0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim aracım opetten alınan 1lt gazla 14.5 km yol gidiyor net ölçüm (depo boşken alınmış gaz)Fullden alınan 1 lt 15 km gidiyor net ölçüm.Varsa net ölçümünüz paylaşın arkadaşlar.Depo da 10 tl oynuyor kimseyi zengin edemem. Benim tecrübelerim bu Mehmet Bey işinize yarar umarım tasarruflu günler.
Benim ucuz gaz diye söylemlediğim lpg istasyonu Full bile değil. Full den ben normalde benzin dealıyorum dizel yakıtımı da oradan alıyorum yeri geldiği zaman.Ucuz gaz daki istasyonların ismi cismi ne olduğu bile belli olmuyor bazen. Şöyle ki km olarak çok defa denedim acaba kullanımdan dolayı mıdır diye ama 32lt gaz ile yaklaşık 320km kadar yol yapıyor zar zor. ama üstteki mesajımda belirttiğim istasyonlardan alınca 400 km ye yakın yol yapıyorum.Şükrü depon kaç lt alıyor?
Arkadaşlar bütün samimiyetimle söylüyorum bu işi yapanların birisi az kazanıyor birisi çok. Hepsi Tüpraş'tan dolduruyor tankerlerini bütün testler yapılıyor. En ufak bir örnek Opet'in kampanya yaptığını ben hiç görmemiştim geçen 2.08den sattı gazı normalde 2.23 tü veya İstanbulda kışın gaz 2.55 ti opette Ankara'da aynı opet 2.25 bu nereden kaynaklanıyor. Ben bütün istasyonlardan aldım ve hepsini denedim(starpet,petline,lukoil ıvır zıvır ne varsa artık) hepsi aynı gidiyor ve performans da aynı. Emre BeyDepom 31 litrelik istasyondan istasyona aldığı miktar değişiyor.Opet'i denedim 26 litre bastı.Full'u denedim 30 litre bastı.
40tl lpg ile 2,18 idi sanırım litre fiyatı 215km şehir içi kullandım az evvel işe gelirken benzine geçti aracım ara ara klima da açık şekilde nasıldır Teleflex sarfiyatı?
geçen 73 tlik gaz aldım tamamı şehir içi tam 400 km sonra bitti. avensis 1.6 cc. 73.00tl/400km = 0,182 kr yakmış lpg litre fiyatı 1.98 tl bence avensis gibi bir gövdeye sahip arac için bedava gibivectra 1.6 cc ve passat 1.6 cc de bu rakamları yakalayamıyordum vvti gerçekten az yakıyor. yani ortalama 100 kmde 9.2 lt lpg yakmışım. hitler motorlu passatta 11 lt nin altına düşürememiştim.
Hocam bende yeni taktırdım araba 2000 corolla değerler seninki ile aynı tüketim 10 litre şehir içi alışma dönemi oluyor galiba ondan sonra düzelir biraz daha az yakar diyorlar