Gönderen Konu: samsung galaxy ace 5830-5830i fark  (Okunma sayısı 8317 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • !!! YERDEN GİDEN TOYOTACI !!!
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 163000
  • Model Yılı: '98
  • 31 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Ynt: samsung galaxy ace 5830-5830i fark
« Yanıtla #20 : Haziran 16, 2012, 09:32:14 »
İki gün önce arkadaş aldı 5830i güzel bir telefon baya özelik var 520 TL aldı :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 16, 2012, 09:32:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 18, 2012, 12:13:06 »
Mesajı onaylanmamış olan bir arkadaşımız aşağıdaki şekilde bir uyarıda bulunmuş, ben de dikkate almak isteyen olursa diye alıntılayıp yayınlayım dedim. Elçiye zeval olmazmış.

Alıntı
Sakın alma!! sırf burdaki eksik bilgilendirlmenden dolayı üye oldum. 5830 i bir skandaldır. netten araştırabilirsin. Samsung  dahil birçok kişiyi ayağa kaldırmış bulunmaktayız. 5830 modeli başarılı bir modeldir ancak i modeli sadece asya ülkelerine veya ufak ülkelere sattığı gpu su düşük yani ekran kartı düşük sd kart hatası veren kamera çekimi düşük çözünürlüğü düşük sadece 832 overlock edilmiş cpu su fazla olan (yani bu hızı anlayabilmen mümkün değil) bir model. Bende bundan var ben sıkıntı yaşamadım çünkü 3d oyunları açma gibi derdim yok sd kart ve video hatalarınıda şans eseri yaşamadım ama yaşayan bir hayli fazla... bunu samsung bile kabul etmiş durumöda. Bu model sitelerinde bile yer almamakta... şimdi sana tavsiyem ya 5830 normalini al yada galaxy wonder al...
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 22, 2012, 11:15:11 »
ali abi içime kurt düşürdün şimdi :( telefonu kullanıyorum şimdiye kadar hiç bir sorun çıkmadı  telefonu biraz daha bekleseydim daha ucuza alabilirdim  demekki
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 22, 2012, 11:52:13 »
Konuyu bilmediğim için yorum yapamıyorum, mesajda da belirttiğim gibi elçiye zeval olmazmış :)

Memnunsan başkalarının söylediğini dikkate almayacaksın.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 22, 2012, 11:54:46 »
Konuyu bilmediğim için yorum yapamıyorum, mesajda da belirttiğim gibi elçiye zeval olmazmış :)

Memnunsan başkalarının söylediğini dikkate almayacaksın.

bende tırstım bi an ama hiç problem yaşamadım yaşıycagımıda düşünmüyorum hiç gayet memnunum alanada tavseiye ederim :)
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Haziran 22, 2012, 12:05:01 »
evet ali abi memnunum dikkate almıyorum :) çevremde 3 kişide var aynı telefondan zaten onlardan kullanarak telefonu beğendim ondan sonra aldım bende tavsiye ederim herkese telefonu :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...