0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yanlış Bilgi
kerem ustayi bekleyin bence
Kerem usta kimdir acaba ?
avensislere LPG konusunda doktora yapmis bir arkadasimiz Not: LPGye karsiyim
... BRC'de benim konuştuğum kişinin adı murat. Telefonu da bende mevcut. Site yöneticisi olan HAKKI SAYGILI'ya telefon numarasını kişisel mesaj ile göndericem. Hakkı beyden ricam, murat beyi arayıp konuyu teyit etmesi ve buradaki arkadaşlarla paylaşması. Ben üzerime düşeni yaptım. Umarım birilerinin işine yarar
Yanlış bilgi verdiğimi söyleyen arkadaşlar, lütfen araştırmalarınızı biraz daha dikkatli yapın. Sonuç itibari ile buraya yazdığımız bilgiler bazı arkadaşların işine yarayabilir. Kulaktan duyma haberler insanları yanıltabilir. Ben bu paylaşımı yaparken direk BRC yetkili servisi ile görüştüm. Bu yüzden bu kadar emin şekilde yazdım. BRC mayıs ayında ankara da düzenlenen bir toplantı ile D4 motorlara LPG nasıl takılır diye bir açıklama yapmış. Bu açıklamayı bayilere mi yapmış, üst düzey yöneticilere mi bilmiyorum. Ancak brc 'de benim görüştüğüm kişi bu toplantıya katılmış. Bana kesin bir dille şirketin D4 aracına test için LPG montajı yaptıklarını ve başarılı bir sonuç aldıklarını söylediler. Maliyeti 4000 TL civarında olması büyük bir sorun ancak sürekli seyahat eden biri bunu amorti edebilir belki BRC'de benim konuştuğum kişinin adı murat. Telefonu da bende mevcut. Site yöneticisi olan HAKKI SAYGILI'ya telefon numarasını kişisel mesaj ile göndericem. Hakkı beyden ricam, murat beyi arayıp konuyu teyit etmesi ve buradaki arkadaşlarla paylaşması. Ben üzerime düşeni yaptım. Umarım birilerinin işine yarar
Kerem abiden onay beklesek daha iyi olur. O bu konuda Doktora yapmış durumda.
4000 TL rakamı kulağa pek fizıbl gelmiyor
LPG ile ilgilenmiyorum ama bir cok arkadasimiz ilgili paylasim icin tesekkurler burada fiyat biraz ucuk gibi
TR ye gelde tekrar görüşelim
TRde dizel hilux var onu kullaniyorum LPG ile isim olmaz
bana kaç tane d4d dizel motora lpg takabilirmiyiz diye mail geldi bir bilsen durum okadar kötü yani...