç beklerim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
serkan ne kadar tatil süren var senin ona göre yazalım :) bu arada demreye gelirsen bir çayımızı iç beklerim :)

Tatil planımız şu şekilde olacak,

Dalyanda 2 gün
Ölüdenizde 2 gün
Kalkanda 1 gün
Adrasanda 2 gün

Demreden geçeceğiz ama durabilir miyim söz veremeyeceğim abi . O gün Adrasana geçeceğiz oranın yolları biraz sıkıntılı olduğu için yolculuk uzun sürer diye tahmin ediyorum. Ben 2 sene kumlucada okudum ölüdenize kadar gitmiştik arkadaşlarla, öğrenciyken ne kadar gezilebilirse o kadar gezmiştik işte :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 36 kere teşekkür etti
öğrenci gezmeleri güzeldir :) batık şehir için ısrar ediyorum :) istersen internetten bir bak resimlerine adrasandan sonra kemer antalya yolunda yol yapım çalışmaları var dikkatli olunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
öğrenci gezmeleri güzeldir :) batık şehir için ısrar ediyorum :) istersen internetten bir bak resimlerine adrasandan sonra kemer antalya yolunda yol yapım çalışmaları var dikkatli olunuz.

Çok teşekkürler, Kekova Tekne Turu oluyor galiba bu . Vakit yetirebilirsek mutlaka gideceğiz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Yol üstünde Fetiye de  "saklı kent" var görmeye değer bir yer

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=3036

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
Yol üstünde Fetiye de  "saklı kent" var görmeye değer bir yer

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=3036

Kemal amca saklı kent kanyonu görülecek yerler listemde var teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 36 kere teşekkür etti
Çok teşekkürler, Kekova Tekne Turu oluyor galiba bu . Vakit yetirebilirsek mutlaka gideceğiz :)

evet kekova tekne turundan bahsediyordum bende :) Umarım güzel bir tatil olur şimdiden iyi eğlenceler fotoğraf makinalarınızı unutmayın.