Gönderen Konu: Türkiye-Suriye durumu  (Okunma sayısı 23661 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Türkiye-Suriye durumu
« Yanıtla #120 : Temmuz 19, 2012, 07:56:40 »

Uğur bey uzatmaya gerek yok, dış politikadaki pasifliği tartışıyoruz sinirlenmeyelim sakin olalım :)
Bu dış politikadaki pasifliğimizden dolayı şu anki hükümete oy atanlar bile şikayetçidir ama içimizdeki fanatiklik bunları
dışarı vurmamızı engelliyor ben böyle düşünüyorum.

Birbirimize anlayış gösterelim forumda, üç günlük dünyada kimin ne zaman gideceği belli değil, bazı cümlelere cevap verince haklıyken haksız duruma düşüyoruz kendimden biliyorum :) o yüzden moderatöre bildirip silinmesini ve şikayetimizi bildirelim emin olun bu çok daha iyi oluyor.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Temmuz 19, 2012, 07:56:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #121 : Temmuz 19, 2012, 08:48:19 »
bu ülkede sol görüşteki insanlar, akpye oy verenleri, aptal, aşırı dindar, geri kafalı, cahil ve yobaz olarak görüyorlar... sol partilere oy verenleri ise eğitimli, çağdaş ,vizyon sahibi ve kültürlü insanlar olarak görüyorlar... işte bu görüşte oldukları için yani topluma tepeden baktıkları için hiçbir zaman iktidar olamayacaklarını kendileride biliyorlar ve böyle yapmaya devam ettikçe akpnin ekmeğine yağ sürüyorlar önümüzdeki seçimlerde akpnin %60 oy alması için var güçleriyle çalışıyorlar ...  sözlerim ortayadır..

opel forumundan da doğruları söylediğim için kovuldum... bu sözlerimden dolayı bu forumda da kara listeye girebilirim belki ama doğrularımdan asla taviz vermem. hiç kimse benim nasıl bir vizyona sahip olduğumu bilemez
  Dünya görüşü ve vizyonu olanın seçimide olur.
Ya bir planın olur yada bir planın parçası olursun.   Bu cümleleri iktidar partisine hakaret olarak ,yada iktidar partisine karşı olarak nasıl algıladığınızı cidden merak ediyorum.

Uğur İletin altına alıntı yaptım ama elbette tüm sözlerim sana değil.Sana ait olan kısmı sadece iktidar partisi dışındakilerin diğer vatandaşları aptal yada cahil gördükleri kısmıdır ki buna hiç bir şekilde KATILMIYORUM.

Yaratılanı severiz Yaratandan ötürü-Yunus Emre.

Dış politika görüşüm hala aynı.Bölücü unsurlar Şam a kadar ilerlemiştir.Hedef Suriye parlementosudur.Bu arada Suriyenin bölünmesi Türkiye yararına değildir.Hedef büyük kürdistan kurulması
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #122 : Temmuz 19, 2012, 11:40:22 »
demokrasiye müdahale etme hakkı abi... ne güzel tartışıyoruz şurada... bıktık bu darbelerden :)

Her kes senin gibi hoşgörülü olamıyor Uğur
Biz dediğin gibi birbirimizi kırmadan güzel güzel tartışırken
agresif biri çıkıp konuyu katledebiliyor ne yazık ki

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #123 : Temmuz 19, 2012, 14:19:29 »
  Dünya görüşü ve vizyonu olanın seçimide olur.
Ya bir planın olur yada bir planın parçası olursun.   Bu cümleleri iktidar partisine hakaret olarak ,yada iktidar partisine karşı olarak nasıl algıladığınızı cidden merak ediyorum.

Uğur İletin altına alıntı yaptım ama elbette tüm sözlerim sana değil.Sana ait olan kısmı sadece iktidar partisi dışındakilerin diğer vatandaşları aptal yada cahil gördükleri kısmıdır ki buna hiç bir şekilde KATILMIYORUM.
Yaratılanı severiz Yaratandan ötürü-Yunus Emre.

Dış politika görüşüm hala aynı.Bölücü unsurlar Şam a kadar ilerlemiştir.Hedef Suriye parlementosudur.Bu arada Suriyenin bölünmesi Türkiye yararına değildir.Hedef büyük kürdistan kurulması

yok m.ali abi katılsanda katılmasanda durum böyledir. forumumuzda bile akpye oy verenleri aptal,aşırı dinci yobaz olarak görüyorlar. 2-3 sayfa önce yok aziz nesin şöyle demiş yok %50 aptalmış yok %50 yi düşünmeye davet ediyormuş. suriye uçağımızı düşürdü diye ben akpye neden oy verdiğimi mi düşünecem...

ben akpye bu sebeplerden dolayı oy vermedim.... ben akpye 2001 yılında ülkeyi batırıp 50 yıl geriye götürenlerin yüzünden oy verdim. eminimki bugün akp %50 oy aldıysa en az %40ı benim gibi düşündüğü için oy vermiştir. ve bu insanlara kimse aptal diyemez... aptal olanlar 1999 da 3 tane beceriksiz adama oy verenlerdir. 3 tane beceriksiz adam yüzünden ülke batacaktı. bugün akp hala o 3 adamın becekriksizliğinin meyvesini topluyor. malesef ben akp çok doğru bir parti demiyorum. belki yanlışları daha fazla ama karşısında sağlam bir muhalefet yokki bu insanlar kime oy versin... ayda 600 tl maaş verecem diyen adama mı verecekler....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #124 : Temmuz 19, 2012, 14:32:10 »
Ugur Bey,

kisilerin düsündüklerini tüm foruma mal etmemeniz gerektigi hatirlatmak ihtiyaci duyuyorum. Yakindiginiz bir davranistan kacinmak karsilikli anlayisi artiracaktir. Sonucta forum Türkiye'nin de bir aynasi; her görüsten üyelerimiz mevcut. Bunu da gayet dogal karsilamak lazim.

@Genel Duyuru: Hakki yöneticimizin dedigi gibi %'deki konuslamari lütfen kendi evinizde yapiniz; "sen niye buna oy verdin, böyle yaptin" tarzi söylemlerin kimseye yarari yok. Forumda karsilikli saygiyi korumak adina yapilan elestirilerin kisisellesmemesini tavsiye ediyorum.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #125 : Temmuz 19, 2012, 14:32:58 »
yok m.ali abi katılsanda katılmasanda durum böyledir. forumumuzda bile akpye oy verenleri aptal,aşırı dinci yobaz olarak görüyorlar. 2-3 sayfa önce yok aziz nesin şöyle demiş yok %50 aptalmış yok %50 yi düşünmeye davet ediyormuş. suriye uçağımızı düşürdü diye ben akpye neden oy verdiğimi mi düşünecem...

ben akpye bu sebeplerden dolayı oy vermedim.... ben akpye 2001 yılında ülkeyi batırıp 50 yıl geriye götürenlerin yüzünden oy verdim. eminimki bugün akp %50 oy aldıysa en az %40ı benim gibi düşündüğü için oy vermiştir. ve bu insanlara kimse aptal diyemez... aptal olanlar 1999 da 3 tane beceriksiz adama oy verenlerdir. 3 tane beceriksiz adam yüzünden ülke batacaktı. bugün akp hala o 3 adamın becekriksizliğinin meyvesini topluyor. malesef ben akp çok doğru bir parti demiyorum. belki yanlışları daha fazla ama karşısında sağlam bir muhalefet yokki bu insanlar kime oy versin... ayda 600 tl maaş verecem diyen adama mı verecekler....

Uğur bey konuyu dallandırmayalım dedikçe uzatıyorsunuz. İşi siyasete çevirmeyin iyice, rica ediyorum sizden.

------------Argo tabir düzeltmesi----------------

Ne söylediğiniz kadar, nasıl söylediğinizde önemlidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #126 : Temmuz 19, 2012, 14:41:40 »
Ugur Bey,

kisilerin düsündüklerini tüm foruma mal etmemeniz gerektigi hatirlatmak ihtiyaci duyuyorum. Yakindiginiz bir davranistan kacinmak karsilikli anlayisi artiracaktir. Sonucta forum Türkiye'nin de bir aynasi; her görüsten üyelerimiz mevcut. Bunu da gayet dogal karsilamak lazim.

@Genel Duyuru: Hakki yöneticimizin dedigi gibi %'deki konuslamari lütfen kendi evinizde yapiniz; "sen niye buna oy verdin, böyle yaptin" tarzi söylemlerin kimseye yarari yok. Forumda karsilikli saygiyi korumak adina yapilan elestirilerin kisisellesmemesini tavsiye ediyorum.
+1923

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #127 : Temmuz 19, 2012, 14:53:24 »
Uğur bey konuyu dallandırmayalım dedikçe uzatıyorsunuz. İşi siyasete çevirmeyin iyice, rica ediyorum sizden.

------------Argo tabir düzeltmesi----------------

Ne söylediğiniz kadar, nasıl söylediğinizde önemlidir.

kardeşim o zaman sizlerde %50 yü düşünmeye davet ediyorum yok aziz nesin %60 demiş demeyin hiçbirimiz aptal değiliz. insanın damarına basıyorsunuz sonrada dallandırıp budaklandırıyorsun demeyin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #128 : Temmuz 19, 2012, 14:55:34 »
...
daha bu konuda mesaj yazmayacağım.

isabet olur :)  :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #129 : Temmuz 19, 2012, 14:56:48 »
Ugur Bey,

ben doğal karşılıyorum ama ilk yüzdeyi ben vermedim dikkatiniz çekerim.

daha bu konuda mesaj yazmayacağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #130 : Temmuz 19, 2012, 15:00:34 »
Bir yere kadar haklısın ama o sınırı aşmak üzeresin, kimse kimseye örtülü veya açıkça aptal dememeli bu konuda sana katılıyorum ama
aynı şeyi sonradan sende yaptın. Bu aptal meselesini kapatalım Uğurcum. :)  Oynat Uğurcum gibi oldu :)  Sakin olun sinirlenmeyin :)

not: aptal kelimesini kullanan ben değilim konuyu baştan takip etmeyenler yanlış anlamasın :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İki çeşit araba vardır.TOYOTA ve diğerleri
    • Toyota club
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #131 : Temmuz 19, 2012, 15:06:55 »
son noktayı ben koyayım tartışma bitsin.benden sonraki yorumlarda tartışma yok.herkes mutlu ortam güzel  :D devam 8-) keyifler bozulmasın :alkis:
2oo8 toyota™ corolla 1.6 elegant (tüpsüz) 124bg düz vites
1  3  5
|--|--|
2  4 ®

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #132 : Temmuz 19, 2012, 15:20:32 »
son noktayı ben koyayım tartışma bitsin.benden sonraki yorumlarda tartışma yok.herkes mutlu ortam güzel  :D devam 8-) keyifler bozulmasın :alkis:
Bu ne demek şimdi? Hiç yakıştıramadım.

Dermişim.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #133 : Temmuz 19, 2012, 15:26:26 »
Bu konu ateşli şekilde takip edildiği için :) bir sorunumu buraya yazıyorum :) , corolla hb de direksiyonun ara sıra p/s ışığını yakması
probleminde bir röleden bahsediliyor bu röle direksiyon kutusu içindemi acaba, direksiyonu sökmek gereklimi bu röleyi değiştirmek için
 :)

ilgili konu başlığıda burada
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=35924.40

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ..
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #134 : Temmuz 19, 2012, 20:20:14 »
Suriye hakkında son bilgileri şöyle maddeler halinde belirteyim.

-Özgür Suriye Ordusu tarafından ulusal güvenlik binasına intihar saldırısı düzenlendi.
-Suriye rejiminin önde gelen 4 ismi hayatını kaybetti fakat bunların nasıl ve ne derece doğru olduğu tartışılıyor. Öldükleri iddia edilen kişiler(iç-işleri bakanı, savunma bakanı, genelkurmay başkanı yardımcısı ve esad'ın eniştesi)
-Esad'ın yaralanıp, özel jet ile Lazkiye iline gittiği, eşi Esma Esad'ın ise Rusya'ya kaçtığı söyleniyor. Bu haber kesin olmamakla birlikte, Esad'ın yeni içişleri bakanı atadığı sıradaki resimleri medyaya sızınca büyük ölçüde haber gerçeklik payını kaybetti.
-Hala nükleer silahların Esad rejimi tarafından kontrolü sağlanması sebebiyle ABD ve İsrail'in Suriye'ye giriş çabaları, BM tasarısını 3. kez veto eden Rusya ve Çin tarafından bozuldu.

Artık bu son haberi söyledikten sonra heralde, 'Türkiye Suriye'nin içişlerine müdahele etmeli' diyen çıkmaz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #135 : Temmuz 19, 2012, 20:34:20 »
Suriye hakkında son bilgileri şöyle maddeler halinde belirteyim.

-Özgür Suriye Ordusu tarafından ulusal güvenlik binasına intihar saldırısı düzenlendi.
-Suriye rejiminin önde gelen 4 ismi hayatını kaybetti fakat bunların nasıl ve ne derece doğru olduğu tartışılıyor. Öldükleri iddia edilen kişiler(iç-işleri bakanı, savunma bakanı, genelkurmay başkanı yardımcısı ve esad'ın eniştesi)
-Esad'ın yaralanıp, özel jet ile Lazkiye iline gittiği, eşi Esma Esad'ın ise Rusya'ya kaçtığı söyleniyor. Bu haber kesin olmamakla birlikte, Esad'ın yeni içişleri bakanı atadığı sıradaki resimleri medyaya sızınca büyük ölçüde haber gerçeklik payını kaybetti.
-Hala nükleer silahların Esad rejimi tarafından kontrolü sağlanması sebebiyle ABD ve İsrail'in Suriye'ye giriş çabaları, BM tasarısını 3. kez veto eden Rusya ve Çin tarafından bozuldu.

Artık bu son haberi söyledikten sonra heralde, 'Türkiye Suriye'nin içişlerine müdahele etmeli' diyen çıkmaz :)

Bu öldüren kişilerin daha önce nisan ayı gibi zehirlenerek öldürüldüğü söylenmişti sanki medyada, ölen kişileri ikinciye öldürüyorlar. Ortada bir ali cengiz oyunu
var :) sonu hayrola :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ..
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #136 : Temmuz 19, 2012, 20:41:31 »
Aynen öyle, ben bu konuyu konuşmaya bile çekinirken bir de dahil olmak...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #137 : Temmuz 20, 2012, 08:19:23 »
Bu adam, adamlar, rejim halkına eziyet ediyor mu? Çoluk çocuk demeden öldürüyor mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #138 : Temmuz 20, 2012, 11:10:47 »
Bu adam, adamlar, rejim halkına eziyet ediyor mu? Çoluk çocuk demeden öldürüyor mu?

yakinda halk diye bisey kalmiyacak abi ozaman sorun bitecek ( kacabilenler cevre ulkelere siginiyor kacamayanlar katlediliyor)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #139 : Temmuz 20, 2012, 13:52:19 »

yakinda halk diye bisey kalmiyacak abi ozaman sorun bitecek ( kacabilenler cevre ulkelere siginiyor kacamayanlar katlediliyor)

Zulme sessiz kalan, zulmeden gibidir.