0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
'Vatan savunmasından kaçma' eylemini birine ithafen mi yazdınız yoksa kendi görüşlerinizi mi yansıttınız tam anlamadım, zira 'vatan savunmasından kaçma' konusuna sizden başkası değinmedi...
Üzücü bir not.Bölücü örgüt elemanları Türkiye cumhuriyeti sınırları dahilinde karayollarında kimlik kontorolü yapacak kadar pervasız.
%50 yi düşünmeye davet ediyorum.Söylenecek o kadar çok şey var ki....Olan pırlanta gibi pilotlara oldu...
Söylentilere göre koltukların fırlatma mekanizmasıyla oynanmış veya koltuklar sabitlenmiş, belki de bile bile ölüme gönderildiler kimbilir?Türkiye yi şamar oğlanına çevirenler utansın diyorum, van minütle olmuyor işler, gerektiğinde vuracaksınki büyük devlet olduğun anlaşılsın.
bu işin içinde bilmediğimiz çok şey var bence ne pazarlıklar dönüyüyor neler oluyor bilmiyoruz erdoğan bugün putinle görüşecekmiş neyi görüşecek acaba.türk milletini çok hafife almayın devletimiz evvel allah büyüktür gerektiğinde kıbstaki bayrağı indirmeye çalışanı nasıl vurduğumuzu hatırlayın bu olayda değil avrupayı dünyayı karşısına almıştır.
Ayrıca yukarıdaki video en az 13+ görüntüler içeriyor, mod arkadaşlar videoyu kaldırabilrlermi acaba?
13 lük üye var mı acaba?
en az 13+ belki 18+ , videonun sonlarına doğru yani, sonuçta ne olursa olsun bir insanı bu şekilde görmek insanlarda kötü etki yaratabilir.
daha once Turkiyenin 60% aptaldi simdi ise sadece 50% demekki gelisiyor memleketim
Ben şuna karşıyım; "Bizim dışımızdaki herkes, bu devleti yıkmaya, bölemeye çalışıyor"Yok böyle bir şey. Herkes kendi yöntemleri ile bu devleti, daha iyi yerlere getirmek için çabalıyor.Koministi de, aşırı milliyetçisi de, radikal dindarı da, liberali de, demokratı da, muhafazakarı da aynı düşünce içinde.Dolayısı ile kin duyarak köprüleri atmaya değil, seviyeli bir iletişim ile fikir alışverişi yapmaya odaklanmalıyız. Kimseyi itham etmiyorum.Yok mu bölmek, yutmak isteyen? Olmaz mı? Her grubun, düşüncenin içinde var tabi ama bu istisnalar kaideyi bozmamalı.O fikirler, zaman içinde aşırı hamleler yaparak kendilerini açığa çıkarırlar.Uğur, ol sakin Hangimiz aptal değiliz ki