0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu ülkede sol görüşteki insanlar, akpye oy verenleri, aptal, aşırı dindar, geri kafalı, cahil ve yobaz olarak görüyorlar... sol partilere oy verenleri ise eğitimli, çağdaş ,vizyon sahibi ve kültürlü insanlar olarak görüyorlar... işte bu görüşte oldukları için yani topluma tepeden baktıkları için hiçbir zaman iktidar olamayacaklarını kendileride biliyorlar ve böyle yapmaya devam ettikçe akpnin ekmeğine yağ sürüyorlar önümüzdeki seçimlerde akpnin %60 oy alması için var güçleriyle çalışıyorlar ... sözlerim ortayadır.. opel forumundan da doğruları söylediğim için kovuldum... bu sözlerimden dolayı bu forumda da kara listeye girebilirim belki ama doğrularımdan asla taviz vermem. hiç kimse benim nasıl bir vizyona sahip olduğumu bilemez
demokrasiye müdahale etme hakkı abi... ne güzel tartışıyoruz şurada... bıktık bu darbelerden
Dünya görüşü ve vizyonu olanın seçimide olur.Ya bir planın olur yada bir planın parçası olursun. Bu cümleleri iktidar partisine hakaret olarak ,yada iktidar partisine karşı olarak nasıl algıladığınızı cidden merak ediyorum.Uğur İletin altına alıntı yaptım ama elbette tüm sözlerim sana değil.Sana ait olan kısmı sadece iktidar partisi dışındakilerin diğer vatandaşları aptal yada cahil gördükleri kısmıdır ki buna hiç bir şekilde KATILMIYORUM.Yaratılanı severiz Yaratandan ötürü-Yunus Emre.Dış politika görüşüm hala aynı.Bölücü unsurlar Şam a kadar ilerlemiştir.Hedef Suriye parlementosudur.Bu arada Suriyenin bölünmesi Türkiye yararına değildir.Hedef büyük kürdistan kurulması
yok m.ali abi katılsanda katılmasanda durum böyledir. forumumuzda bile akpye oy verenleri aptal,aşırı dinci yobaz olarak görüyorlar. 2-3 sayfa önce yok aziz nesin şöyle demiş yok %50 aptalmış yok %50 yi düşünmeye davet ediyormuş. suriye uçağımızı düşürdü diye ben akpye neden oy verdiğimi mi düşünecem...ben akpye bu sebeplerden dolayı oy vermedim.... ben akpye 2001 yılında ülkeyi batırıp 50 yıl geriye götürenlerin yüzünden oy verdim. eminimki bugün akp %50 oy aldıysa en az %40ı benim gibi düşündüğü için oy vermiştir. ve bu insanlara kimse aptal diyemez... aptal olanlar 1999 da 3 tane beceriksiz adama oy verenlerdir. 3 tane beceriksiz adam yüzünden ülke batacaktı. bugün akp hala o 3 adamın becekriksizliğinin meyvesini topluyor. malesef ben akp çok doğru bir parti demiyorum. belki yanlışları daha fazla ama karşısında sağlam bir muhalefet yokki bu insanlar kime oy versin... ayda 600 tl maaş verecem diyen adama mı verecekler....
Ugur Bey,kisilerin düsündüklerini tüm foruma mal etmemeniz gerektigi hatirlatmak ihtiyaci duyuyorum. Yakindiginiz bir davranistan kacinmak karsilikli anlayisi artiracaktir. Sonucta forum Türkiye'nin de bir aynasi; her görüsten üyelerimiz mevcut. Bunu da gayet dogal karsilamak lazim. @Genel Duyuru: Hakki yöneticimizin dedigi gibi %'deki konuslamari lütfen kendi evinizde yapiniz; "sen niye buna oy verdin, böyle yaptin" tarzi söylemlerin kimseye yarari yok. Forumda karsilikli saygiyi korumak adina yapilan elestirilerin kisisellesmemesini tavsiye ediyorum.
Uğur bey konuyu dallandırmayalım dedikçe uzatıyorsunuz. İşi siyasete çevirmeyin iyice, rica ediyorum sizden.------------Argo tabir düzeltmesi----------------Ne söylediğiniz kadar, nasıl söylediğinizde önemlidir.
...daha bu konuda mesaj yazmayacağım.
son noktayı ben koyayım tartışma bitsin.benden sonraki yorumlarda tartışma yok.herkes mutlu ortam güzel devam keyifler bozulmasın
Suriye hakkında son bilgileri şöyle maddeler halinde belirteyim.-Özgür Suriye Ordusu tarafından ulusal güvenlik binasına intihar saldırısı düzenlendi.-Suriye rejiminin önde gelen 4 ismi hayatını kaybetti fakat bunların nasıl ve ne derece doğru olduğu tartışılıyor. Öldükleri iddia edilen kişiler(iç-işleri bakanı, savunma bakanı, genelkurmay başkanı yardımcısı ve esad'ın eniştesi)-Esad'ın yaralanıp, özel jet ile Lazkiye iline gittiği, eşi Esma Esad'ın ise Rusya'ya kaçtığı söyleniyor. Bu haber kesin olmamakla birlikte, Esad'ın yeni içişleri bakanı atadığı sıradaki resimleri medyaya sızınca büyük ölçüde haber gerçeklik payını kaybetti.-Hala nükleer silahların Esad rejimi tarafından kontrolü sağlanması sebebiyle ABD ve İsrail'in Suriye'ye giriş çabaları, BM tasarısını 3. kez veto eden Rusya ve Çin tarafından bozuldu.Artık bu son haberi söyledikten sonra heralde, 'Türkiye Suriye'nin içişlerine müdahele etmeli' diyen çıkmaz
Bu adam, adamlar, rejim halkına eziyet ediyor mu? Çoluk çocuk demeden öldürüyor mu?
yakinda halk diye bisey kalmiyacak abi ozaman sorun bitecek ( kacabilenler cevre ulkelere siginiyor kacamayanlar katlediliyor)