0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar, bu %'li muhabbetleri bırakalım lütfen. Gereksiz bir siyaset girdabında boğuluyoruz. Lütfen aşağıdaki bildirime göz atınız:http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=42451.0Devam etmesi durumunda yaptırım uygulayacağım.
Bu arada moderatörümüz insanüstü bir hızla iletileri siliyor daha yazmadan:) , iletiler karışacak sonra benden söylemesi Birbirmizi kırmadan tartışabiliyoruz şu an, bunu bozmayalım.
Ona da dikkat ediyorum merak etmeyin Konunun akışını bozmadan iletileri en kısa sürede, kısmen veya tamamen silme/düzenleme konusunda uzman oldum sayenizde
Şaşırdım daha doğrusu bu ne hız bir iletiden alıntı yapmaya kalktım birde baktımki alıntı yaptığım ileti yok olmuş iki saniyede benim iletide ortalıkta kalacak sap gibi hemen sildim.
Dünya görüşü ve vizyonu olanın seçimide olur.Ya bir planın olur yada bir planın parçası olursun. Kim demiş bilmiyorum ama güzel söz.Eeeee sorunun cevabı nedir dersen bu kadar zeki olduğumu sanmıyorum ))))))))
sayın bölüm yöneticisi lütfen alıntı yaptıgım iletiyide siliniz maksadını asan bır konusmadır.eger silmıyorsanız insanların dünya görüşlerine göre sınıflandırma yaparak bu siteye üye yapınız yada bnm üyeliği mi iptal ediniz teşekkür ederim.