geçen hafta itibariyle, yolda seyir halindeyken birden aracımın klimasının yeterince soğuk üflemediğini ve giderek üflenen havanın ısındıgını farkettim, aracımı durdurarark kaputu açtım acaba kompresördemi bir arıza var diye, birşey göremedim. aracın içine tekrar bindiğimde tekrar soğuk üflemeye başladıgını gördüm, araç hareket edince tekrar devreden çıktı klima ve sıcak üflemeye başladı, en yakın klimacıya gittim gazını yenilettim ancak sorun aynı şekilde devam etti, araç rolantide çalışırken buz gibi soğutuyor fakat araç hareket etmeye başlayınca klima devreden çıkıyor. oto klimacısına götürdüm biraz inceledi, emin olmamakla beraber klima yüksek basınç müşüründen olabileceğini söyledi, değişmesi gerekiyor dedi, fakat bugün başka bir klima tamircisiyle irtibata geçtim, ellerinde aynı model toyotadan oldugunu aynı arıza ile aracın geldiğini, müşürünü değiştirdikleri halde sorunun devam ettiğini söyledi. ve hala aracın sorunun tespit etmeye çalıştıgını söyledi usta arkadaş. bende ne yapacağımı şaşırdım malum yaz geldi ve klimasız olmuyor. bu durumla karşılaşan, bilen arkadaşların yardımına, tecrübe ve tavsiyelerine acil ihtiyacım var. lütfen acil yardım.