Gönderen Konu: Türkiye-Suriye durumu  (Okunma sayısı 23260 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Ynt: Türkiye-Suriye durumu
« Yanıtla #60 : Temmuz 14, 2012, 09:03:02 »
'Vatan savunmasından kaçma' eylemini birine ithafen mi yazdınız yoksa kendi görüşlerinizi mi yansıttınız tam anlamadım, zira 'vatan savunmasından kaçma' konusuna sizden başkası değinmedi...

Tamamen kendi hayat ve Vatan konusundaki görüşümdür.Zira savaşa karşıyım ama -Söz konusu vatansa gerisi teferruattır-.Çelişki gibi gelebilir ama ben netim.

Üzücü bir not.Bölücü örgüt elemanları Türkiye cumhuriyeti sınırları dahilinde karayollarında kimlik kontorolü yapacak kadar pervasız.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Temmuz 14, 2012, 09:03:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Temmuz 14, 2012, 09:11:00 »

Üzücü bir not.Bölücü örgüt elemanları Türkiye cumhuriyeti sınırları dahilinde karayollarında kimlik kontorolü yapacak kadar pervasız.

Abi bunlar gemi iyice azıya aldılar. Çok geç olmadan kafalarına balyozu indirmek gerekir. Ben tercihimi kimyasaldan yana kullanıyorum. Zaten o dağlarda bu şerefsizlerden başka yaşayan canlı yok ver kimyasalı dağlara, mağaralara mis gibi, ortalık süt liman olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Temmuz 14, 2012, 09:19:34 »
%50 yi düşünmeye davet ediyorum.Söylenecek o kadar çok şey var ki....Olan pırlanta gibi pilotlara oldu...
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Temmuz 18, 2012, 10:09:25 »
%50 yi düşünmeye davet ediyorum.Söylenecek o kadar çok şey var ki....Olan pırlanta gibi pilotlara oldu...

can kardeşim, %50 den önce de durum çok farklı değildi.
 yani bugun ne varsa %50 den önce de vardı hatta daha kötüydü... abartmayalım lütfen...

yukarıdaki son birkaç mesaja atfen,
terör 1978 den beri var ve değil %50, %100 oy alan parti bile terörü bitiremez.
ülkemiz böylesine stratejik bir konumdayken terörü kimse bitiremez. pkk yı bitirsek mkk çıkar onu bitirsen zkk çıkar. çünkü türkiye bir köprüdür uyuşturucunun geçiş güzergahıdır. afganistandan avrupaya uyuşturucuyu taşıyacak bir örgüt lazımdır.
Erdal SARIZYBEK'in  ihaneti gördüm kitabını okumanızı tavsiye ederim.

ben 1993 yılında diyarbakırda koridor arasında yatardım kör bir kurşun gelmesin diye bugün koridor arasında yatan olduğunu sanmıyorum. zira aynı yıllarda akrep korumalı zırhlı otobüsle okula giderdim bügün herkes rahat bir şekilde okuluna gidiyordur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Temmuz 18, 2012, 10:20:18 »

Söylentilere göre koltukların fırlatma mekanizmasıyla oynanmış veya koltuklar sabitlenmiş, belki de bile bile ölüme gönderildiler kimbilir?

Türkiye yi şamar oğlanına çevirenler utansın diyorum, van minütle olmuyor işler, gerektiğinde vuracaksınki büyük devlet olduğun anlaşılsın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Temmuz 18, 2012, 10:27:24 »
Söylentilere göre koltukların fırlatma mekanizmasıyla oynanmış veya koltuklar sabitlenmiş, belki de bile bile ölüme gönderildiler kimbilir?

Türkiye yi şamar oğlanına çevirenler utansın diyorum, van minütle olmuyor işler, gerektiğinde vuracaksınki büyük devlet olduğun anlaşılsın.

bu işin içinde bilmediğimiz çok şey var bence ne pazarlıklar dönüyüyor neler oluyor bilmiyoruz erdoğan bugün putinle görüşecekmiş neyi görüşecek acaba.

türk milletini çok hafife almayın devletimiz evvel allah büyüktür gerektiğinde  kıbstaki bayrağı indirmeye çalışanı nasıl vurduğumuzu hatırlayın.. ülkemiz bu olayda değil avrupayı dünyayı karşısına almıştır.

Türk bayrağını indirmeye çalışan rumun sonu , (greece)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Temmuz 18, 2012, 13:09:55 »
bu işin içinde bilmediğimiz çok şey var bence ne pazarlıklar dönüyüyor neler oluyor bilmiyoruz erdoğan bugün putinle görüşecekmiş neyi görüşecek acaba.

türk milletini çok hafife almayın devletimiz evvel allah büyüktür gerektiğinde  kıbstaki bayrağı indirmeye çalışanı nasıl vurduğumuzu hatırlayın bu olayda değil avrupayı dünyayı karşısına almıştır.

Kıbrıs olayı 1996 da oldu zannedersem ( o zamanlar Türk' üm diyemeyen yöneticiler yoktu ülkemizin başında)

Benim belirttiğim noktada bu zaten, 2002 yılından beri konuşmaktan başka birşey yaptığımız yok, tamam herkesi as kes demiyoruz ama Türk kimliğinide yerlerde süründürmeye kimsenin hakkı yok. Bir kaç örnek; askerlerimizin kafasına çuval geçirilmesi (burdan sevgilerimi(!)
sunduğum eski g.kurmay başkanı Hilmi Özkök' ün rolü büyük ), mavi marmara olayında pasif kalınması, polislerimizin parasız eğitim
isteyen öğrencileri joplayıp Türk Bayrağını indiren teröriste sapanla taş atması, uçağımızın düşürülmesi olayında yetkililerin (buna g.kurmay başkanı ve başbakanda dahil) mahalle kavgası tadında söylemleri ve icraat konusunda sıfır olmaları,

Arkadaş, sen g.doğuda gösterilerde bayrağımızı indirmeye çalışanların alnına çaksaydın tıpkı Kıbrıs taki gibi, ya da başlarına çuval geçirilen özel kuvvetlerin elemanlarına çatışma izni verseydin biz de sizi alkışlasaydık değil mi?

Ayrıca burdan dün Antalya da amerikan askerlerinin kafasına çuval geçirmeye çalışırken polis tarafından gözaltına alınan
TGB' li genç arkadaşlarıda kutluyorum bu cesur davranışlarından dolayı.

TTK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Temmuz 18, 2012, 13:10:49 »
+1923

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Temmuz 18, 2012, 13:16:07 »
Ayrıca yukarıdaki video en az 13+  görüntüler içeriyor, mod arkadaşlar videoyu kaldırabilrlermi acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İki çeşit araba vardır.TOYOTA ve diğerleri
    • Toyota club
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #69 : Temmuz 18, 2012, 13:17:58 »
Ayrıca yukarıdaki video en az 13+  görüntüler içeriyor, mod arkadaşlar videoyu kaldırabilrlermi acaba?
13 lük üye var mı acaba?
2oo8 toyota™ corolla 1.6 elegant (tüpsüz) 124bg düz vites
1  3  5
|--|--|
2  4 ®

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Temmuz 18, 2012, 13:21:59 »
13 lük üye var mı acaba?

en az 13+ belki 18+ , videonun sonlarına doğru yani, sonuçta ne olursa olsun bir insanı bu şekilde görmek insanlarda kötü etki yaratabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İki çeşit araba vardır.TOYOTA ve diğerleri
    • Toyota club
« Yanıtla #71 : Temmuz 18, 2012, 13:23:56 »
0:20 adamın yüzü iyi tıraş oldu ha jiletle.
2oo8 toyota™ corolla 1.6 elegant (tüpsüz) 124bg düz vites
1  3  5
|--|--|
2  4 ®

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Temmuz 18, 2012, 14:08:40 »
takım tutar gibi parti tutuyor herkes :)
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Temmuz 18, 2012, 14:37:48 »
daha once Turkiyenin 60% aptaldi simdi ise sadece 50% demekki gelisiyor memleketim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Temmuz 18, 2012, 14:41:41 »
devletimiz çok küçümsüyorsunuz. bu devlet 1071 den beri var  1000 yıldır ayakta neler gördü geçirdi ne hainler geldi geçti. ama yıkılmadı ayakta bundan sonrada yıkılmaz merak etmeyin... aslında sizin derdiniz devleti küçümsemek değil üstü kapalı hükümeti eleştirmek. açık ve net o  %50 nin içinde bende varım ve hiç pişmanlığım yok iyikide %50nin içindeyim diyorum ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Temmuz 18, 2012, 14:46:36 »
en az 13+ belki 18+ , videonun sonlarına doğru yani, sonuçta ne olursa olsun bir insanı bu şekilde görmek insanlarda kötü etki yaratabilir.

çokta kötü değil bayrağımız bile kanla oluşmuş biz savaşçı bir milletiz çanakkalede 15-18 yaşında nice yiğitlerimiz videosunu değil gerçeğini gördü. siz hey onbeşli tokat yolları taşlı türküsünün anlamını bilirmisiniz...

HEY ONBEŞLİ ONBEŞLİ-ERKAN OĞUR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Temmuz 18, 2012, 14:49:31 »
daha once Turkiyenin 60% aptaldi simdi ise sadece 50% demekki gelisiyor memleketim

yani kadir bey bu yorumu size yakıştıramadım banada aptal diyorsunuz. dikkatinizi çekerim. insanların siyasi görüşlerinden dolayı aptal yakıştırması yapılması çok abes bir durum... o zaman bize görede yani akpye oy verenlere göre  diğer yarısı aptal bu mudur yani.... o zaman hepimiz aptalız

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Temmuz 18, 2012, 14:59:33 »
Ben şuna karşıyım; "Bizim dışımızdaki herkes, bu devleti yıkmaya, bölemeye çalışıyor"
Yok böyle bir şey. Herkes kendi yöntemleri ile bu devleti, daha iyi yerlere getirmek için çabalıyor.
Koministi de, aşırı milliyetçisi de, radikal dindarı da, liberali de, demokratı da, muhafazakarı da aynı düşünce içinde.
Dolayısı ile kin duyarak köprüleri atmaya değil, seviyeli bir iletişim ile fikir alışverişi yapmaya odaklanmalıyız. Kimseyi itham etmiyorum.
Yok mu bölmek, yutmak isteyen? Olmaz mı? Her grubun, düşüncenin içinde var tabi ama bu istisnalar kaideyi bozmamalı.
O fikirler, zaman içinde aşırı hamleler yaparak kendilerini açığa çıkarırlar.

Uğur, ol sakin :D Hangimiz aptal değiliz ki :D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Temmuz 18, 2012, 15:04:03 »
Ben şuna karşıyım; "Bizim dışımızdaki herkes, bu devleti yıkmaya, bölemeye çalışıyor"
Yok böyle bir şey. Herkes kendi yöntemleri ile bu devleti, daha iyi yerlere getirmek için çabalıyor.
Koministi de, aşırı milliyetçisi de, radikal dindarı da, liberali de, demokratı da, muhafazakarı da aynı düşünce içinde.
Dolayısı ile kin duyarak köprüleri atmaya değil, seviyeli bir iletişim ile fikir alışverişi yapmaya odaklanmalıyız. Kimseyi itham etmiyorum.
Yok mu bölmek, yutmak isteyen? Olmaz mı? Her grubun, düşüncenin içinde var tabi ama bu istisnalar kaideyi bozmamalı.
O fikirler, zaman içinde aşırı hamleler yaparak kendilerini açığa çıkarırlar.

Uğur, ol sakin :D Hangimiz aptal değiliz ki :D

abi ben sakinim :) ama şu aziz nesinin yakıştırması yapılması kanıma dokunuyor. ne demek %50 aptaldır. çok ayıp ve saçma birşey bu  insanları siyasi görüşünden dolayı aptal yakıştırması yapılması bilmiyorum diyecek birşey bulamıyorum kime göre neye göre aptalız. övünmek gibi değil ama ben iki üniversite bitirdim aptal olan birisi bitiremezdi herhalde :) o zaman bizim konyadan %70 almış konyalıların %70 i aptal :) keza kayseride öyle. halbuki anadolunun sanayi yönünden parlayan 2 yıldız şehri aptal doluymuş meğersem :)