0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
devletimiz çok küçümsüyorsunuz. bu devlet 1071 den beri var 1000 yıldır ayakta neler gördü geçirdi ne hainler geldi geçti. ama yıkılmadı ayakta bundan sonrada yıkılmaz merak etmeyin... aslında sizin derdiniz devleti küçümsemek değil üstü kapalı hükümeti eleştirmek. açık ve net o %50 nin içinde bende varım ve hiç pişmanlığım yok iyikide %50nin içindeyim diyorum ....
Burda elli kişi var mıdır Kemal Amca?
şimdilik çoğunluk sizde ama geçici bir durum
halbuki anadolunun sanayi yönünden parlayan 2 yıldız şehri aptal doluymuş meğersem
Ben o % 50 nin içinde değilim ve iyikide değilim, pişmanlığım yok ve olmayacakama...sizin % 50 lik dilimin içinden çok nadir olarak senin gibi makul mantıklı düşünen ve düzdün ifade eden çıkıyoren azından forumda vedat ve sen varsın, tamamen tezat yapılardayız ama düşüncelerine saygı duymamak mümkün değil
Arkadaşlar Ülkemiz zor günler geçiriyor.Böyle zamanda birlik olmak lazımdır.Birbirimizi kırarken arka planda dönen çok şey var.Paul sarter in çark adlı romanını yıllar önce okumuştum.Çark devamlı işler sorun kıt kaynakların sınırsız istekleri karşılayamaması ve insanların doyumsuz ihtirasları.Ülkeler kurulurken bir diğeri ya bölünür yada yıkılır.Şimdi amaç önce teknolojiye ve modern yaşama ayak uyduramayan islam ülkelerini yıkmak yada modern sömürge haline getirmek.Ülkeler önce yıkılır sonra yıkan tarafından bedeli kendisinden tahsil edilmek üzere tekrar imam edir.Japonya,Vietnam(bölünme),Kore (bölünme) Afganistan,ırak ve yazık ki sıra önce Suriye ve sonra Türkiye.Rusya ve Çin in tek Suriye desteğini çekmemesini umut ederim.Türkiye tek Irak dedi ama mevcut ırak sadece kukla,etken olan ise Abd garantörlügündeki kürt realitesi.Kendilerine devlet deselerde ben demek istemiyorum.
kurtlar vadisinde baronun sözü aklıma geldi "altta daima karışıklık olacak ki üstteki kurtarıcı olsun" ne güzel bir söz değil mi abi
Doktor hanım son noktayı koymuşyerden göğe kadar haklı
hangi partilere oy verenler daha zeki oluyolar
Kurtlar vadisi?
Uğur bey üstü kapalı değil gayet açık bir şekilde eleştiriyorum. bazı yorumlarınıza da gülüyorum. Beni tamamen yanlış anladığınızıdüşünüyorum. Burda parti gözetmeksizin ileti yazıyorum. Benim oy verdiğim parti Türk değil de Türkiyeli diye bir kavram ortaya çıkarsaben utanır ve pişman olurdum. Nitekim hayatımda Mhp ye bir kere oy verdim ve verdiğime pişman oldum.