0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nano teknoloji ile koltuk temizliği daha doğrusu kirlenmeye karşı koruma atılması gibi birşey koltuk üzerine vernik gibi bir şey sıkıyorlar bu işlemden sonra koltuğun üzerine kola döküyolar işlemiyor üzerinde kalıyo kayıyo gidiyo onuda süpürge çekiyorlar eser yok hiç bir şekilde kirlenmiyo ve neredeyse yıpranmıyo biraz maliyetli bir işlem 600 lira civarı değermi tartışılır videosunu ekleyecektim bulamadım.. saygılar..
Ahmet Bey, aracınız hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın, Allah kaza bela ceza vermesin. Güzel seçim yapmışınız. Fiyat iyi. Döşemelere gelince, benim araç da bej rengi döşeme, görüntü güzel diye seçtim. Çok memnunun ama dediğiniz gibi dikkatli kullanmak gerekiyor. Şimdilik çözüm için bel desteği aldım ön koltuklara, en azından ter lekesi yapmıyor. Paspas konusunda ise Koçtaştan 50 tl karşılığında aldım. Tam uyumlu. Arka orta kısmı da kapatıyo, boşverin orjinalini. Yakıt konusunda yardımcı olamıcam, benim araç dizel olduğu için. Yine de yardımcı olabileceğim konular olursa elimden geleni yaparım. İyi günler.
fiyat uygun havuz için.. yalnız servisdeki paspasları çok gözünüzde büyütmeyin auris için özel kesim velur halı paspaslar var internette auris yazılı onlara da bir göz gezdirmenizi tavisye ederim
söylediğiniz paspaslara baktım ama göremedim internette bulabileceğim bir yer varmı acaba ? birazda yokluktan servisteki paspaslara yöneldim aslında..
Ahmet bey merhaba ve aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın.Bej renk daha hoş duruyor bence, pas pas konusunda servisinkini tercih etmenizi tavsiye ederim sebebi ise orjinal tasarım tam uyuyor, Boya koruma kesinlikle yaptırmalısınız zaten boya koruma yaptırdığınız vakit diğer bahsettikleriniz size hediye ediyorlar.
teşekkürler sercan bey bu boya korumanın maliyeti nedir acaba birde kaput filmi yaptırmayı düşünşüyorum tavsiye edermisiniz?