0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araca ilk lpg takıldıktan sonra mutlaka taktırdığınız yere gidip bir ayar daha yapılması daha sağlıklı olacağını düşünüyorum..Mehmet in aracında böyle bir durum yok ama yakıt tüketimi bence biraz fazla gibi..
yok yok abi nazar değmesin ben çok memnunun tüplü diye pek dikkat te etmiyo işin açıkçası daha dikkatli kullansam daha düşer gibime geliyor
Sen asıl avensis e taktır tüpü de onda gez .. Corolla kesmez seni bu saatten sonra..
yok abi avensise tüp taktırmam ona ara sıra binicem artık ama dediğin gibi abi corolla ile arasında aralarındaki fiyattan çok daha büyük farklar var
Ee bırakta olsun Mehmedim
ama fiyat farkı pek yok
niye bu kadar küçük bir lpg tankı tercih ettiniz anlayamadım, yeterince büyük bir bagaja sahip aracınız, şehir içinde her 200 km'de bir dolum yapmak ilerleyen zamanda eziyete dönüşebilir...Opet'in gazı iyidir, Shell'in gazı da iyidir, değerler de gayet normal bence, şehir içi olduğu için aracın böyle yakması normal...LPG sarfiyat durumunu hesapladığınızda, aynı kullanım şartlarındaki 100 km'de tüketilen benzin litresini LPG litresine oranlatın, LPG/benzin 1.2'den çok fazla çıkıyorsa, sisteminizde bir sıkıntı var demektir...
Bugun tamamladığım uzun yol sonrası değerler:2008 Corolla 1.6 Comfort MMTLandirenzo Omegas Plus4 kisi, dolu bagaj, klima hep açık40 lt simit tank. 32 litre PO Yakıt ile 402 km.12,5 km/lt
hah landirenzocu yakaladım... enjektör sesi sizide rahatsız ediyor mu?
ama öyle değil mi şükrü kendi gözlerinle gördün
Aynen öyle valla Toyota motoru olduğundan şüphe ediyor insan Merak ettim şimdi var mı acaba diğer lanrenzolarda da?Cevabı bekliyorum