Gönderen Konu: aciillll.... hangi lpg yi taktırayım nasıl taktırayım yardıııımmm!!!!!  (Okunma sayısı 2242 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
selam  arkadaşlar 1.6 16 valfe corollam var injeksiyonlu 95 model lpg taktıracam ama sıralımı normalmi uyar bide hangi marka önerirsiniz  :wacko:

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
selam bende 99 model 1.6 corolla var bende çok araştırdım sıralı sistem pahalı 1200 ile 1800 arası fiyatlar işin aslı düz sistem taktırmak istedim kimser yanaşmadı yok patlıyo yok çatlıyo adama soruyorum toyotyaya takıpta patlıyan hortum oldumu tek noktadan püskürtmeli sistemde cevap yok çünkü kime sorarsan sor toyotalar gaza müthiş uyumlu adamlar karı yüksek diye sıralı sistem takalım diyor sıralı çıkalı nekadar zaman oldu önceden sıralı sistem yoktu .neyse ben lovato taktım 650 ytl verdim süper süper süper oldu ilk çalışmada benzinle çalışıp devir 3000 gelince gaza geçiyor parformansı süper hiç aklını karıştırma lovato yada brc ama ben lovato derim...
.....toyota corolla luna 1.6 110hp.....gidene kal kalana git demeyiz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99270
  • Model Yılı: '97
  • 1 kere teşekkür edildi
bende tam aksini idda etsem sıralı arkadasım 2 hafta oldu 94 model 1.6 16valve aracıma daha önce neden takmadım pisman oldum sehir ici kullanım cok durkalk yaptım ve 65 ytl lik gazla 300 km yaptım brc lovato takabilirsin ama sürekli uzun yok yapıyorsan lovatoyu pekte tavsiye etmiyorlar cünkü nerde taktırdıysan oraya götür dercesine senin arızana bakmıyorlarmıs brc nin servis agı daha fazla karar senin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
bende tam aksini idda etsem sıralı arkadasım 2 hafta oldu 94 model 1.6 16valve aracıma daha önce neden takmadım pisman oldum sehir ici kullanım cok durkalk yaptım ve 65 ytl lik gazla 300 km yaptım brc lovato takabilirsin ama sürekli uzun yok yapıyorsan lovatoyu pekte tavsiye etmiyorlar cünkü nerde taktırdıysan oraya götür dercesine senin arızana bakmıyorlarmıs brc nin servis agı daha fazla karar senin
sistem hayırlı olsun
yalnız 65 YTL ye 300 Km olayına takıldım da, senin aracın aynısı bende var, rengi bile aynı :)
neyse, bende araştırıyorum hala, sıralıda 15-17 ykr arası yakar diyorlar, senin verdiğin rakam 21,6 ykr geliyor
araç benzinde ne yakıyordu daha önce???
94 Toyota Corolla XLI Extra 1.6 16V

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
erdem bey 65 lira=300 km ise siz o sistemi söktürün bence.benzinle kafa kafaya geliyo.sıralı sistem ve brc şiddetle tavsiye olunur.
corol-laz